Danasnje sanje so bile nekako smesno- cudne.
Bila je noc in smo gledali nebo. Videti je bilo kar nekaj letal (luck), ki so se s pospesevanji prehitevali, da smo videli liso. Videli smo tudi, da se iz neba spusca padalec, ampak padalo se ni odprlo do konca in je padel na sosednji hrib, od tam pa ga je odbilo na nas vrt. Seveda me je skrbelo ali je padalec ok. Ko smo ga nasli na vrtu, je bil cudno oblecen. Imel je hlace, ki so bile napihnjene kot balon (to je ublazilo njegov padec), zgoraj pa je bil precej debel. Ceprav je bil videti ok, sem ga vprasala, ce poklicem zdravnika. Pricakovala sem, da bo rekel: ne, rekel pa je Yes.
Sla sem v hiso in ene 10 min cakala, potem sem povedala mami, kaj se je zgodilo in sele takrat sem se spomnila, da moram poklicat zdravnika- pa se nisem spomnila st. dezurnega zdravnika. Medtem ko sem cakala na telefonu, sem videla, da je padalec kar sel.
Jaz si tezko predstavljam, kaj mi take sanje lahko sporocajo, saj nisem bila jaz padalec (oz. se nisem videla, kako padam). Glede na to, da je bil padalec precej "oblozen" in se mu zato ni zgodilo nic hujsega, lahko razumem sanje kot pomirjujoce- ce se zgodi kaj grdega, da se bom vseeno znala pobrat?