Author Topic: Novičke na www.Astro-star.net 4. del  (Read 203629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Novičke na www.Astro-star.net 4. del
« Reply #180 on: January 05, 2012, 10:50:05 PM »
Res je skrajni cajt, da zamenjam ta šiht, zarad njega še na tečaj ne morm it  >:(

Tudi če bi prestavili na pol šestih ob petkih, bi mi mogoče parkrat ratalo pravočasno prit.
9ZK 674

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #181 on: January 06, 2012, 06:52:40 AM »
Res je skrajni cajt, da zamenjam ta šiht, zarad njega še na tečaj ne morm it  >:(

Tudi če bi prestavili na pol šestih ob petkih, bi mi mogoče parkrat ratalo pravočasno prit.

Naša ljuba delovna mesta ...  ???
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #182 on: January 06, 2012, 08:37:27 AM »

Saša očitno še ni tečaj zate. Ker če bi bil, bi se že organiziralo tako, da bi uspela prit.  ;D

Očitno ti nepogrešljivost na tem delu tudi nekoliko paše hehe  :P  Mogoče se malček poigraš s tem, pa boš videla, da ne boš več tako vpeta v časovne omejitve

Govorim pa iz lastnih izkušenj. Samo postavljene so bile v nekoliko drugačen okvir. Mogoče ti ob priliki, če bo naneslo, tudi kaj povem o tem.  ;)

Objem  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #183 on: January 06, 2012, 08:48:39 AM »

Saša očitno še ni tečaj zate. Ker če bi bil, bi se že organiziralo tako, da bi uspela prit.  ;D

Očitno ti nepogrešljivost na tem delu tudi nekoliko paše hehe  :P  Mogoče se malček poigraš s tem, pa boš videla, da ne boš več tako vpeta v časovne omejitve

Govorim pa iz lastnih izkušenj. Samo postavljene so bile v nekoliko drugačen okvir. Mogoče ti ob priliki, če bo naneslo, tudi kaj povem o tem.  ;)

Ampak to je pa tako resnično ... Že nekaj vmes pride, da kaj prepreči, kar ne bi šlo ... Vesela sem, da je tako.  :)
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #184 on: January 06, 2012, 08:56:49 AM »
Jap ko sem jaz začela s tečajem, se je vse tako NORO poklapalo. Ko bo čas Saša, boš prva v vrsti, verjemi  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #185 on: January 06, 2012, 10:21:41 PM »

Ne, ni tista nepogrešljivost. Ko sem prebrala tvoj komentar, mi je postalo jasno, da je strah pred šefom. Ker JE moja pravica, da ob 5h grem domov, ker imam tako zapisano v pogodbi, se pa čedalje bolj pucam na tem področju in samo čakam, da pride šef z dopusta nazaj (beri v sredo), ko bom enostavno povedala, da jaz v takem okolju ne bom delala, da naj on porihta zadeve, ker je ON direktor in ne jaz, če ne, me lahko takoj postavi na cesto. Lahko je njemu, ki živi čez cesto, ostali (razne moje predrage sodelavke, ki je doma za voglom) porabimo tudi kar nekaj časa, da pridemo domov.
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #186 on: January 07, 2012, 11:49:59 PM »

Mogoče pa čakaš, da se februarja začne v Celju. ;)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #187 on: January 12, 2012, 08:46:25 PM »
A se vidimo jutri?
 :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #188 on: January 12, 2012, 10:58:09 PM »
Današnja kopel v Kopru je bila čudovita. Hvala vsem  :) In čez 14 dni se spet vidimo.

Jutri pa Kranj in zvezdice - pa ne tiste zaspanke, kar precej bomo delali.

Če koga zanima kako in kaj, se nam jutri lahko pridruži brezplačno. Pa povejte naokrog .......
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #189 on: January 25, 2012, 11:50:09 PM »
TEČAJ ASTROLOGIJE
V februarju 2012 vas vabim na izobraževanje s področja astrologije. izvedeni bodo trije osnovni sklopi izobraževanja, ki ob zaključku pomenijo, da ste v osnovi usposobljeni za samostojno branje astrološke karte in za nadaljevalni študij. Učenje je zasnovano praktično in uporabno.

1. DEL (25 šolskih ur)

Prvi del predavanj bo v znamenju gradbenih kamnov (planeti, hiše, znamenja, elementi in kvalitete v horoskopu, največji poudarek bo na aspektih in aspektnih zgradbah).

2. DEL (25 šolskih ur)

Drugi del predavanj bo namenjen izključno interpretacijam karte. Že prvi pogled na karto, nam daje pomembne odgovore, iskali bomo interpretacijske sledi in po tem delu tečaja boste v osnovi usposobljeni za branje horoskopov.

3. DEL (25 šolskih ur)

Tretji del tečaja bo namenjen napovedim ali predikcijam. Srečali se bomo s progresijami in tranziti in vaše horoskope gledali skozi različni čas in prostor.

Predvidoma bomo s tečajem zaključili v mesecu juniju, po želji skupine, lahko 3. del tečaja začnemo v septembru.

Ves čas predavanj sem na voljo za mentorska vprašanja glede snovi, ki jo obravnavamo preko E pošte.

Vaša investicija za predavanja in mentorstvo je 900 €. Izobraževanje lahko plačate na 12 obrokov po 75 € na mesec. Pogodba o obročnem odplačevanju vas zavezuje plačati celotni znesek. Lahko pa se odločite za sprotno plačilo. Vsak del tečaja se plača sproti – pred začetkom novega dela.

Ob zaključku tečajev dobite na podlagi izdelane interpretacije natalne karte in napovedi za tekoče leto tudi certifikat o opravljenih tečajih.

Tečaj vodi znana slovenska astrologinja Tea Pelicon, ki piše prispevke o astrologiji in horoskope za številne slovenske revije. Prav tako je avtorica knjige Kako vedežujemo iz ciganskih kart in soavtorica Velike sanjske knjige. Ukvarja se tudi z Zvočnimi kopelmi, energijskimi slikami, tarotom, ThetaHealingom

Prijave in informacije do 30. januarja 2012: eshambeila@gmail.com ali 041 67 44 88

Tečaj bo potekal vsak četrtek od 17h do 21h. Prvo predavanje bo v četrtek, 2. 2. 2012. od 17h do 21h

Kraj dogodka: ESHAMBEILA; Enost, obilje in večnost, Kidričeva 3, drugo nadstropje, Celje
www.Astro-Star.net

Offline colts

• Novinec
  • *
« Reply #190 on: January 26, 2012, 08:38:33 PM »
In kakšno težo ima ta certifikat ?
Me pač zanima, kje ga lahko potem uporabim.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #191 on: January 26, 2012, 10:29:12 PM »
Nobene teže Colt, čisto mirno ga lahko uporabiš namesto WC papirja

Pravzaprav sem tudi sama nekako skregana s certifikati, čeprav jih imam v svoji zbirki kar nekaj. Pravzaprav je vedno moje vprašanje in filozofiranje zastavljeno nekako v tisto smer razmišljanja, ki govori o tem, kdo smo pa sploh mi oz. oni, ki naj bi podeljevali certifikate......

Konec koncev če razmislim malo globlje, potem mi niti šolska - družbeno uporabna in državno priznana spričevala nič ne pomenijo. Pa vendar so jih podelili pač z nekim namenom, kar pa še zdaleč ne pomeni, da je človek tudi podkovan glede tega, kar piše na spričevalu.

Sem bila pa v svojem življenju vesela enega certifikata - tistega, ki sem ga pravzaprav dobila prvega že pred davnimi leti - prav zares sem bila nanj ponosna in niti ga nisem dosti kazala naokoli. Na njem je podpis Matjaža Regovca o usposobljenosti za samostojno astrološko delo.

Ne morem rečt, da mi je certifikat karkoli olajšal pri mojem vstopu na samostojno podjetniško pot, še v tistih časih, ko to niti ni bilo moderno, pa tudi certifikati se niso kar tako talali in ponujali, kot se danes.

Tako da JA - jaz ga imam v svojem srcu - ker me spominja na čas, ko sem ure in ure presedela pred astrološkim gradivom, nemalokrat tudi zaspala z buklami na postelji ........

Lep večer želim
Tea
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #192 on: January 27, 2012, 08:12:02 AM »
Ja, Tea se strinjam z zgoraj napisanim ;)
Tudi jaz sem še v fazi učenja in se že veselim, ko bom prejela certifikat pri Matjažu (no, upam, da bom :))
Drugače pa ja, učenja pri astrologiji je kar precej, če se res hočeš poglobiti v stvari in če ti to nekdo, ki res obvlada potrdi s papirjem (v praksi nič ne pomeni), pomeni pa tebi, meni oz. verjetno vsakomur, ki je vložil precej truda, dela, učenja v znanje, ki mu ga ta certifikat potrjuje.
Vedno sem bila mnenja, da vsak zagovarja svoj način življenja in razmišljanja, ker pač tega edino pozna. Tako ljudje brez šol, diplom, velikokrat menijo, kako pravzaprav brez pomena je imeti diplomo, da je edino pomembno, da se v življenju znajdeš. Ja, njemu verjetno res, ker je to pač njegova pot.
In spet oni, ki imajo diplome, zagovarjajo kako brez diplome nisi nič, kako je za samo življenje pomembno, da imaš diplomo in osvojeno znanje-ja njemu oz. njim ja, ker je to pač njihova pot življenja.
Tako ima vsak svojo življenjsko pot in le čevlje sodi naj kopitar ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #193 on: January 27, 2012, 11:01:53 AM »
Cel roman sem imela že v glavi, kaj bom napisala na prebrano....ko sem to razmišljala, ali naj napišem ali ne, ko pridem do računalnika, sem pred seboj zagledala vozilo s tablico DA...torej: Tea, prav imaš in še enkrat PRAV. Sama sem opravila tri osnovne tečaje astrologije pri osebi, ki nam je nametala en kup informacij, praktičnega dela bore malo, pa še certifikata ni izdala, pa čeprav je dipl. astrolog. Zame njeno znanje, ko zdaj gledam nanj je  :P. Škoda, da tedaj naša Tea ni učila. No, sledile so ure in ure...ure in ure, da sedaj nekaj obvladam. V veliko pomoč pa mi  je Tea in njena velikodušnost, da pomaga vedno. Kar pa ne morem trditi za določene učitelje, ki imajo certifikate na kubik, znanja na kubik, delitev znanja in pomoč pa jim gre zelo težko od rok, brez da ne bi napeljevali na njihove seminarje......

Certifikati so potrebni, ko opravljaš zdravilsko dejavnost, da se lahko potem poteguješ preko uradnega organa za naziv zdravilca (kjer se dela splošni del tečaja).  Kolikor mi je znano, se certikati uporabljajo tudi v primerih, ko se naučiš določenega znanja in potem to tržiš naprej kot učitelj in si vezan na pogodbe..... Vse ostalo pa je zgolj samodokazovanje. Pomembno je, kaj ti določeno znanje pomeni in kako ga znaš uporabiti zase in za vse, za katere je pomoč potrebna.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #194 on: January 29, 2012, 10:27:13 AM »
NARAVNO ODMAŠEVANJE UŠES
V sredo 8. Februarja 2012 v NOVI GORICI

Za informacije in naročila se obrnete na Alenko 041667586.

Slabše slišite, vam poka ali šumi v ušesih? Imate glavobole?
Ste že kdaj pomislili, da se razlog za vse vaše težave skriva v zamašenih sluhovodih?

Svečke za čiščenje ušes. Terapija čiščenja ušes s svečami je zasnovana na preprostem zakonu fizike. Pri izgorevanju sveče se pojavlja »efekt kamina«, v fiziki poznan kot »Venturijev efekt«. Toplota, ki se osvobaja v procesu izgorevanja tulca za čiščenje ušesa se nežno penetrira do srednjega ušesa in stimulira cirkulacijo ter odpira zaprte pote. Topel dim nežno masira uho in mehča cerumen. Spiritualisti verjamejo, da plamen sveče odstranjuje negativne vibracije in harmonizira energetsko polje človeka.
Sveče za čiščenje ušes so izdelane ročno iz čistega čebeljega voska in bombažne tkanine. So popolnoma varne in enostavne za uporabo. Uporabljamo jih lahko pri negi otrok, odraslih in starejših. Sveče se vedno prižigajo na obeh ušesih, najprej enim in nato drugim. Za ohranjanje higiene ušesnih kanalov uporabljajte sveče od 2 do 3 krat mesečno. Pri bolečinah v ušesih, grlu in nosu uporabljajte sveče 6 dni zaporedoma, nato prenehajte. Če je potrebno, ponovite postopek.
UPORABLJA SE PRI NASLEDNJIH TEŽAVAH: Vneta ušesa,prehlad, sinuzitis, boleče grlo,glavoboli,migrene,pri težavah z izenačevanje pritiska pri letenju ali potapljanju,stres,zamašen nos ali za sprostitev in pomiritev. NE UPORABLJA SE PRI : Če imate poškodovan bobnič, če imate vstavljen kakšen aparat v grlu ali ušesu ,če ste bili operirani na ušesu, če ste alergični na čebelji vosek
Vnetje ušes izvira iz konflikta,ki ni izživet. Gre predvsem za ubogljivost ali celo pokornost in ponižnost. Kaj neki je tisto ,česar ne želite slišati? Na katerem področju življenja potrebujete več ponižnosti in skromnosti ? Najpogosteje imajo težave z ušesi otroci. Ko odrastemo ,nas podzavedno privlačijo okoliščine in osebe, ki nas učijo natančno tisto ,kar v sebi zavračamo. Poslušajte in se učite,kajti vsakdo nam zna povedati kaj koristnega. Poslušajte notranji glas in mu sledite.

Harmonija srca
Masažni studio Teja
040620441
www.Astro-Star.net