Author Topic: TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VIII.del  (Read 41873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: TRANZITI lune /komu danes lunca nagaja/ VIII.del
« Reply #105 on: April 16, 2013, 10:01:20 PM »
jaz pa imam ocutek, da mi tale luna nagaja ze nekaj casa,..
kakorkoli se jaz obrnem, se ona postavi na kontra mene, ali verjetno obratno :(

tebe nosi lunca v raku v 12 hiši  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #106 on: April 16, 2013, 10:03:22 PM »
Meni pa mrk pade na natalnega Marsa v tetji hiši. Prepuščam se dogodkom.

Andres

Pravzaprav Andres, lunarni mrk je na 5° Škorpijona - kar je predaleč od tvojega Marsa. Je pa v 3 hiši - pomeni, da boš počistil stvari oz. dokončal zadeve, ki se tičejo tega področja. In ker je Sončni v 10 in majski lunarni v 4 - bodo najbrž stvari bolj vezane na tvojo družino, sorodnike /sestre/ ...
Najbrž pa vse skupaj vezano na preteklo leto

Ah, jaz sem malo zaostal, kot kaže. Sem dal v Astro na  25. aprila in mi je prišlo, da je Luna na natalnem Marsu.
S sorodniki sploh nimam težav, razen sestra se zadnja leta obnaša kot mi nebi bila sestra.  Torej sva brez stika.
Mogoče pa bom na tem nivoju razčiščeval. 

Torej je bila napaka pri meni, ker sem na splošno pogledal na Astro.
Hvala Tea.

Andres

ja, mogoče

pa popazi, da ti kdo avto ne poškoduje  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #107 on: April 17, 2013, 02:22:38 AM »
Meni pa mrk pade na natalnega Marsa v tetji hiši. Prepuščam se dogodkom.

Andres

Pravzaprav Andres, lunarni mrk je na 5° Škorpijona - kar je predaleč od tvojega Marsa. Je pa v 3 hiši - pomeni, da boš počistil stvari oz. dokončal zadeve, ki se tičejo tega področja. In ker je Sončni v 10 in majski lunarni v 4 - bodo najbrž stvari bolj vezane na tvojo družino, sorodnike /sestre/ ...
Najbrž pa vse skupaj vezano na preteklo leto

Ah, jaz sem malo zaostal, kot kaže. Sem dal v Astro na  25. aprila in mi je prišlo, da je Luna na natalnem Marsu.
S sorodniki sploh nimam težav, razen sestra se zadnja leta obnaša kot mi nebi bila sestra.  Torej sva brez stika.
Mogoče pa bom na tem nivoju razčiščeval. 

Torej je bila napaka pri meni, ker sem na splošno pogledal na Astro.
Hvala Tea.

Andres

ja, mogoče

pa popazi, da ti kdo avto ne poškoduje  ;)

Zanimivo.  V nedeljo sem šel v mesto in tam sem čakal, da je šel en ven iz parkirnega prostora, nakar mi je nekdo s terencem zlezel čisto na mojo desno stran za mano.  Potem sem tam parkiral in za mano je še on, ter posledično ruknil v vlečno kljuko od osebnega avtomobila, ki je bil parkiran.  Kasneje ga je le nekako parkiral za mojim in pred tem s kljuko, ko pa sem se vrnil, se je izkazalo, da me je pravzaprav zaparkiral.   Mogoče celo, da me je kaj ruknil. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #108 on: April 18, 2013, 02:19:44 AM »
Meni se tole z aprilskim mrkom očitno kaže čitsto drugače, s čimer mislim pri sinu.  Od septembra, ko je začel hoditi v srednjo šolo se je čisto spremenil, pač drugo okolje, novi ljudje, pa še misli, da je boga za jajca prijel.  No, po novem že šprica, hodi dve uri prepozno v šolo kot direktor, ponoči pa filme gleda.   
Ta mrk bo menim po tej strani udaril mene, vse to pa že rešujem, saj na internetno konekcijo doma, sem že postavil geslo.  Prepovedal bom obiske razen nekaterih izjem, nikakor pa ne bo nobenega obiska po 22. uri. Za dodatek bodo vse te kazni držale dokler ne bo konec izpitov maja in dokler ne bo viden rezultat le tega. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #109 on: April 18, 2013, 06:10:53 AM »
Meni se tole z aprilskim mrkom očitno kaže čitsto drugače, s čimer mislim pri sinu.  Od septembra, ko je začel hoditi v srednjo šolo se je čisto spremenil, pač drugo okolje, novi ljudje, pa še misli, da je boga za jajca prijel.  No, po novem že šprica, hodi dve uri prepozno v šolo kot direktor, ponoči pa filme gleda.   
Ta mrk bo menim po tej strani udaril mene, vse to pa že rešujem, saj na internetno konekcijo doma, sem že postavil geslo.  Prepovedal bom obiske razen nekaterih izjem, nikakor pa ne bo nobenega obiska po 22. uri. Za dodatek bodo vse te kazni držale dokler ne bo konec izpitov maja in dokler ne bo viden rezultat le tega. 

Andres

no tole mislim je vpliv majskega sončnega mrka - pade v 6 hišo od 5 - kar je vsakdanji red in delo tvojega sina
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #110 on: April 18, 2013, 09:34:20 AM »
Katerega maja pa je ta mrk?

Aha ... Našla ... 10.
V moji 4. hiši je,  :op na natalno  :So v 10. Ali pa nekje blizu.
« Last Edit: April 18, 2013, 09:36:53 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #111 on: April 18, 2013, 08:56:08 PM »

Andres

no tole mislim je vpliv majskega sončnega mrka - pade v 6 hišo od 5 - kar je vsakdanji red in delo tvojega sina

A to je že tistega čutiti?  Mater.  Kako bo šele bolj ko se bomo datumu približevali. :)  Ampak pri vzgojnih ukrepih sem že dobro utrjen, torej mi ta mrk ne bo preveč po glavi lezel.  Hvala Tea.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #112 on: April 18, 2013, 10:03:18 PM »
Men pade mrk v 5. Da rajš ne povem, kaj se mi je danes dogajalo...
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #113 on: April 18, 2013, 10:46:40 PM »
Tudi meni pade v 10. Iščem drugo službo in upam, da bo mrk prinesel kaj pametnega...

Smo rekli da velja pri mrkih orbis 1° ali 2°?

Če je 2° je  :sek na  :Ve in j.vozel, :tr na s. vozel

Orbis 1° je pa  :op  :U
« Last Edit: April 18, 2013, 10:51:55 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #114 on: April 19, 2013, 02:40:19 PM »
O kmalu bodo "trio-adijo" mrkci :laugh: komaj čakam :) novembrski so bili pestri :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #115 on: April 20, 2013, 01:04:12 PM »
Jaz pa novemberskega mrka, ki je bil en dan pred mojim rojstnim dnem, nisem nič čutila ...  ???
Pojma nimam ...
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #116 on: April 21, 2013, 12:40:10 AM »
Jaz pa novemberskega mrka, ki je bil en dan pred mojim rojstnim dnem, nisem nič čutila ...  ???
Pojma nimam ...

Maja, jaz vidim, da je bil novembrski mrk v tvoji 10H - posledice le-tega "položaj v družbi, kariera, poklicne ambicije" čutiš sedajle, saj mrk deluje še pooooootem. Je pa to moje videnje, ki pa še ni merodajno  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #117 on: April 21, 2013, 05:44:11 PM »
Eno vprašanje... vpliv mrka se najbrž ne čuti že prej (tako kot pri tranzitih planetov)? Ali mogoče ja?
Nekaj se mi namreč dogaja oz. nakazuje, kar je lahko povezano z mojo venero v 9. hiši... mrk bo pa šele 9. maja.
Hvala za odgovor!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #118 on: April 22, 2013, 08:51:19 PM »
Pojma nimam ...

Maja, jaz vidim, da je bil novembrski mrk v tvoji 10H - posledice le-tega "položaj v družbi, kariera, poklicne ambicije" čutiš sedajle, saj mrk deluje še pooooootem. Je pa to moje videnje, ki pa še ni merodajno  :-*

Huh, bi morala prav razmislit, ampak težko bi rekla, da se je po tem času kaj drastično spremenilo - beri: tako sranje je že ves čas.  :laugh: Mogoče bo pa še čas pokazal.
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #119 on: April 22, 2013, 09:20:46 PM »
Pojma nimam ...

Ni nujno da se kaj spremeni-ampak pokaže kaj/kje se mora kaj spremeniti..boš zdaj vidla..-ponovitev vaje..če si se kaj naučila-govorim iz svojih izkušenj. jaz sem se v tem času sem se ogromno naučila
Huh, bi morala prav razmislit, ampak težko bi rekla, da se je po tem času kaj drastično spremenilo - beri: tako sranje je že ves čas.  :laugh: Mogoče bo pa še čas pokazal.