Živjo!
Očitno sem za nekaj časa nehala sanjat razbite avtomobile, avtomobilske nesreče...

Se mi je včeraj sanjalo, da sem z dvema moškima (ki sem jih v sanjh sicer poznala, sicer pa jih ne) z gokarti dirakala v hrib. Cesta je postajala slabša in kar naenkrat sfrčim s ceste (že vajena vsega hudega

). Moj izlet s poti pa se ni tragično končal, poletela sem in to navzgor čez celo serpentino in ju oba prehitela. Uživala sem, pa ne zato, ker sem kao zmagala (čeprav niti ni šlo za neko tekmovanje, bolj za dokazovanje) pa ne zato, ker sem bila prva, pač pa zato ker modela nista mogla uživat zmage - se zdim sama sebi smotana.
Potem sem sanjala punčko o kateri sem pisala 2 tedna nazaj (v angelski sobi), ki mi je v spalnici kazala angela. V denarnici imam njeno fotografijo, ki mi jo je pred 2ema tednoma dala njena mama. No in v sanjah sem kar naenkrat dobila še dve fotografiji in ju dala zraven prve.
Še naprej pa sem sanjala mamo moje osnovnošolske simpatije (ki se je smrtno ponesrečil ob avgustovskem luninem mrku), ki je nekaj imela (škatlo, juho - ne vem točno) in od nekje privlekla še dve iste zadevi in rekla, da mora to jesti, ker je lena. Takrat sem rekla: aha, depresija.
Kaj je s temi mojimi dvojkami? In, Regina, kaj pomenijo sanje

, ups simboli

?
No, danes se pa zbudim in skoraj naglas rečem: Yes, uspelo mi je. Bila sem tako dobre volje, da bi kar zapela. Čez 20 sekund pa: Kaj že?

Lep dan!
Iza