Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210586 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #105 on: November 05, 2007, 07:32:48 PM »

O, kriza, zdaj ga pa že pošteno lomim. Ravno pred sekundo sem ti odgovorila pri Tei, kako se vsakič znova v sanjah razgališ. Zgleda, da se bova morale enkrat res v živo dobit in to samo v duetu. Avtoriteta pa res nočem bit. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #106 on: November 05, 2007, 07:38:56 PM »
Ja, res ga lomis! :(

In res se bova morali dobit, ampak meni bo vseeno nerodno, te kaj vprasat. Pa ne vem zakaj Z ostalimi je bilo vse tako preprosto, kot bi se poznali ze milijon let 8)

Sicer pa, kako naj vem kaj mi sanje sporocajo, ce pa jih ne opisem? Sama pa nic ne razumem ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #107 on: November 05, 2007, 07:52:24 PM »
Ehhh, zdaj si pa ga še ti začela lomit.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #108 on: November 05, 2007, 07:59:56 PM »
Jah, mejckeno pa ga lahko tudi jaz lomim ;)

Imas sreco, da na stajeski konec, me pa enkrat na leto/ dve leti zanese, ko grem v Ikeo ali pa kaksno tekmo gledat. Sicer bi se ze menila, kdaj se dobiva ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #109 on: November 05, 2007, 08:04:36 PM »
Nikoli ni prepozno, apemaya. Le vmesni čas dobro izkoristi in pridno sanjaj.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #110 on: November 05, 2007, 09:34:13 PM »
Pozdravček,

tudi jaz zadnje čase malo več sanjam....zanimive so bile tele...sanjlo se mi je ,da so bile na cesti povožene štiri kokoši in to takšne malo pisane...a jajca ,ki so bila zraven so bila čisto cela..nič razbita..

Lp,Darja

Hehe, če je bilo v zadnjem času v tvoji domači hiši kar nekaj vreščanja in jeze, zna bit, da bo kmalu bolj mirno. So se medsebojni dnosi spremenili?

Saj ravno vreščanja ni bilo,ne vem pa kako še bo....saj se mi skoz neki sanja,nekaj si zapomnem,nekaj pozabim..par dni nazaj se mi je o človeškem blatu,da ga je brat prinesu na čevljih v hišo in hodil okrog,jaz sem ga pa brisala za njim...potem se mi je sanjalo ,da sva s prijateljem hodila ob reki in on je kar naenkrat zavil proti reki,da gre plavat,men je pa reku ,da naj grem naprej in nisem šla obrnila sem se in šla za njim v vodo...spomnim se takšnih delčkov sanj...

Regina hvala ti in lep večer

Darja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #111 on: November 06, 2007, 09:42:46 AM »
No, saj tudi blato lahko razumeš podobno. Vse tisto, kar se je nekaj časa pacalo, je treba počistit in kot si sama napisala, ne boš se obračala nazaj, ampak greš naprej. Kakšni so ti odnosi bili in s kom, se dogajajo v domači hiši ali so le pogojeni z njo, si se le v glavi borila z njimi ali bockala kot kot kura z drugimi ljudmi, je pa drugo vprašanje in si moraš sama nanj odgovorit. Še pomembnejše pa je, če tudi sama čutiš, da se zadeva umirja. Vsaj po sanjah sodeč je tako videti.
Lep dan, Darja.
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #112 on: November 06, 2007, 10:54:35 AM »
Hvala Regina...danes so bile tudi ene sanje...o svakinji pa par dni nazaj tudi...dobila sem informacijo,da se izobražuje in da bo počela isto delati kot delam jaz,vendar ,da bo to začela takoj ko konča šolanje...in sem možu rekla...no zdaj ji boš pa lahko pomagal,nato je bil en del njihove hiše...stara gradjna kar naenkrat izseljen ,češ da ga bodo porušili...ne vem, mogoče gre tukaj za nerazčiščen odnos...svakinja ,mož,jaz...nekaj kar ne vem..pa bi morda rada vedela ali pa je boljše da ne vem... ??? ???

Lep dan ,Darja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #113 on: November 06, 2007, 03:24:23 PM »
Morda pa vidiš strahove tam, kjer jih sploh ni, pa so šle prijetne stvari neopazno mimo. Če se boš zavestno odločila in boš nanje bolj pozorna, ti bo lepše. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #114 on: November 07, 2007, 12:27:12 PM »
No pa sem po dolgem času spet sanjala (tako, da se spomnim). Tokratne sanje so bile čudno prijetne.
Bili smo na ogledu neke hiše, blazno mi je bila všeč. Zapičila sem se v neko spalnico in kot otrok tulila, da ta bo pa moja :D. V hiši je bilo blazno veliko otroških sob in postelj, tako da sta otroka lahko izbirala med večimi. V neki kot dnevni sobi je bilo nekaj telovadnih naprav. To je pa vse kar se spomnem. Sem imela pa zelo prijeten občutek. Če je kakšen pomen bom vesela pomoči pri dešifriranju, če pa ni sem imela pa vsaj prijetno noč ;) :)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #115 on: November 07, 2007, 01:41:27 PM »
Po jutru se dan pozna, noč pa po tem, kako smo ga preživeli. Tvoja se zdi, kot toplo materino naročje.  Očitno si zelo dobro in brezskrbno spala.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #116 on: November 07, 2007, 08:10:51 PM »
Dober vecer  :)
V sanjah me spet moski priganjajo.  :o
Tokrat sem bezala pred njimi. Za vsakim posebaj. Nazadnje sem tekla po stopnicah navzgor. Bila sem zelo hitra in me ni uspel uloviti (neznanec). Pred tem pa mi je drug moski grozil z revolverjem.
Ce se prav spomnim, revolver ponovna predstavčja falus (a ne?)
Potemtakem bo moje spolno zivljenje do novega leta prav aktivno.  ;D
Pozdravcek
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #117 on: November 07, 2007, 08:35:29 PM »

Če te je samo tega strah, samo v primeru, če ne boš bežala pred njim.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #118 on: November 07, 2007, 08:50:47 PM »

Če te je samo tega strah, samo v primeru, če ne boš bežala pred njim.  ;D

Ojej  ;D upam, da ne bo tako mnozicno kot v sanjah.  ;) Komaj cakam danasnjo noc. Zaradi sanj seveda.
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #119 on: November 07, 2007, 09:19:59 PM »
Torej ti želim prijetne sanje, ko greš spat.  ;)
www.sepet-sanj.com