Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #60 on: October 17, 2007, 09:49:12 AM »
Ojla Regina...danes sem spet malo sanjala,izgledalo je tako kot ,da je bila ena prireditev v naravi,peljali smo se z avtom/rumene barve/ navzgor po hribu po makadamski cesti,po nekem času vožnje,smo avto pustili tam ,ker se ni dalo več peljati in pot nadaljevali peš,pot se je ćedalje bolj ožala,spodaj pa prepad... , moja sestra je kar naenkrat zdrsnila navzdol in je ni bilo nikjer več...stekla sem nazaj in nekako prišla med takšno grapo v kateri je ležala sestra,vendar ni bilo nič hudega,je vstala in sva se odpravili nazaj proti vrhu..pri pogledu navzgor je bilo kar visoko...malo čudno je bilo vse skupaj...Hm. Nato smo se spet lepo peljali z avtom nazaj v dolino.....Vzponi in padci...morda je to ,to ???

Lep dan ,Darja ;)

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #61 on: October 17, 2007, 10:58:18 AM »
Pozdravljena Regina,

moje današnje sanje so mi ponoči pognale strah v kosti, saj sta mi odpadli 2 plombi, ki naj bi jih imela še iz osnovne šole. Kar naenkrat pa sta se mi polomila tudi 2 zoba - ne cela ampak na pol.

Ce imam prav v spominu to le ni tako dober znak, kajne?

Hvala za odgovor!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #62 on: October 17, 2007, 04:38:51 PM »
Vzponi in padci...morda je to ,to ???

Ja, precej tipično.
Lep dan tudi tebi, Darja.  :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #63 on: October 17, 2007, 05:01:24 PM »
Pozdravljena Regina,

moje današnje sanje so mi ponoči pognale strah v kosti, saj sta mi odpadli 2 plombi, ki naj bi jih imela še iz osnovne šole. Kar naenkrat pa sta se mi polomila tudi 2 zoba - ne cela ampak na pol.

Ce imam prav v spominu to le ni tako dober znak, kajne?

Hvala za odgovor!

No ja, temu jaz ne bi rekla slab znak, če te podzavest skuša malo ustaviti. Ampak kaj je tisto, kar te vznemirja, je samo na podlagi dveh stavkov in brez sanjskih efektov, težko reči. Poglej malo v analize in simboliko na moji spletni strani, pa boš morda lažje ugotovila, kaj se dogaja.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: October 21, 2007, 11:10:28 AM »
danes pa sem sanjala o reki.. čisto podrobno se spomnim vsega...
sanjala sem o široki, počasni reki. čeznjo je bil speljan velik in širok most. voda pa je segala do mostu, pravzaprav so se na nek način ustvarjali vrtinci, ker se je voda ob počasnem toku upirala v most. ampak ni bilo videt, da bi bilo zaradi tega kakšna panika (zaradi kakšne ujme ali kaj podobnega). pač bilo je tako in pika 8) ko sem stala na mostu je bilo polno ljudi, ki so stali na mostu ali se kopali v tej široki reki. reka pa je bila tako velika, da so bili ljudje le pike v vodi. potem je v tej reki bil en kamnit krog, kot nekakšen gromozanski vodomet. ljudje so se zbirali okoli njega. moje sanjsko dogajanje pa ni bilo usmerjeno na bregove reke... sicer sem jih videla, ampak zame niso bili pomembni. dogajalo se je vse okoli smeri toka reke. ne vem kako naj razložim... stala sem na sredini mostu (tok vode je bil v smeri proti meni) in se spraševala ali naj skočim v reko in zaplavam z drugimi ljudmi ali ne. ampak jaz sem hotela skočiti tam, kjer se je voda upirala mostu, tam kjer so bili vrtinci. tam so skakali le redki. in sem skočila. skočila v neznano, ker nisem vedela, kaj se bo zgodilo z menoj, ko me bo potegnil vrtinec vase. most je bil namreč resnično zelo širok in dolgo bi bila pod vodo, preden bi prišla na drugi strani ven. ampak skočila sem in srečno prišla na drugi strani mostu (vode) ven.  :D potem se je dogajanje prestavilo na drugo stran reke (mostu). tam sem sedela na desnem hribu reke, (če gledam tako, da sem stala prej z obrazom proti reki, ki je tekla proti meni) in se pripravljala na potop s potapljaško opremo. naenkrat pa sem se znašla že pod vodo, držala sem se za vrv, ki je bila speljana v globino. pred seboj sem imela nekoga, ki ga poznam (ampak se zdaj ne spomnim, kdo je bil), ampak ni mogel dihati. začel me je grabiti po mojem regulatorju (s tem se diha pod vodo in imaš v ustih), spomnim se le, da sem sama iskala moj rezervni regulator, da bi mu ga dala, ker jaz imam po navadi regulator nastavljen na minimum kar se tiče dovoda zraka. ampak za to ni bilo časa. odločila sem se, da bom odstopila moj regulator tisti osebi, nastavila sem dovod zraka na maksimum in poiskala rezervo in jo uporabila sama. potem smo se spet nekje potapljali... bili so veliki prostori, hale, polno vode je bilo okoli mene.... vse je bilo čisto in lepo, veliko....ampak prazno
potem pa sem se začuda, pod vodo spetljala z nekim moškim v neko spolno igrco... sploh ne vem kaj se je pravzaprav dogajalo... naj bi bil seks, ampak sploh ni bil seks   ??? no, ja, bilo je kratko in čudno, nerazložljivo in potem sem se zbudila  :o

te sanje imajo polno simbolike, zato sem se res namensko odločila, da jih podrobno opišem. morda bolj zase, saj se mi, odkar pišem tukaj na tem forumu velikokrat odgovori že ob pisanju teh vrstic malce zasvitajo, seveda ob veliki pomoči Regine  :D Hvala ti  :-*
Zatorej, Regina, če boš pokukala v te moje dolge sanje, bom vesela in hvaležna, o njih pa lahko ob priložnosti malce počvekama. saj verjetno vsaka sanjska podrobnost nekaj pomeni in bi bilo preveč pisanja, če bi o vseh teh podrobnostih debatirala preko pisanja. Bo OK? Sicer pa si konkretno mislim, kaj mi hočejo te sanje povedat...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #65 on: October 21, 2007, 11:58:37 AM »
te sanje imajo polno simbolike, zato sem se res namensko odločila, da jih podrobno opišem. morda bolj zase, saj se mi, odkar pišem tukaj na tem forumu velikokrat odgovori že ob pisanju teh vrstic malce zasvitajo, seveda ob veliki pomoči Regine  :D Hvala ti  :-*
Zatorej, Regina, če boš pokukala v te moje dolge sanje, bom vesela in hvaležna, o njih pa lahko ob priložnosti malce počvekama. saj verjetno vsaka sanjska podrobnost nekaj pomeni in bi bilo preveč pisanja, če bi o vseh teh podrobnostih debatirala preko pisanja. Bo OK? Sicer pa si konkretno mislim, kaj mi hočejo te sanje povedat...

Se strinjam, Amfitrita. Tvoja sanjska simbolika je res pestra in preveč bi bilo pisanja, če bi se lotila vsakega simbola posebej. Pa to tudi ni moj namen. Kot si že sama rekla, saj se kar samo od sebe utrne, samo če si vzamemo čas za svoje sanje in jih podrobno obnovimo, če pa se to že ne zgodi, pa vsaj lažje debatiramo. ;)
O vodi smo že veliko govorili, da ti olajšam razmišljanje, pa morda samo toliko, da lahko v njenem "dogajanju" prepoznaš simboliko gibanja. Pot je torej odprta, vodi te h konkretnim dejanjem in pomeni pospešeno napredovanje, ki si ga verjetno niti ne želiš ustaviti.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #66 on: October 21, 2007, 12:06:28 PM »
hvala  :)
ne ne, spremembe na pozitivno si pač ne želim zaustaviti.  ;) sicer se moram malce pohvaliti, da sem skromna (no, to je zdaj malce čuden stavek, se kontrira, ampak naj bo  ;D) in če mi bo šlo še tako naprej, kot mi gre do sedaj, ko se imam prav fino (v primerjavi z doživljanjem preteklih izkušenj preko "trnove" poti), bo OK, če pa se na določenih področjih še dodatno kaj obrne na bolje, bom pa seveda še bolj vesela  ;D 8)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #67 on: October 21, 2007, 12:15:21 PM »
Nič ni treba bit skromna. Samo gas in dolge luči, pa naravnost proti cilju. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: October 23, 2007, 08:17:04 PM »
Nič ni treba bit skromna. Samo gas in dolge luči, pa naravnost proti cilju. ;D
joj joj joj prejoj, tale moj gas pa duge luči se pa v službi tokrat ni najbolje izkazalo. že nedelja je bila tako klavrna, niti ven na sveži zrak nisem mogla, ko je bilo tako vreme. neprijetnosti pa so se dogajale še naprej v službi, ko se mi je ena stvar pri eni stranki tako zapletla, da sem dva dni porabila za to, da sem jo rešila, pa še to nisem ravno prepričana, če se bo vse dobro izteklo.... hvala bogu, da ni bila napaka na moji strani, ker drugače bi bilo joj prejoj še bolj  >:( ;)
ampak očitno sem se morala malo spet spomniti kako je, če se sekiraš, zdaj sem že OK in že dajem gas pa dolge luči v mojem izven službenem življenju... premiki na boljše? morda, malce moram biti potrpežljiva  ;)

drugač pa sem sanjala, da je umrl kuži od moje najboljše prijateljice, sem bila žalostna. potem pa se je spet čudno zbudil in veselo stegnil tačke proti meni, kot da me hoče objeti
« Last Edit: October 23, 2007, 08:18:50 PM by Amfitrita »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #69 on: October 23, 2007, 10:35:24 PM »
Kdo ti je pa rekel, da ga moraš v službi kaj lomiit? Govorili sva o vodi.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: October 24, 2007, 10:20:15 AM »
grrrrr >:( zdaj pa sem huda! zdaj pa sem jezna sama nase. seveda se stvari v službi, namesto, da bi se odpletale še bolj zapletajo. kaj mi to neki želi moje življenje povedati ? ??? komaj čakam sobote, da bo vse za mano - kakorkoli že bo....

pa pa, mislite kaj name  :D

ps:
danes vzela persen - cela se tresem, tak sem živčna grrrrrrr

saj bo, saj se bom spravila k sebi, samo moram nekje ven spravit. oprosti Regina, da sem si olajšala dušo pri sanjah

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #71 on: October 24, 2007, 04:20:42 PM »
Amfitrita, si kaj pokukala v astrološki kotiček? Tea nas redno obvešča kdaj nam Lunca nagaja in kdaj nam lahko kakšni planetki zagrenijo delovanje. Če to astrologijo razumem prav, nam zelo lepo in nazorno pokaže, kje so morebitne ovire in zdaj je bolj od vsega spet na delu retro Merkur, ko je vse težje in se zapleta celo tam, kjer ne bi bilo treba. Persen ne pomaga. Sanje so za to, da ti olajšajo življenje, zato kar spravi ven, kar te teži in si spucaj svojo dušo.  ;)
Pa rada se imej!
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #72 on: October 24, 2007, 06:14:12 PM »
hvala Regina za nasvet. vem da se nekaj "kuha" tam zgoraj  ;) ker nimam samo jaz tako katastrofalnega tedna... no, ko bom mela čas, bom malce preštudirala zadeve (vem, da nas je obiskal tudi gospod Saturn  8)), še enkrat pa moram tudi malce pokukat kaj mi vojko napoveduje. sicer pa saj vem, da se skozi vse to le krepim. persen pa mi je pomagal... sem kasneje dobila še eno porcijo. pa spet izven moje moči, da bi lahko kaj storila... pa seveda angele sem poklicala na pomoč  :)
sicer pa persen so samo zelišča, to je, kot da bi spila malo močnejši zeliščni čaj  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #73 on: October 24, 2007, 07:22:50 PM »
No, to boš že uredila. Prej ko slej... In kot si že sama rekla, skozi take lekcije se učiš, pa še vedno bo kaj novega in nepredvidljivega, ko bo spet treba od A do Ž.  ;)
Za spodbudo pa... na vodo se spomni. Ob tej priložnosti sem celo novi topik odprla http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,325.0.html. Pa ne velja samo zate, ampak za vse. O tem simbolu se da še veliko debirat.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #74 on: October 24, 2007, 08:06:53 PM »