Author Topic: DOBRA DELA IN ZAHVALE  (Read 51561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: DOBRA DELA IN ZAHVALE
« Reply #30 on: December 28, 2010, 11:03:02 PM »
Ne vem, kam dat, zato bom kar sem postnila.

Od nedelje naprej je naša hiša bogatejša za enega člana. K nam je prišla stara mama, tista, ki jo je pred časom zadela možganska kap. Stara mama je sicer zelo dobra v primerjavi z ostalimi pacienti, še vseeno pa potrebuje pomoč pri domala vseh opravilih, ko je treba se obleči, ko je treba iti na wc, ker hodit še ni sposobna, njena leva roka še ni v celoti gibljiva. V treh dneh, odkar je tukaj, sem v celoti dva dneva jaz skrbela zanjo, ker ostalih ni bilo doma. Po dveh dneh lahko samo rečem, hvala Kreatorju, da imamo sestre, ki noč in dan skrbijo za take ljudi. Ni lahko vseskozi biti na voljo nekomu, še posebej, če je ta človek dosti težak. Če pade, jo sama definitivno ne more dvigniti, ker je pretežka, pa še pomagati si ne more kaj dosti.

Moje thetkanje bo danes posvečeno vsem tistim, ki skrbijo za take ljudi, ubistvu za vse delavce, ki kakor koli pomagajo nepokretnim ljudem. Ni lahko opravilo in če je to še tvoja služba, potem res samo kapo dol.

Pa še to, njen višji jaz mi ne dovoljuje nobenega zdravljenja naprej, tako da vse, kar lahko naredim, je, da pošiljam brezpogojno ljubezen. :(

mogoče ne pusti tebi, bi pa pustila komu drugemu. Vprašaj kreatorja in se posvetuj z njim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: December 29, 2010, 05:42:51 AM »
Ne vem, kam dat, zato bom kar sem postnila.

Od nedelje naprej je naša hiša bogatejša za enega člana. K nam je prišla stara mama, tista, ki jo je pred časom zadela možganska kap. Stara mama je sicer zelo dobra v primerjavi z ostalimi pacienti, še vseeno pa potrebuje pomoč pri domala vseh opravilih, ko je treba se obleči, ko je treba iti na wc, ker hodit še ni sposobna, njena leva roka še ni v celoti gibljiva. V treh dneh, odkar je tukaj, sem v celoti dva dneva jaz skrbela zanjo, ker ostalih ni bilo doma. Po dveh dneh lahko samo rečem, hvala Kreatorju, da imamo sestre, ki noč in dan skrbijo za take ljudi. Ni lahko vseskozi biti na voljo nekomu, še posebej, če je ta človek dosti težak. Če pade, jo sama definitivno ne more dvigniti, ker je pretežka, pa še pomagati si ne more kaj dosti.

Moje thetkanje bo danes posvečeno vsem tistim, ki skrbijo za take ljudi, ubistvu za vse delavce, ki kakor koli pomagajo nepokretnim ljudem. Ni lahko opravilo in če je to še tvoja služba, potem res samo kapo dol.

Pa še to, njen višji jaz mi ne dovoljuje nobenega zdravljenja naprej, tako da vse, kar lahko naredim, je, da pošiljam brezpogojno ljubezen. :(

mogoče ne pusti tebi, bi pa pustila komu drugemu. Vprašaj kreatorja in se posvetuj z njim

Sasa

Tvoja stara domnevam mama lahko lepo ozdravi, če dela preprosto vajo. Krčiti in stegovati mora tako prste na rokah kot na nogah. To naj ji bo kot trening.  Da se bo tega držala delal to z njo in učinek bo na dveh straneh. Pri njej bo to bolezen odpravilo, verjamem, tebi pa ne bo ven na hemeroide udarilo.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #32 on: December 29, 2010, 01:32:27 PM »

Saša, lepa gesta. :D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: March 14, 2012, 01:35:47 PM »
Tole sem danes dobila na mail: POZOR. Mamice dajmo pomagat oz. vsaj DELITE DALJE. Kontakt, vse info in koordinacija: Ana Stojkov, Trnovski pristan, Trnovo, Ljubljana; 040 820 640
Na kratko: Gre za fantka 13mesecev, ki ga vzgajata babica in dedek, nimata najnujnejsih stvari za tole malo struco. Mama na drogi. dedek in babica bi rada pomagala, a sta zal financno v zelo slabem polozaju.
Iščemo nujne stvari: obleke st.80, ali večjih, čevlje, plenice ali hrano... nekaj igrač bo poslal Kakadu. Vse info na 040820640 pri Ani
..
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline bilka

• Mojster
« Reply #34 on: June 20, 2012, 09:18:13 PM »
Jaz bi se pa rada zahvalila vsem najbližjim, da me imajo radi in da skrbijo zame, da mislijo name, da me sprejemajo takšno, kot sem in me pri tem tudi vzpodbujajo.

Hvala :*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #35 on: June 21, 2012, 02:24:04 AM »
To je pa zelo lepo od tebe Bilka.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #36 on: December 03, 2012, 01:39:20 PM »
Še tukaj napišem. S kolegico zbirava sredstva za družino s 5-imi otroci, katerih starši so ostali brez službe. Do nedavnega sta še oba imela službo, sedaj sta jo zgubila. Oče si je sicer našel neko delo za minimalno plačo, ki pa komaj zadostuje za plačilo položnic. Najmlajši je še alergik in kupujejo zanj posebno prehrano. Kolegica bo zrihtala hrano in oblačila, jaz pa zbiram prispevke za njihova božična darila, da jih malo razveselimo. Do sedaj so namreč za rojstni dan dobili le nutelo ali čokoladne kosmiče, ker si več niso mogli privoščit :(

Ne bom jim kupovala dragih zadev, ampak vsakemu neko malenkost. Ker so skromni in njihove zahteve niso velike in je tudi mamica rekla, da bodo zadovoljni s kako igro človek ne jezi se, pobarvanko barvicami itd. Če lahko katera kaj prispeva, dovolj je tudi po evro, dva...bova zelo veseli. Če se nabere kaj več denarja bo šlo izključno za otroke ali za prehrano najmlajšega ali za plačilo kakih šolskih obveznosti itd.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: December 03, 2012, 02:51:26 PM »
Takole bi si morali večkrat pomagati.
Spomni me v petek na gongih, da ti dam denar prosim, ker se zna zgoditi, da tudi pozabim.
Če ima mamica varstvo lahko pride v petek 14.12 na božično meditacijo brezplačno - le sporoči mi ime, če želi.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #38 on: December 03, 2012, 03:16:55 PM »
Bom ji povedala, pa ti sporocim. Hvala Tea.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #39 on: December 03, 2012, 06:57:40 PM »
Rad bi naredil organizacijo ali firmo kot je to že praksa na Islandiji.  Ljudje v stiski kot si opisala tu zgoraj bi potem dobili dvakrat mesečno hrano. Količina je odvisna od števila članov družine.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: December 03, 2012, 07:59:14 PM »
Andres kakšen pa je koncept firme, na kakšen način deluje?

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #41 on: December 03, 2012, 11:02:20 PM »
Andres, takoj podprem drugače. Sem definitivno za pomoč ljudem.

Jane, bom prispevala, se ti javim.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #42 on: December 04, 2012, 02:43:15 AM »

Na čuden koncept. Mislim, da bi moral glede na koncept priti v Slovenijo delat v tako firmo. Ali pa če jo kar sam ustanovim. Vsakdo da nekaj, mesto, država ipd, nabava hrane gre  nizki ceni, v blagajno pa se da prinesti tudi več kot toliko s prodajo oblačil in predmetov, ki jih firma dobi čisto zastonj. Tam je nekako  50% rabljenih in enako toliko novih oblačil, ki so iz mode.  Knjig je  80% novih zdaj za božiča.  Bil pa sem tudi prisoten v petek, ko je predsednik države  nagradil vse firme in teh je  20, ki sponzorirajo na materialen ali finančen način.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #43 on: December 04, 2012, 09:26:45 AM »

Na čuden koncept. Mislim, da bi moral glede na koncept priti v Slovenijo delat v tako firmo. Ali pa če jo kar sam ustanovim. Vsakdo da nekaj, mesto, država ipd, nabava hrane gre  nizki ceni, v blagajno pa se da prinesti tudi več kot toliko s prodajo oblačil in predmetov, ki jih firma dobi čisto zastonj. Tam je nekako  50% rabljenih in enako toliko novih oblačil, ki so iz mode.  Knjig je  80% novih zdaj za božiča.  Bil pa sem tudi prisoten v petek, ko je predsednik države  nagradil vse firme in teh je  20, ki sponzorirajo na materialen ali finančen način.   

Andres

No s tako firmo bi se tudi jaz strinjala, jo lahko skupaj nardiva  :) Me pa zanima v čem se razlikuje od rdečega križa in drugih dobrodelnih organizacij. Tam tudi dobiš zastonj prehrano, financirajo se iz donacij.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: December 04, 2012, 02:43:50 PM »
Zbranih imava že 110 €. Noro....otročki bodo zelo veseli daril  :-*

Moja astro karta