Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #75 on: October 29, 2007, 04:15:23 PM »
danes sem spet sanjala o delfinih. natančneje o mali orki, ki sem jo posvojila. bila je umazana in sem jo očistila. potem sem jo nahranila z ribicami in z mlekom. naenkrat je bila ful vesela. uf, sma se cartale  :D je blo lušno  :D
no, potem sem sklenila, da jo naučim eholokacije, da si bo sama lahko lovila ribe. ne vem kako, ampak mislim, da ji je celo nekajkrat uspelo.  :D sicer mi ni niti približno jasno kako sem to naredila, ko pa pojma nimam kako eholokacija v praksi zgleda  ;D ampak nekako je šlo. bolj nerodno, ampak šlo je  ;D

no, danes popoldan pa me kliče soseda, pravzaprav lastnica sosednjega stanovanja in me vpraša, če kupim njeno stanovanje  :o. no, sicer ga že dolgo prodaja in sem že dolgo zainteresirana za nakup tega stanovanje (ki je mimogrede v surovem stanju), ampak zaenkrat ima vrtoglavo ceno, ki pa jo počasi spušča in blefira, kako ima kupce, meni pa daje predkupno pravico.
sicer še vedno zahteva previsoko ceno po mojem mnenju, ampak bi morda te sanje lahko nakazale, da se bo zgodil čudež? sicer pa čisto realno gledano: niti ne vem, če bi kot samska ženska sploh lahko upala na kakšen stanovanjski kredit tako na hitro.... no, se bom pustila presenetiti. pravzaprav res čakam na čudež  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #76 on: October 29, 2007, 10:58:27 PM »
Tvoje sanje z delfini itak vedno izražajo dejanski odnos do te živali v budnem stanju, s tem pa seveda tudi odnos do sebe in do drugih ljudi. Težko bi rekla, da imajo kakšno povezavo s tem klicem, morda gre bolj za potrpežljivost, s katero rešuješ neko situacijo.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #77 on: October 30, 2007, 10:13:43 AM »
hvala Regina!
Ja, imaš prav. Potrpežljivost potrebujem ravno pri tej zadevi, potrpežljivost in zaupanje. Sem danes naredia ta korak in se prepustila božanskemu vodstvu.
Zavrnila sem namreč ponudbo, češ da je predraga in v kolikor je pripravljena znižati ceno, sem se pripravljena pogovarjati naprej. V kolikor je stanovanje namenjeno drugemu, bo pa tudi prav. Zaupam, da se bo tako uredilo, da bo za vse prav. :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #78 on: October 30, 2007, 05:26:48 PM »
Držim pesti. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #79 on: October 31, 2007, 10:41:37 AM »
Živjo! Ker sem še čisto sveža od današnjih sanj in so se mi kar vtisnile v misli naj jih na hitro zapišem :) bile so sicer takih mešanih občutkov - dobrih in slabih, namreč v sanjah sem živela z neko družino, ki je imela menda 3 (?) sinove, imeli so veliko njivo s pšenico na kateri smo pač vsi pomagali delat in posebnost tistega kraja je bila, da se je zmeraj bliskalo in iskrilo v zraku, no enega dne je mojega fanta iz te družine strela ubila, čeprav je prej velikokrat zadela koga drugega pa so vsi preživeli. Tisto je bilo mračen temačen del sanj nato pa se je obrnilo, videla sem sebe z dvema dojenčkoma tistega drugega fanta (njegovega brata :o) in dojila sem samo enega od njiju !!! nakar spet čuden preobrat, kar naenkrat je en dojenček izginil, ostala je samo punčka in kljub temu je izgledalo, kot da je vedno obstajala samo ona. Sanje so se končale z neko veselico, spet v mračnem vzdušju, večer zgleda ampak bila sem nekako izpopolnjena in srečna. Več pa se ne spomnim :)

Saj res, še en, ne vem ali pomemben ali nepomemben, dodatek: vsakič ko se je zaiskrilo smo v "žlebove" ob njivah hiteli vlivati vode :o ko bi pričakoval ravno obratno, da greš stran od nje!
« Last Edit: October 31, 2007, 10:44:51 AM by Remeny »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #80 on: November 01, 2007, 10:09:54 AM »
Kaj te pa tako jezi, Remeny?
www.sepet-sanj.com

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #81 on: November 01, 2007, 12:08:20 PM »
Ja pa me res nekaj že dlje časa jezi  :-\ saj poskušam zatret to jezo ampak čisto neuspešno!

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #82 on: November 01, 2007, 03:34:42 PM »
Spet sem tukaj :D po dolgem casu :)

Danes sem najprej sanjala, da sem s prijateljico obiskala njenega strica, ki dela v tujini. No, o tem sva se tudi pogovarjali vceraj. Tako da teh sanj sploh ne bi opisovala.

Potem pa sem sanjala, da sem bila ali v enem stanovanju ali v veliki hotelski sobi. Bilo je zelo svetlo stanovanje, saj je ena stena bila vsa zastekljena, oprema pa bela. Zelo lepo, moderno opremljeno. Mislim, da sem nekoga cakala (ampak nisem sigurna). Potem pa potrka na vrata nek novinar/fotoreporter. Zacne slikat stanovanje, ker naj bi se potegovala za neko nagrado. In ko je slikal, je zacel nekaj razmetavat ene predale, pa sem se uprla, da naj slika tako kot je, ker to izraza mene (te zadnje besede sem tudi izrekla vceraj). Da ni potrebno nic pospravljat ali se delat, da imam pospravljeno, ce pa nimam. 

Ali lahko to izraza moj odnos do fanta zgoraj omenjene prijateljice. Vsi mi pravijo naj se ne vmesavam v to kar ima ona z njim, jaz nje ne razumem in mi gre vsa situacija na zivce. In sem ji ze nekajkrat rekla, da se ne morem delat, da mi je nekdo vsec, ce mi ni. Verjetno tudi te sanje opisujejo posredno vcerajsnje dogodke.

kaj pravis, Regina, a sem razumela sanje?

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #83 on: November 01, 2007, 04:07:58 PM »
danes sem spet imela zelo zanimive sanje. sanjala sem o neki "bogati" soseski. ni bilo blizu mojega kraja, ampak lokacija mi je bila znana. kot da sem že enkrat sanjala o njej. bile so ulice in lepi, moderni bloki, zelo lepih barv. zagledala sem se v en poseben blok, z balkoni. blok je bil sestavjen iz večih stavb in vsaka je imela svojo barvo. spomnim se roza barve in zelo lepe zelene barve. tisti blok, ki je bil zelen, se je smaragdno svetil. bil je tudi osvetljen z zeleno barvo. zraven mene je bila ena oseba (naj bi bila moja prijateljica). pogvarjali sva se kako bi bilo lepo stanovati v teh blokih. potem se spomnim, da sem govorila tudi z nekim simpatičnim moškim. neznancem...uf, je bil simpatičen ;)
in naenkrat sem se znašlam v tem bloku, v svojem stanovanju. :D bilo je zelo lepo in v njem sem se počutila fantastično. potem se spomnim, da sem bila v tej soseski in sem nakupovala v neki drogeriji šampon za lase. trgovke so me poznale. tudi ta del je bil znan, kot da sem ga že enkrat sanjala.
potem se spomnim, da sem stala na balkonu in se čudila nad prelepim pogledom na gozd. potem sem si zaželela še pogled na morje in puf, takoj za gozdom sem si ustvarila še morje. bila sem presrečna  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #84 on: November 02, 2007, 08:12:32 AM »
Ja pa me res nekaj že dlje časa jezi  :-\ saj poskušam zatret to jezo ampak čisto neuspešno!

Na zunaj je res tako videti, v tebi pa že pošteno vre.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #85 on: November 02, 2007, 08:19:53 AM »

Zelo dobro. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #86 on: November 02, 2007, 08:26:16 AM »
danes sem spet imela zelo zanimive sanje. sanjala sem o neki "bogati" soseski. ni bilo blizu mojega kraja, ampak lokacija mi je bila znana. kot da sem že enkrat sanjala o njej. bile so ulice in lepi, moderni bloki, zelo lepih barv. zagledala sem se v en poseben blok, z balkoni. blok je bil sestavjen iz večih stavb in vsaka je imela svojo barvo. spomnim se roza barve in zelo lepe zelene barve. tisti blok, ki je bil zelen, se je smaragdno svetil. bil je tudi osvetljen z zeleno barvo. zraven mene je bila ena oseba (naj bi bila moja prijateljica). pogvarjali sva se kako bi bilo lepo stanovati v teh blokih. potem se spomnim, da sem govorila tudi z nekim simpatičnim moškim. neznancem...uf, je bil simpatičen ;)
in naenkrat sem se znašlam v tem bloku, v svojem stanovanju. :D bilo je zelo lepo in v njem sem se počutila fantastično. potem se spomnim, da sem bila v tej soseski in sem nakupovala v neki drogeriji šampon za lase. trgovke so me poznale. tudi ta del je bil znan, kot da sem ga že enkrat sanjala.
potem se spomnim, da sem stala na balkonu in se čudila nad prelepim pogledom na gozd. potem sem si zaželela še pogled na morje in puf, takoj za gozdom sem si ustvarila še morje. bila sem presrečna  :)

Kriza v službi je očitno mimo. Dober občutek?  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #87 on: November 02, 2007, 09:07:41 AM »
ne še čisto, ampak ja  8) in občutek je res boljši  ;D spet sonček sije  :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #88 on: November 02, 2007, 11:50:36 AM »

Zelo dobro. ;D

Vsaj nekaj razumem :D

Po moje sploh ni slabo, ce skusam iz sanj, ki odrazajo razmisljanja prejsnjega dne, razbrat simbole, tako kot pri zgornjih. Vsaj vem, za kaj se gre ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #89 on: November 02, 2007, 09:01:05 PM »
ne še čisto, ampak ja  8) in občutek je res boljši  ;D spet sonček sije  :D

No, tudi razgled je dober.  ;D
www.sepet-sanj.com