PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jane, še jaz lepo prosim za eno vilinsko sporočilo.
Jane a lahko še jst prosim?
Quote from: Gaja on December 10, 2010, 11:03:10 AMJane, še jaz lepo prosim za eno vilinsko sporočilo. Situacija o kateri misliš zadnje čase ima v sebi namen zdraviteljstva. Imaš velike sposobnosti, da iz te situacije izluščiš dobre stvari in da pomagaš ostalim, da to prebrodijo.
Še meni, Jane, prosim lepoooooo!
Quote from: sandry_ca on December 10, 2010, 11:08:37 AMJane a lahko še jst prosim? Tebi je padla ista karta kot Gaji Situacija o kateri misliš zadnje čase ima v sebi namen zdraviteljstva. Imaš velike sposobnosti, da iz te situacije izluščiš dobre stvari in da pomagaš ostalim, da to prebrodijo.
Quote from: Pika on December 10, 2010, 11:25:17 AMŠe meni, Jane, prosim lepoooooo! Bodi to kar si. Če se boš pretvarjala in igrala nekoga drugega boš izgubila samo sebe in svoje prave občutke. Zaupaj svojim kreativnim idejam in jih spusti na plano.
Quote from: ribica on December 10, 2010, 09:44:31 AMQuote from: Jane on December 10, 2010, 09:12:14 AMQuote from: ribica on December 10, 2010, 08:42:58 AMTudi jaz bi prosila za karto. Zanima me predvsem kako bo v prihodnjih dneh. Imam nek slab občutek, pa ne vem zakaj.Ribica zate pa priznaj si svoja čustva glede ljubezni in zaobljube. Delaj v skladu s seboj in če čutiš, da določena zadeva ni prava, prosi vile naj ti jo pomagajo opustiti. Hvala. Za svoja čustva vem, kakšna so. Da neka določena zadeva ni prava...tudi vem. Prositi vile....tega še nisem nikoli delala in ne vem veliko o tem.Tako kot angele, samo daj prošnjo vilam preko kreatorja oz. boga, naj poskrbijo za vse in pusti da naj se dogaja.
Quote from: Jane on December 10, 2010, 09:12:14 AMQuote from: ribica on December 10, 2010, 08:42:58 AMTudi jaz bi prosila za karto. Zanima me predvsem kako bo v prihodnjih dneh. Imam nek slab občutek, pa ne vem zakaj.Ribica zate pa priznaj si svoja čustva glede ljubezni in zaobljube. Delaj v skladu s seboj in če čutiš, da določena zadeva ni prava, prosi vile naj ti jo pomagajo opustiti. Hvala. Za svoja čustva vem, kakšna so. Da neka določena zadeva ni prava...tudi vem. Prositi vile....tega še nisem nikoli delala in ne vem veliko o tem.
Quote from: ribica on December 10, 2010, 08:42:58 AMTudi jaz bi prosila za karto. Zanima me predvsem kako bo v prihodnjih dneh. Imam nek slab občutek, pa ne vem zakaj.Ribica zate pa priznaj si svoja čustva glede ljubezni in zaobljube. Delaj v skladu s seboj in če čutiš, da določena zadeva ni prava, prosi vile naj ti jo pomagajo opustiti.
Tudi jaz bi prosila za karto. Zanima me predvsem kako bo v prihodnjih dneh. Imam nek slab občutek, pa ne vem zakaj.
Quote from: blue_sky on December 10, 2010, 09:48:35 AMQuote from: Jane on December 10, 2010, 09:46:09 AMQuote from: blue_sky on December 10, 2010, 09:28:11 AMJane, me too, me too, prosim, prosim ...pa mail poglej hvala Ga ravnokar berem No evo: preveč se trudiš da bi nekaj dosegla in zato blokiraš to zadevo da se tudi res ne zgodi. Sprosti se in uživaj in let it go ...ok, ta je pa zadela HVALA Ja itak, kako pa drugače Tudi če ne bi te izvlekla, bi ti sama povedala
Quote from: Jane on December 10, 2010, 09:46:09 AMQuote from: blue_sky on December 10, 2010, 09:28:11 AMJane, me too, me too, prosim, prosim ...pa mail poglej hvala Ga ravnokar berem No evo: preveč se trudiš da bi nekaj dosegla in zato blokiraš to zadevo da se tudi res ne zgodi. Sprosti se in uživaj in let it go ...ok, ta je pa zadela HVALA
Quote from: blue_sky on December 10, 2010, 09:28:11 AMJane, me too, me too, prosim, prosim ...pa mail poglej hvala Ga ravnokar berem No evo: preveč se trudiš da bi nekaj dosegla in zato blokiraš to zadevo da se tudi res ne zgodi. Sprosti se in uživaj in let it go
Jane, me too, me too, prosim, prosim ...pa mail poglej hvala
ojla a si še tu, kaj pa meni vile pravijo danes?
Quote from: taja6 on December 10, 2010, 08:31:38 AMprosim jane Vile in celotno vesolje ve za tvoje želje in jih poskušajo uresničiti. Da bi se tvoje manifestacije odvijale hitreje, prenehaj s kontroliranjem vseh detajlov in želje po vedenju kako se bo zadeva končala. Poslušaj svoje srce in verjemi.
prosim jane
Quote from: Zarja on December 10, 2010, 02:25:28 PMojla a si še tu, kaj pa meni vile pravijo danes?Še zate Zarja: Odidi stran od situacij in ljudi ki te delajo nezdrave.