danes sem spet sanjala o delfinih. natančneje o mali orki, ki sem jo posvojila. bila je umazana in sem jo očistila. potem sem jo nahranila z ribicami in z mlekom. naenkrat je bila ful vesela. uf, sma se cartale

je blo luno

no, potem sem sklenila, da jo naučim eholokacije, da si bo sama lahko lovila ribe. ne vem kako, ampak mislim, da ji je celo nekajkrat uspelo.

sicer mi ni niti priblino jasno kako sem to naredila, ko pa pojma nimam kako eholokacija v praksi zgleda

ampak nekako je lo. bolj nerodno, ampak lo je

no, danes popoldan pa me kliče soseda, pravzaprav lastnica sosednjega stanovanja in me vpraa, če kupim njeno stanovanje

. no, sicer ga e dolgo prodaja in sem e dolgo zainteresirana za nakup tega stanovanje (ki je mimogrede v surovem stanju), ampak zaenkrat ima vrtoglavo ceno, ki pa jo počasi spuča in blefira, kako ima kupce, meni pa daje predkupno pravico.
sicer e vedno zahteva previsoko ceno po mojem mnenju, ampak bi morda te sanje lahko nakazale, da se bo zgodil čude? sicer pa čisto realno gledano: niti ne vem, če bi kot samska enska sploh lahko upala na kaken stanovanjski kredit tako na hitro.... no, se bom pustila presenetiti. pravzaprav res čakam na čude