Pozdravljena Regina,
lepo je če veliko sanjamo in se seveda spominjamo ter učimo, kaj v bistvu sami sebi sporočamo. Ogromno se mi dogaja, do sedaj sem si nekako uspela uspešno razložiti oz. povezovati sanjska sporočila z mojim doživljanjem, življenjem.
Sedaj bi te pa ponovno prosila za pomoč - vsak namig mi bo prišel prav

Včeraj sem sanjala, da sem z nekim moškim ( neznanim ) hodila po nekih hodnikih - v bistvu me je on peljal v neke prostore - vse se je dogajalo pod zemljo; hodila sva po hodnikih dokler nisva prišla do večih prostorov, v katerih je bilo kar nekaj ljudi, na neki zabavi. Zdi se mi, da so govorili primorsko

, kot bi bili njegovi prijatelji, družba ( jaz nisem poznala nikogar), ampak sem se v trenutku počutila dobro med njimi in se pričela pogovarjati in družiti. V nekem trenutku je ta moški stopil k meni in me poljubil, malce sva se poljubljala; bila sem presenečena nad ( očitno najinim prvim )poljubom, a mi je bilo zelo prijetno. Pač družila sem se z ljudmi, se pogovarjala in najbolj močan občutek teh sanj pa mi ostaja zaradi nadaljnjega dogajanja - sem v tej družbi in si s prsti grem skozi lase in se mi v nekem trenutku zazdi, da mi nekaj posameznih las gre ven. Nato pa si na levi strani nad senci, primem kar konkreten šop las in poskusim z vso močjo potegniti in dejansko si jih potregnem z glave. Nobene krvi, nobene bolečin...kot bi jih imela prilepljene in na delu lasišča mi zazeva ogromna bela praznina - gladka, bela koža. Nato pa me začne skrbeti, kakšno bolezen imam ali kaj. Zraven mene se pojavi moja dobra prijateljica, ki je prej ni bilo in ona je čisto adijo, ko ji pokažem zadevo - pove še, da je prejšnjo noč sanjala grozne sanje, a mi ni želela omenjati. In nato se že vozim ( ponoči ) z avtom ( jaz vozim ) po cesti, ki se odcepi v dva kraka ( Y ) in vem, da nisem vedela kje vozim, a sem čisto suvereno zavila na levo cesto....tu se moj spomin ali pa tudi same sanje končajo...
Prosim, Regina, karkoli...