Author Topic: AGRESIJA IN ASTROLOGIJA  (Read 8302 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: AGRESIJA IN ASTROLOGIJA
« Reply #15 on: October 08, 2010, 08:15:28 AM »
Moj partner ima 6 znamenj v  :ov in  :Lu v  :ko >:D

tudi moj mož ima 6 planetov v  :ov,  :Lu v  :Sk,  :Ma v    :st
Je zelo sočuten, empatičen ( navsezadnje ima te planete v  :ov v vodnarjevi hiši - humanizem ) in bi rad cel svet rešil in vsakemu pomagal. Jaz ga malo na realna tla postavljam tudi glede tega, ker gre mnogokrat sebi v škodo in tudi ljudje to zelo izkoriščajo ( pa on to dobro ve ).
Moj partner ima vseh 6 planetov v 6. hiši,mislim da zna zelo dobro organizirati- :ov vsakodnevno delo-6.hiša

sama imam ASC in  :Ve v  :Le,
kako pa doživljaš to  :Ve v :Le v 12. hiši
skritih vez nisem imela in tudi se ne zapletala z že zapletenimi; bolj v smislu sanjarjenja, bi rekla  ::), kar se tiče pa  :Ve v  :Le lahko samo rečem drama queen  ;D

:Ma v   :st, v 4. hiši  :Ma ( "Človek se v bistvu ne odziva na realno trenutno situacijo, ampak se odzove otrok v njem - potlačena jeza iz otroštva " - bi rekla, da res, saj  agresivno odreagiram, ko me nekdo želi omejevati ali me postavi pred dejstvo ), ki je v  :kv s  :PL, pa lahko rečem, da moža glede vročekrvnosti šišam, no v impulzivnosti pa res ne (  :de  pač)
:Ma :kv :PL se strinjam glede potlačene jeze, verjetno zna biti bes kdaj zelo hud. Si športnica?
bila sem, trenirala atletiko ;) vedno sem imela rada fizični napor, sedaj kolesarim in planinarim

določeno dozo egoizma mi svekakor da že ASC V  :Le in  :So v 1 hiški
verjetno zelo žariš, ko prideš v prvi stik z ljudmi ang:
ljudje me običajno lepo sprejmejo, res pravijo zaradi energije, ki jo oddajam - hitro lahko navdušim tudi druge za nekaj, se veliko šalim in smejim...
« Last Edit: October 08, 2010, 08:19:26 AM by taja6 »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #16 on: October 08, 2010, 10:14:56 AM »
Moj partner ima 6 znamenj v  :ov in  :Lu:ko >:D

Kako pa to doživljaš Sanjalka, vse v kvadratu

Precej tako, kot je napisano v članku, ki ga je posredovala Taja.
Včasih imam občutek, kot da je en majhen otrok, ki začne cepetati, če ni vse po njegovo oz izbruhne ognjevita jeza.
Mislim, da se ob njemu učim potrpežljivosti na m2 :)
Me pa zanima tvoj pogled na tako postavitev.

Verjetno z njim predeluješ svoj T kvadrat  :Lu :Ve :Sa - navzven miroljubna oseba, not pa se kuha, in to notranjo destruktivnost doživljaš preko njegovega ogledala.
Hm, zanimivo.Ja, verjetno res delujem navzven miroljubna in trdna, vendar v meni včasih prav vre. V prejšnjem odnosu sem ta bes včasih tudi izrazila, v tem odnosu pa kot,da ne upam, ker imam nasproti še močnejši bes.Skratka, če se globoko zamislim, verjetno ne znam pravilno izražati svoje jeze.

Ko boš oddelala tole, menda več ne boš rabila takega pritiska v svojem življenju in na svojo ženskost, čustva, varnost ipd.....
Mi lahko namigneš kako naj oddelam tale svoj T :kv ???

Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: October 08, 2010, 10:20:09 AM »
Moj partner ima 6 znamenj v  :ov in  :Lu:ko >:D

Kako pa to doživljaš Sanjalka, vse v kvadratu

Precej tako, kot je napisano v članku, ki ga je posredovala Taja.
Včasih imam občutek, kot da je en majhen otrok, ki začne cepetati, če ni vse po njegovo oz izbruhne ognjevita jeza.
Mislim, da se ob njemu učim potrpežljivosti na m2 :)
Me pa zanima tvoj pogled na tako postavitev.

Verjetno z njim predeluješ svoj T kvadrat  :Lu :Ve :Sa - navzven miroljubna oseba, not pa se kuha, in to notranjo destruktivnost doživljaš preko njegovega ogledala.
Hm, zanimivo.Ja, verjetno res delujem navzven miroljubna in trdna, vendar v meni včasih prav vre. V prejšnjem odnosu sem ta bes včasih tudi izrazila, v tem odnosu pa kot,da ne upam, ker imam nasproti še močnejši bes.Skratka, če se globoko zamislim, verjetno ne znam pravilno izražati svoje jeze.

Ko boš oddelala tole, menda več ne boš rabila takega pritiska v svojem življenju in na svojo ženskost, čustva, varnost ipd.....
Mi lahko namigneš kako naj oddelam tale svoj T :kv ???

Pri Saturnovskih temah je to itak tema življenja.  :D ki ga oddeluješ postopoma in z vztrajnostjo. Na silo ne bo šlo.
Pomembno je, da to notranjo dinamiko v sebi najprej ozavestiš /obstajajo metode/, potem jo sprejmeš kot del sebe ... saj veš tisto česar nas je strah in  kar odklanjamo bo hodilo zlo nasilno v naša življenja, potem pa na konstruktiven način izrabiš energijo in moč tega T kvadrata.
 - torej da živiš svojo ženskost brez strahov
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #18 on: October 08, 2010, 10:31:46 AM »
Hvala Tea za odgovor ang: Svojo ženskost čutim zelo močno, samo vprašanje kako in  komu se jo sploh upam pokazati.
:Sa:ov je pa itak vprašanje pravilnega izražanja svoje volje, na nek način nam je bilo v otroštvu prepovedano odkrito izražati agresijo in sedaj ne znamo in se učimo, kar gre počasi.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.