Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #150 on: November 16, 2007, 04:35:55 PM »
jaz pa sem danes sanjala, da mi je moja simpatija pel pesmico  ;D tako lepo.... samo ne vem katero. vem, da je bila lepa 8)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #151 on: November 16, 2007, 10:51:17 PM »
Škoda, Amfitrita .... ampak važno, da je bila pesmica lepa ;) ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #152 on: November 16, 2007, 11:24:34 PM »

Vsem, prav vsem lep pozdrav! ;D ;D

Tako, Reginca! Ponovno se obračam nate, da mi malce poveš, kaj bi lahko pomenile naslednje sanje! ::)

Sanjal sem, da sem se znašel v podzemlju, kjer je bilo kot v peklu, vseeno pa se je "sobana" prepletala z egiptovskimi kipi! Zgledalo je zelo skrivnostno, bil pa je prisoten ogenj, na katerem so se dobesedno zvrli demoni! Enako sem si v sanjah rekel :o Potem pa v sobane pride množica in se odpravimo proti vhodu in takrat se zbudim. A še pred tem, vidim, kot vizijo, da bruhne v eni izmed sob, kjer so se zvrli, ogenj po notranjosti dimnika navzgor, in videl, da se mi je ogenj približal pred obrazom, a me ni opeklo. Kot v filmskih grozljivkah! Čudno je bilo le to, da sem bil, kot na dveh krajih ???

Res zelo čudne in strašne sanje. Imam pa res domišljiski svet! :D :D
Bil bi ti iz srca hvaležen za razlago ;D

LP

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #153 on: November 16, 2007, 11:36:16 PM »
Domislija dela 100/h Patrik.  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #154 on: November 17, 2007, 12:23:56 AM »
Azra ima kar prav. Domišljija ti je dela 100/h. ;D

Ne vem sicer, kje si zdaj - doma ali v Grazu, ampak nekam te vleče. Imaš domotožje? Doma je nekaj, kar imaš zelo rad. Ne samo ljudje. Tam je tvoja mladost, svoboda, ljubezen... tam so tvoje navade in drobne razvade ... Marsičemu lepemu si se moral s tem študijem odrečt ali povsem odpovedat in zdaj te malo stiska pri duši, kaj? Česa te je strah? Svet "odraslih" je pač naporen in odgovoren  ;) , ampak samo to,  8) potem pa celo življenje tako in po tem sistemu.     :-[  :D
Se splača potrudit? Pred teboj je vzhod, ogenj, svetloba, luč...., ki ti razsvetluje pot, razvoj, spremembe, uspeh v življenju...
Poskusi še sam malo predelat ta ogenj, Patrik. Nobene nevarnosti ti ne predstavlja. Začuti ga na svoji koži. Seveda simbolično, da se ne bi narobe razumela.   ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #155 on: November 17, 2007, 11:06:02 AM »
Ojla!

Spet jaz in moj ciklus ponavljajocih sanj.
Spet sem se porocila (obreda se niti ne spomnim), ampak tokrat na kmetih. Vse ok. Dokler mi niso dali za prebrat ene zgobice (mislim, da o tem, kako sva se spoznala), ki je bila na plastificiranem rdecem papirju. Poleg teksta, ki je bil napisan: Pisi kao sto govoris- in zato zame zelo tezek za prebrat, je vseboval tudi polno enih simbolov, ki jih nisem takoj prepoznala. Ne vem zakaj sem jaz brala, ce je bil tekst namenjem temu, da ga prebere moj fant, saj je vseboval simbole, ki bi jih on lazje in hitreje razumel.
Dejstvo, da mi ni uspelo lepo prebrat besedila, saj sem se neprestano zatikala, me je spravljalo v zelo slabo voljo, dokler lista ni vzel moj fant in ga prebral. Na porocni dan sem bila zato zalostna zaradi vsega: ker ni bilo ljudi, ki sem jih zelea videti, ker nisem znala lepo prebrat besedila in na koncu mi je slo tudi na zivce, da sem se porocila na kmetih. :-[

Mislim, da ima tukaj najpomembnejso vlogo ta rdeci list. Rdeca vcasih deluje kot opozorilna barva. Ima to kaj veze?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #156 on: November 17, 2007, 12:16:09 PM »

Mislim, da ima tukaj najpomembnejso vlogo ta rdeci list. Rdeca vcasih deluje kot opozorilna barva. Ima to kaj veze?

Najpomembnejšo ravno ne, ima pa vsekakor pomembno vlogo, ker je del poročnega obreda in vleče naprej sanjsko nit. S poroko še nisi razčistila, zato se sanje ponavljajo. Le okoliščine so vedno drugačne in vedno se najde kakšen zaplet.  Na papirju vse piše, ampak nič ne pomaga, če ne prepoznaš simbolike. Sicer pa, le kako bi vse vedela in od kod? Nemogoče. Papir je le krhki nadomestek za realnost, življenje pa nepredvidljivo. Rdeča barva to lepo ponazarja in ni vedno opozorilna. Lahko je tudi polna zanosa, gorečnosti, zdravja, strasti,... ne samo bojevitosti ali nasilne energije. Ampak tudi slednja je včasih še kako potrebna, ko gre za uresničitev nekega cilja.

Tokrat si v sanjah dobila zelo nazoren nasvet. Kje iščeš informacije za svoje življenje? Če se prav spomnim, si svoje sanje redno zapisuješ in nikjer ni toliko informacij, kot v nas samih. Piši dalje, ampak brez cenzure in se ne oziraj na zunanji svet in življenjske norme. Vzemi list papirja (dobesedno) in opiši svojo poroko - ta razkriva tvoje razmišljanje in miselne vzorce, vzgibe, potrebe, zavore, strahove... vse "za" in "proti". Napiši vse asociacije, ki ti padejo na pamet. "Piiši kao što govoriš"- tako kot ti veleva narava, srce, um in duša.

Pa prijetno nedeljo ti želim. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #157 on: November 17, 2007, 12:39:32 PM »
Hvala, Regina!

Res je, da v tem obdobju razmisljam o prihodnosti, o vsem kar me se caka. Misli mi svigajo od ene stvari k drugi, jih povezujem, analiziram...

Res pa je, da me je poroke malo strah, oz. se je izogibam. In potem vsi pritiskajo z vprasanji: Ja, kaj pa vidva cakata. Ja, kdaj bosta pa kaj narocila :(.... Jaz se pocutim pa se premlado za take stvari. :-\

lep dan tudi tebi, Regina

Offline Nataša

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #158 on: November 17, 2007, 01:58:08 PM »
 Regina, a lahko prosim za pomoč?

Današnje sanje:

Z družino smo na morju. Grem v vodo in plavam. V vodi stojijo sosedje, vsak na svojem koncu.
Ko priplavam bliže, vidim, da so vsi zelo negativno nastrojeni. Vsak se bori za svoje območje, češ, da je ta zemlja njegova. Prepirajo se, grdo gledajo itd.. Vse okoli prične strašansko smrdeti, hočem se postaviti na noge in otroke odpeljati proč od tam, vendar povsod na dnu morja je bilo polno mačjih kakcev, ter poginulih črnih mačk, od katerih je neznansko smrdelo.
Nisem imela kam stopiti. Par metrov naprej zagledm (v morju) čudovit travnik. Mislim, da bo tam rešitev. Nekako nam s hčerkama uspe priplavati do tja. Pogledam na dno, toda tudi tu je polno poginulih črnih mačk, ter njihovih iztrebkov. Le s težavo pridemo nazaj na obalo. Za tem na tej obali rodim dojenčka, ki je bil suh in majhen kot čivava. Ker je bila deklica, ji je grozila smrt. Ne vem zakaj, toda moral bi biti deček. Da deklico zavarujem, jo popolnoma zavijem, da se ne vidi spol in trdim, da je deček. Hkrati pa iščem rešitev, da zbežim iz tistega okolja ( še vedno obala) in z nekim starim polomljenim čolnom odplujemo, zbežimo proč.
Nakar z družino v stanovanju sedimo za mizo in zagledam, da je stena počena, opeka pa odpada. Stena se ruši. Ponovno smo v nevarnosti, da izgubimo življenje.

Sanje so bile tako močne in moreče in, ker sem nedavno  dobila namig, naj hišo prodamo in se preselimo, se sprašujem, ali je to opozorilo, naj ne odlašamo, da ne bo prepozno. Saj to je velik korak in sprememba v življenju.

Je pa res, da so tu okoli vsi sosedje med seboj skregani in vzdušje je res malo čudno.

Hvala in pozrav,

Nataša

Offline r1ta

• Novinec
  • *
  • Nikoli ne reci nikoli
« Reply #159 on: November 18, 2007, 10:33:14 AM »
Pozdravljeni vsi skupaj!
Zadnje čase pogosto sanjam vodo, prekrasno kristalno čisto, plitko, neizmerno vodo, v kateri običajno plavam. Sama, ali pa še s kom. Zadnjič sva bili s hčerko. Najprej v prečudovitem morju, nato pa, ko se je popoldne prevesilo v večer sva šli na vrh nekega ogromnega hotela in tam je bil krasen bazen, kjer sva nato nadaljevali kopanje. No, ko že omenjam hotel, nocoj sem spet sanjala hotel. Ogromen, 70 nadstropni hotel. Jaz in partner (tokrat brez hčere), sva imela sobo v 11nadstropju. Ker je bil že skoraj čas za večerjo; nimam pojma kje sva bila do takrat; sva poskušala priti v sobo, da se preoblečeva. Nikakor nisva mogla najti dvigala. Jaz nisem hotela peš v 11 nadstropje. Bilo je veliko ljudi-gostov in uslužbencev. Nekatere sem celo poznala, in končno sva morala vprašati, kje je to dvigalo. Ko sva se končno uredila in prišla na večerjo, je v glavnem že zmanjkalo hrane. Predvsem ni bilo kruha. Bili pa so nekakšne nenavadne jedi, ki jih nisem poznala, nekakšna semena, in pa majhne bele kroglice (kot prepeličja jajčka, ali pa mogoče majhne kroglice mozzarele. Partner ni hotel jesti, jaz pa sem bila res lačna in sem jedla ta semena in te kroglice.
Sploh pogosto sanjam hotele, povezavo s hrano, vodo (običajno lepo, čisto), veliko ljudi, otroci,... Le kaj mi podzavest poskuša povedati, kaj pravite?

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #160 on: November 18, 2007, 11:06:11 AM »
Regina, kaj pomenijo moje sanje? prav zmedena sem. nekdo je iz velikega slovenskega podjetja ukradel denar. veliko denarja. potem je ta denar nekako prišel v moje roke in podarili smo ga revni družini. bili smo v nekih kletnih, zanemarjenih prostorih, okna so bila majhna in razmajana, pogovarjali smo se pritajeno, ker smo se bali, da nas bo kdo slišal...potem smo želeli ta denar prešteti, a nam nikakor ni uspelo. potem sem začela razmišljati... glej koliko ga je, tudi jaz imam trenutno težave z denarjem. kaj če bi ga jaz čisto malo vzela, toliko, da pridem na zeleno vejo.

Nekako sem se počutila umazano, ker sem "upravljala" z ukradenim denarjem, in seveda ker sem hotela vzeti del tega denarja revni družini, ki smo jo izbrali, da jim bomo pomagali. ampak po drugi strani se je družina s tem strinjala, saj ga je bilo toliko, da ga niti prav prešteti nismo mogli....prav mešane občutke sem imela

potem sem se preselila ven iz te stavbe. videla sem dve beli mucki, mladička, ki sta se igrala v obcestnem jarku. pridrvel je en avto, ki ju je hotel povoziti. pomagala sem jima in ju rešila. potem se je enaka scena ponovila, le da sta mi prestrašeni mucki, nevedoč, da jima želim pomagati pred podivjanim avtom, zbežali in lovila sem ju po cesti, onidve pred mano, jaz za njima, za nami pa avto. potem sem se od vse groze zbudila.  ???

hmmmm.  ??? kaj meniš.... ne znam si jih prav razložiti... hvala  :)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #161 on: November 18, 2007, 11:06:58 AM »

Zadnje čase pogosto sanjam vodo, prekrasno kristalno čisto, plitko, neizmerno vodo, v kateri običajno plavam. Sama, ali pa še s kom. Zadnjič sva bili s hčerko. Najprej v prečudovitem morju, nato pa, ko se je popoldne prevesilo v večer sva šli na vrh nekega ogromnega hotela in tam je bil krasen bazen, kjer sva nato nadaljevali kopanje.

V moji knjigi pise:
kadar v sanjah uporabljamo simbolizem vode, preiskujemo svoja najgloblja custva, intuicije in nagone. Taksne sanje so lahko ali spodbudne ali nam omogocajo, da se zavemo globoko zakoreninjenih nasprotij in bojazni. lahko nas opogumijo, da se spustimo do dna nasih problemov, da jih prenehamo omejevati z nekaksnimi nasipi ali potiskai v preozke kanale. ce iscemo custveni preporod, dovolimo kaksnemu globokemu ustvarjalnemu nagonu, da ride do izraza.

To je uvod v temo o vodi. Jaz bi te tvoje sanje razumela kot pozitivne. Saj ti je bilo lepo, voda je bila lepa, neomejena...

Bo Regina kaj vec napisala.  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #162 on: November 18, 2007, 12:17:28 PM »
Sanje so bile tako močne in moreče in, ker sem nedavno  dobila namig, naj hišo prodamo in se preselimo, se sprašujem, ali je to opozorilo, naj ne odlašamo, da ne bo prepozno. Saj to je velik korak in sprememba v življenju.

Je pa res, da so tu okoli vsi sosedje med seboj skregani in vzdušje je res malo čudno.

To zapacano življenjsko okolje in vzdušje v njem so sanje zelo lepo opisale, vprašanje pa je, ali so le informacije naredile svoje in jih je podzavest morala predelat, ali pa gre za dejansko opozorilo, da se je treba iz tega okolja umaknit. Kot lahko razumem iz tvojih sanj, razmišljaš v dve smeri. Eno je vaš travnik, oaza lastnega doma, ki nima s temi ljudmi nič, vendar se bojiš, da bi zunanji vplivi  terjali posledice in prej ko slej načeli, če ne celo ogrozili, tudi vaše bivanje.

Kaj narediti? Selitev je res velika sprememba, ampak če je ta res nujna, ti bo povedal "nos". Ta "svinjarija in smrad" tukaj sta namreč v veliki meri povezana s tvojo intuicijo, sanje pa poudarjajo, da ji znaš slediti in se v pravem trenutku odločiti za pravo stvar. Saj veš, nekako tako, kot radi rečemo "ta pa vedno ob pravem času zavoha dober posel.... ali prevaro". Ko bo potrebno, se ne boš odločala po razumskem razločevanju, ampak povsem nagonsko in taka odločitev bo najbolj pravilna.

Pa lep dan ti želim, Nataša.
www.sepet-sanj.com

Offline Nataša

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #163 on: November 18, 2007, 01:07:43 PM »
Regina, hvala!

Res je, kot praviš. Intuicija kriči:" Proč od tu!", realna situacija pa vse skupaj zadržuje.

Na koncu le še jaz kričim:" Nebo odpri se in pokaži mi pot!"

Hvala za trud in spodbudne besede Regina in tudi tebi lep dan želim.

ps. Upam, da bo nagon deloval.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #164 on: November 18, 2007, 01:11:50 PM »
Pozdravljeni vsi skupaj!
Zadnje čase pogosto sanjam vodo, prekrasno kristalno čisto, plitko, neizmerno vodo, v kateri običajno plavam. Sama, ali pa še s kom. Zadnjič sva bili s hčerko. Najprej v prečudovitem morju, nato pa, ko se je popoldne prevesilo v večer sva šli na vrh nekega ogromnega hotela in tam je bil krasen bazen, kjer sva nato nadaljevali kopanje. No, ko že omenjam hotel, nocoj sem spet sanjala hotel. Ogromen, 70 nadstropni hotel. Jaz in partner (tokrat brez hčere), sva imela sobo v 11nadstropju. Ker je bil že skoraj čas za večerjo; nimam pojma kje sva bila do takrat; sva poskušala priti v sobo, da se preoblečeva. Nikakor nisva mogla najti dvigala. Jaz nisem hotela peš v 11 nadstropje. Bilo je veliko ljudi-gostov in uslužbencev. Nekatere sem celo poznala, in končno sva morala vprašati, kje je to dvigalo. Ko sva se končno uredila in prišla na večerjo, je v glavnem že zmanjkalo hrane. Predvsem ni bilo kruha. Bili pa so nekakšne nenavadne jedi, ki jih nisem poznala, nekakšna semena, in pa majhne bele kroglice (kot prepeličja jajčka, ali pa mogoče majhne kroglice mozzarele. Partner ni hotel jesti, jaz pa sem bila res lačna in sem jedla ta semena in te kroglice.
Sploh pogosto sanjam hotele, povezavo s hrano, vodo (običajno lepo, čisto), veliko ljudi, otroci,... Le kaj mi podzavest poskuša povedati, kaj pravite?

V tej vodi, kot jo je že opisala apemaya, je ogromen vir odgovorov na marsikatero vprašanje, s katerim se ubadaš in v njej lahko najdeš vse od kompenzacije za tvoje čustveno in psihično stanje do pripravljenjosti na neki novi začetek.
Ampak, če gledam tako na splošno, te imajo sanje zelo "rade" in ti zelo nazorno sporočajo, zakaj si nemirna, od kod izhaja tvoja tesnoba in kaj je pravzaprav tisto, kar uničuje tvojo naravo. Verjetno se preveč prilagajaš življenjskemu okolju in ljudem okrog sebe, za vse druge skrbiš, da bi bili zadovoljni, na sebe pa največkrat pozabljaš. Razum je eno in prav je, da ga upoštevaš, vendar če tvojih uslug nihče več ne spoštuje, se z njimi ne moreš "odkupiti" za naklonjenost, ki je v bistvu še najmanj, kar lahko od drugih pričakuješ, da ohraniš samospoštovanje.
Mislim, da je čas za podrobnejši vpogled v tvoje sanje in najmanj, kar lahko narediš je, da si jih redno zapisuješ. In še to - poskusi poiskat način, da se vsaj nekoliko sprostiš in odpočiješ. Tako bodo tudi noči bolj mirne in sanje prijetnejše.
Vse dobro ti želim, rta1  :)
www.sepet-sanj.com