Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #210 on: November 28, 2007, 11:25:42 PM »
Mogoce se mi bo pa na stara leta utrgalo ;)

:D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #211 on: November 29, 2007, 06:28:09 AM »

[/quote]
Sem bila letos v Gardalandu, pa sem bila med unimi bojeckami :D Tudi v sanjah kolebam, ali bi se spustila po toboganu ali ne, pa bi zelo rada in gledam ostale kako uzivajo, mene je pa tako strah- tudi v resnici :(
[/quote]

Meni pomaga, da v takih situacijah kričim na vse grlo - na ta način sprostim ves strah in potem lahko uživam  ;). Ostali okrog mene ne kričijo, ker sem tako glasna, da pravijo, da se njih nič ne sliši  ;D.

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #212 on: November 29, 2007, 08:08:50 AM »

Sem bila letos v Gardalandu, pa sem bila med unimi bojeckami :D Tudi v sanjah kolebam, ali bi se spustila po toboganu ali ne, pa bi zelo rada in gledam ostale kako uzivajo, mene je pa tako strah- tudi v resnici :(
[/quote]

Meni pomaga, da v takih situacijah kričim na vse grlo - na ta način sprostim ves strah in potem lahko uživam  ;). Ostali okrog mene ne kričijo, ker sem tako glasna, da pravijo, da se njih nič ne sliši  ;D.

Lep dan!

Iza
[/quote]

Verjetno je to res fajn nacin. Pa tudi, ko sem gledala koliko sekund traja, sem se prepricevala, da bo hitreje minilo kot marsikaj drugega. Ceprav po drugi strani bi bilo boljse, a sploh ne bi vedela kako se vrti in kako visoko gre.

V Gardalandu je tudi hiska unega zmajcka- in smo sli pac pogledat (sem mislila, da bomo sli na vrh, pa med kaksna deformirana ogledala). Sli smo v eno sobo, se usedli in spustila so se varovala- meni je bilo ful sumljivo, a to je za majhne otroke. Potem pa se je soba zacela premikat, oz mi smo se premikali gor, dol, sploh nisem vedela kje je strop in je so tla, ce sem gledala vrata so bila zgoraj. ???

Tukaj sem uzivala, ker nisem vedala kaj me caka...ce bi mi kdo rekel, gremo v eno sobo, ki se vrti, bi pac zunaj pocakala :D

Kok sem smotana :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #213 on: November 29, 2007, 10:50:09 AM »
Jaz spadam med tiste tretje in če sem že v igri, se pač igram. Samo najprej na široko odprem usta, zajamem sapo, pa gremo. Bo kar bo.  :D

Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #214 on: November 29, 2007, 10:52:07 AM »
Danasnje sanje so bile nekako smesno- cudne.

Bila je noc in smo gledali nebo. Videti je bilo kar nekaj letal (luck), ki so se s pospesevanji prehitevali, da smo videli liso. Videli smo tudi, da se iz neba spusca padalec, ampak padalo se ni odprlo do konca in je padel na sosednji hrib, od tam pa ga je odbilo na nas vrt. Seveda me je skrbelo ali je padalec ok. Ko smo ga nasli na vrtu, je bil cudno oblecen. Imel je hlace, ki so bile napihnjene kot balon (to je ublazilo njegov padec), zgoraj pa je bil precej debel. Ceprav je bil videti ok, sem ga vprasala, ce poklicem zdravnika. Pricakovala sem, da bo rekel: ne, rekel pa je Yes.

Sla sem v hiso in ene 10 min cakala, potem sem povedala mami, kaj se je zgodilo in sele takrat sem se spomnila, da moram poklicat zdravnika- pa se nisem spomnila st. dezurnega zdravnika. Medtem ko sem cakala na telefonu, sem videla, da je padalec kar sel.

Jaz si tezko predstavljam, kaj mi take sanje lahko sporocajo, saj nisem bila jaz padalec (oz. se nisem videla, kako padam). Glede na to, da je bil padalec precej "oblozen" in se mu zato ni zgodilo nic hujsega, lahko razumem sanje kot pomirjujoce- ce se zgodi kaj grdega, da se bom vseeno znala pobrat?

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #215 on: November 29, 2007, 10:56:08 AM »
Jaz spadam med tiste tretje in če sem že v igri, se pač igram. Samo najprej na široko odprem usta, zajamem sapo, pa gremo. Bo kar bo.  :D

Regina, na Colorado boat sem tudi jaz sla. Sem se bala, da bom cela mokra, pa sem se skrila za kolegom, ki je sedel pred mano. Pa tudi na Beg iz Atlantide (novo v Gardalandu) sem sla, ista fora kot Colorado boat.

Recimo, na Prostem padu, me ne boste nikoli videli, na tisti napravi, ki se vrti okoli ene osi, naprej nazaj, tudi ne, Blue tornado, kjer ti noge bingljajo in se vozis zelo hitro, pa se na glavo se obrnes- hm, ne vem 8)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #216 on: November 29, 2007, 11:00:14 AM »
Recimo, na Prostem padu, me ne boste nikoli videli, na tisti napravi, ki se vrti okoli ene osi, naprej nazaj, tudi ne, Blue tornado, kjer ti noge bingljajo in se vozis zelo hitro, pa se na glavo se obrnes- hm, ne vem 8)

Eh, za vsako traparijo pa tudi jaz nisem. Svojo hrbtenico pa ja imam rada.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #217 on: November 29, 2007, 11:13:14 AM »
Jaz si tezko predstavljam, kaj mi take sanje lahko sporocajo, saj nisem bila jaz padalec (oz. se nisem videla, kako padam). Glede na to, da je bil padalec precej "oblozen" in se mu zato ni zgodilo nic hujsega, lahko razumem sanje kot pomirjujoce- ce se zgodi kaj grdega, da se bom vseeno znala pobrat?

Kadar padec ni posledica kakšnega nespretnega tekanja, plezanja po kakšnih nevarnih vzpetinah ali nenadzorovanega letenja, ponavadi nakazuje dogajanje, ki se je že zgodilo.
Torej gre za neko preteklo dejanje, še bolj verjetno za situacijo, v katero si se vpletla zaradi nekih medsebojnih odnosov, vendar si si se iz nje dostojanstveno »izmotala«. Z nekaj besedne igre lahko tudi rečeš "varno pristala". ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #218 on: November 29, 2007, 11:16:28 AM »
potem pa sem priblizno razumela, edino casovno nisem razumela, ali se je ze zgodilo ali se se mora.

Ampak nimam pojma, kdaj se je kaj takega zgodilo ???

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #219 on: November 29, 2007, 11:35:01 AM »
Zelo dobro si razumela, za časovno dogajanje pa se najlažje orientiraš ravno po pripomočku. Če nekdo (kot v tvojem primeru) namerava skočit iz letala, mora dejanje najprej načrtovat in pripravit padalo, da bo lahko skočil.

Saj ni treba, da se je kaj pomembnega in zelo vidnega zgodilo. Ti si bila v tem dogajanju zgolj "opazovalec", vpletena pa le v toliko, ker živiš v istem okolju. Lahko gre za čisto banalne dogodke v službi, doma, med sosedi, prijatelji... in če vpleteni ne bi bili že sami po sebi premišljeni, bi se lahko končalo drugače, kot se pač je. Zdaj, ko je zadeva mimo, morda ne čutiš nič drugega, kot le neko olajšanje.
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #220 on: November 29, 2007, 11:39:07 AM »
Ali ima kaksen pomen povezan s tem dogodkom, kar sem potem sanjala: moja teta je razmisljala, kam bi dala bazen in da bo za to morala podreti nekaj dreves- jablane. Meni je bilo za en bazen postavit, zal teh dreves, ki so se trudila, da so zrasla tam. Videla sem tudi debela "drevesa" kivijev.

Na mojo teto nisem pomislila ze nekaj casa, pa tudi bazen ne vem ali ima se namen zgradit.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #221 on: November 29, 2007, 12:03:25 PM »
No, s katerim dogodkom so sanje povezane, se meni niti ne sanja. Saj veš, vse skupaj je pač samo namig za orientacijo, povezave z realnostjo pa namesto tebe ne more poiskat nihče razen tebe same.  ;)

Lahko bi pa res šlo v to smer, o kateri razmišljaš. Sploh če ste to stvar z bazenom premišljeno načrtovali. S teto si povezana zaradi sorodstvenih vezi, od tega, če bo bazen postavila ali ne, pa imaš verjetno ti zelo malo ali pa sploh nič. Kot zunanjemu opazovalcu ti je žal le dreves, ki bi jih zaradi tega teta podrla. Kivi je zaradi vročekrvnega temperamenta prebivalcev toplih področij, kjer raste, dobilo prizvok strasti in močnih čustev, pa se simbolika kar lepo povezuje s tem nesmislom, kot ga ti vidiš. Meni zveni kar logično. :)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #222 on: November 29, 2007, 12:07:12 PM »
Hihi

Moja teta res zivi v toplih krajih, kjer rastejo kiviji :D Jaz pa nisem bila pri njej ze ene 5-6 let, tako da mene tisti bazen ne gane :D

Samo da logicno sanjam ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #223 on: November 29, 2007, 12:15:15 PM »

Si kdaj dvomila v to?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #224 on: November 29, 2007, 12:18:30 PM »

Si kdaj dvomila v to?  ;D

ja, ko ne razumem sanj :D