Author Topic: Fantje, ki ne morejo postati moški  (Read 69647 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Fantje, ki ne morejo postati moški
« Reply #60 on: February 17, 2012, 09:59:08 AM »

Pa tudi, če gre za svobodno voljo ... Zakaj potem sploh toliko poniževanja enih in drugih? A naj ne bi bil tole forum, kjer so člani brezpogojno ljubeznivi in tolerantni do vsega?

E, to si dobro povedala. Gre za odločitev vsakega posameznika, naj je ta pogojena z potrošništvom ali priporočili kozmetične nege. Zdaj ali je potrebno, da se moški ali ženska brijeta ali nepotrebno, se bomo menili, ko bomo vsi osvobojeni od vseh pasti civilizacije, od elektrike do uporabe avtomobila in letala... Kultura strpnosti pa je, da vsakemu dopuščamo, da je to, kar je, dokler nam ne škodi. Brez etiket ala pička ipd  :P

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #61 on: February 17, 2012, 10:06:15 AM »

Pa tudi, če gre za svobodno voljo ... Zakaj potem sploh toliko poniževanja enih in drugih? A naj ne bi bil tole forum, kjer so člani brezpogojno ljubeznivi in tolerantni do vsega?

E, to si dobro povedala. Gre za odločitev vsakega posameznika, naj je ta pogojena z potrošništvom ali priporočili kozmetične nege. Zdaj ali je potrebno, da se moški ali ženska brijeta ali nepotrebno, se bomo menili, ko bomo vsi osvobojeni od vseh pasti civilizacije, od elektrike do uporabe avtomobila in letala... Kultura strpnosti pa je, da vsakemu dopuščamo, da je to, kar je, dokler nam ne škodi. Brez etiket ala pička ipd  :P

;)

No, to.
9ZK 656

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: February 17, 2012, 11:43:45 AM »

Bravo Maja!  Sem se že ustrašila, da se forum spreminja.....
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #63 on: February 17, 2012, 12:28:39 PM »
Malo sarkastično je bilo mišljeno ...  ;D
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #64 on: February 17, 2012, 01:06:22 PM »
Ja, ampak dejansko je biti brez dlak bolj udobno, tudi, če je to podleganje korporacijam.

Lahko bi rekli, da je karkoli, kar je prinesla sodobna civilizacija, in uporabljamo, isto. Tekoča voda, elektrika, iskanje hrane v trgovini, namesto v divjini ... Itd. itd. Je posledica prepuščanja korporacijam, ampak je praktično in udobno, zato to prakticiramo.

Torej, če izvedem svoj najljubši mentalni šport (hipotetični razvoj situacije do ekstrema za namene provokacije), pridemo na koncu do tega, da zamenjaš svojo svobodno voljo za ščepec dodatnega udobja? Beee-e-e-e ?

Ne morem mimo občutka, da v tej temi ne gre samo za svobodno voljo, ampak za neko borbo g. Ega.

Če je komu bolj udobno "v goščavah", naj jih pač goji. Drugi ne.

Res je. Če prav razumem, gre bolj za dejstvo, da se sliši mnenje in potrdi vzetost na znanje, da obstajajo ljudje, ki mislijo, da je gladka koža znak preadolescence in/ali feminilnosti, ter da se nekomu, ki mu je prvo všeč, pripisuje nagnjenost k slednjemu.

PS. Rena, čeprav gre dosti pripisati potrošniški miselnosti, so si že v starem Egiptu svečeniki kot del njihovega spiritualno-očiščevalnega rituala populili (ali dali populit, ne vem točno) čisto vse dlake na telesu (trepalnice tudi...) in so potem nazaj narisali tiste, ki so bile pomembne. Obrvi, recimo.
« Last Edit: February 17, 2012, 01:11:07 PM by Jernej »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #65 on: February 17, 2012, 01:22:47 PM »
Ja, ampak dejansko je biti brez dlak bolj udobno, tudi, če je to podleganje korporacijam.

Lahko bi rekli, da je karkoli, kar je prinesla sodobna civilizacija, in uporabljamo, isto. Tekoča voda, elektrika, iskanje hrane v trgovini, namesto v divjini ... Itd. itd. Je posledica prepuščanja korporacijam, ampak je praktično in udobno, zato to prakticiramo.

Torej, če izvedem svoj najljubši mentalni šport (hipotetični razvoj situacije do ekstrema za namene provokacije), pridemo na koncu do tega, da zamenjaš svojo svobodno voljo za ščepec dodatnega udobja? Beee-e-e-e ?

Ne morem mimo občutka, da v tej temi ne gre samo za svobodno voljo, ampak za neko borbo g. Ega.

Če je komu bolj udobno "v goščavah", naj jih pač goji. Drugi ne.

Res je. Če prav razumem, gre bolj za dejstvo, da se sliši mnenje in potrdi vzetost na znanje, da obstajajo ljudje, ki mislijo, da je gladka koža znak preadolescence in/ali feminilnosti, ter da se nekomu, ki mu je prvo všeč, pripisuje nagnjenost k slednjemu.

Vidim, da si razumel. Itak.  ;)
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #66 on: February 17, 2012, 01:43:52 PM »
heh, jaz sem z veseljem tolerantna, če me nekdo ne zmerja z BABO, ki nekoga v nekaj prisiljuje... če kaj so mi bili vedno všeč moški, ki jih nisem bila zmožna v kaj prisliti, še najmanj v britje dlak :D še bolj tolerantna sem, če nekdo ne zmerja ljudi s pi***, ker so drugačni kot on sam :) oz drugačne miselnosti...

za zaključek - live and let live... mislim, da ima vsak od nas dovolj nesnage pod predpražnikom, da metla še zdaleč ni dovolj, da jo spuca... ;) in če je obrit ali neobrit mi je prav malo mar, dokler je človek na mestu ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #67 on: February 17, 2012, 01:57:38 PM »
heh, jaz sem z veseljem tolerantna, če me nekdo ne zmerja z BABO, ki nekoga v nekaj prisiljuje... če kaj so mi bili vedno všeč moški, ki jih nisem bila zmožna v kaj prisliti, še najmanj v britje dlak :D še bolj tolerantna sem, če nekdo ne zmerja ljudi s pi***, ker so drugačni kot on sam :) oz drugačne miselnosti...

za zaključek - live and let live... mislim, da ima vsak od nas dovolj nesnage pod predpražnikom, da metla še zdaleč ni dovolj, da jo spuca... ;) in če je obrit ali neobrit mi je prav malo mar, dokler je človek na mestu ;)

Se strinjam.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #68 on: February 17, 2012, 02:03:31 PM »
Na evo Jernej. Glih v sporočilih sem Andresu omenla, da so se že staroegipčanke "pecanle" to jest "odpecanle"  ;D.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #69 on: February 17, 2012, 02:04:38 PM »

Ma če bom obrita, je manjši zračni upor za pucngo  ;D :P ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #70 on: February 17, 2012, 09:07:51 PM »
Jaz se brijem strogo zaradi tega, ker ne maram dlak in pika  :P

Sej mislim, da smo tolerantni do drugih, samo pač Andres pove na tak način, kot samo on zna  :laugh:

Čaki, da mal sprovociramo, Andres, a ti se tudi morda briješ kje  razen po obrazu :P A si ti tut podlegu  :P
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #71 on: March 19, 2012, 01:34:54 PM »
Tlele ste pa sami nabriti.  :D

Malo izven konteksta... prosim za nasvet - ustrezna žavba za pomiritev kože po depilaciji down under??
Hvala!  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #72 on: March 19, 2012, 04:02:06 PM »

Malo izven konteksta... prosim za nasvet - ustrezna žavba za pomiritev kože po depilaciji down under??

najboljša je navadna krema za ritke za dojenčke
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #73 on: March 19, 2012, 05:47:24 PM »

:laugh: ;D

Kaj si pa delala  :P

Drugače pa aloe vera  ;)
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #74 on: March 19, 2012, 08:03:50 PM »

najboljša je navadna krema za ritke za dojenčke

Probala. Ne pomaga.  :'(