danes pa sem sanjala o reki.. čisto podrobno se spomnim vsega...
sanjala sem o široki, počasni reki. čeznjo je bil speljan velik in širok most. voda pa je segala do mostu, pravzaprav so se na nek način ustvarjali vrtinci, ker se je voda ob počasnem toku upirala v most. ampak ni bilo videt, da bi bilo zaradi tega kakšna panika (zaradi kakšne ujme ali kaj podobnega). pač bilo je tako in pika

ko sem stala na mostu je bilo polno ljudi, ki so stali na mostu ali se kopali v tej široki reki. reka pa je bila tako velika, da so bili ljudje le pike v vodi. potem je v tej reki bil en kamnit krog, kot nekakšen gromozanski vodomet. ljudje so se zbirali okoli njega. moje sanjsko dogajanje pa ni bilo usmerjeno na bregove reke... sicer sem jih videla, ampak zame niso bili pomembni. dogajalo se je vse okoli smeri toka reke. ne vem kako naj razložim... stala sem na sredini mostu (tok vode je bil v smeri proti meni) in se spraševala ali naj skočim v reko in zaplavam z drugimi ljudmi ali ne. ampak jaz sem hotela skočiti tam, kjer se je voda upirala mostu, tam kjer so bili vrtinci. tam so skakali le redki. in sem skočila. skočila v neznano, ker nisem vedela, kaj se bo zgodilo z menoj, ko me bo potegnil vrtinec vase. most je bil namreč resnično zelo širok in dolgo bi bila pod vodo, preden bi prišla na drugi strani ven. ampak skočila sem in srečno prišla na drugi strani mostu (vode) ven.

potem se je dogajanje prestavilo na drugo stran reke (mostu). tam sem sedela na desnem hribu reke, (če gledam tako, da sem stala prej z obrazom proti reki, ki je tekla proti meni) in se pripravljala na potop s potapljaško opremo. naenkrat pa sem se znašla že pod vodo, držala sem se za vrv, ki je bila speljana v globino. pred seboj sem imela nekoga, ki ga poznam (ampak se zdaj ne spomnim, kdo je bil), ampak ni mogel dihati. začel me je grabiti po mojem regulatorju (s tem se diha pod vodo in imaš v ustih), spomnim se le, da sem sama iskala moj rezervni regulator, da bi mu ga dala, ker jaz imam po navadi regulator nastavljen na minimum kar se tiče dovoda zraka. ampak za to ni bilo časa. odločila sem se, da bom odstopila moj regulator tisti osebi, nastavila sem dovod zraka na maksimum in poiskala rezervo in jo uporabila sama. potem smo se spet nekje potapljali... bili so veliki prostori, hale, polno vode je bilo okoli mene.... vse je bilo čisto in lepo, veliko....ampak prazno
potem pa sem se začuda, pod vodo spetljala z nekim moškim v neko spolno igrco... sploh ne vem kaj se je pravzaprav dogajalo... naj bi bil seks, ampak sploh ni bil seks ??? no, ja, bilo je kratko in čudno, nerazložljivo in potem sem se zbudila

te sanje imajo polno simbolike, zato sem se res namensko odločila, da jih podrobno opišem. morda bolj zase, saj se mi, odkar pišem tukaj na tem forumu velikokrat odgovori že ob pisanju teh vrstic malce zasvitajo, seveda ob veliki pomoči Regine

Hvala ti

Zatorej, Regina, če boš pokukala v te moje dolge sanje, bom vesela in hvaležna, o njih pa lahko ob priložnosti malce počvekama. saj verjetno vsaka sanjska podrobnost nekaj pomeni in bi bilo preveč pisanja, če bi o vseh teh podrobnostih debatirala preko pisanja. Bo OK? Sicer pa si konkretno mislim, kaj mi hočejo te sanje povedat...