Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma III  (Read 210739 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Razlaga sanj za redne člane foruma III
« on: October 02, 2007, 09:05:21 PM »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma III
« Reply #1 on: October 03, 2007, 08:31:55 AM »
Pozdravljena Regina,

lepo je če veliko sanjamo in se seveda spominjamo ter učimo, kaj v bistvu sami sebi sporočamo. Ogromno se mi dogaja, do sedaj sem si nekako uspela uspešno razložiti oz. povezovati sanjska sporočila z mojim doživljanjem, življenjem.

Sedaj bi te pa ponovno prosila za pomoč - vsak namig  mi bo prišel prav  ;) Včeraj sem sanjala, da sem z nekim moškim ( neznanim ) hodila po nekih hodnikih - v bistvu me je on peljal v neke prostore - vse se je dogajalo pod zemljo; hodila sva po hodnikih dokler nisva prišla do večih prostorov, v katerih je bilo kar nekaj ljudi, na neki zabavi. Zdi se mi, da so govorili primorsko  ;D, kot bi bili njegovi prijatelji, družba ( jaz nisem poznala nikogar), ampak sem se v trenutku počutila dobro med njimi in se pričela pogovarjati in družiti. V nekem trenutku je ta moški stopil k meni in me poljubil, malce sva se poljubljala; bila sem presenečena nad ( očitno najinim prvim )poljubom, a mi je bilo zelo prijetno. Pač družila sem se z ljudmi, se pogovarjala in najbolj močan občutek teh sanj pa mi ostaja zaradi nadaljnjega dogajanja - sem v tej družbi  in si s prsti grem skozi lase in se mi v nekem trenutku zazdi, da mi nekaj posameznih las gre ven. Nato pa si na levi strani nad senci, primem kar konkreten šop las in poskusim z vso močjo potegniti in dejansko si jih potregnem z glave. Nobene krvi, nobene bolečin...kot bi jih imela prilepljene in na delu lasišča mi zazeva ogromna bela praznina - gladka, bela koža. Nato pa me začne skrbeti, kakšno bolezen imam ali kaj. Zraven mene se pojavi moja dobra prijateljica, ki je prej ni bilo in ona je čisto adijo, ko ji pokažem zadevo - pove še, da je prejšnjo noč sanjala grozne sanje, a mi ni želela omenjati. In nato se že vozim ( ponoči ) z avtom ( jaz vozim ) po cesti, ki se odcepi v dva kraka ( Y ) in vem, da nisem vedela kje vozim, a sem čisto suvereno zavila na levo cesto....tu se moj spomin ali pa tudi same sanje končajo...

Prosim, Regina, karkoli...  ;D

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #2 on: October 05, 2007, 10:26:24 AM »
Reginica, kako si? Gre ze kaj na bolje? Te doma razvajajo?  ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #3 on: October 05, 2007, 10:27:12 AM »

No, pa začnimo počasi. Tudi moja viroza počasi izgublja moč nad menoj.  ;)
Torej taja, si ponosna na svoje lase? Razmisli, v kakšnem smislu predstavljajo tvoj osebnostni stil in tega poveži s svojimi duhovnimi lastnostmi, čustvenimi potrebami in načinom razmišljanja. Lahko, da si samo nekoliko zadržana v nekem medsebojnem odnosu, ker si izgubila zaupanje, lahko pa tudi, da si si zaradi preteklih izkušenj previsoko zastavila svoja stališča in vrednote, pa te sedaj celo tako ovirajo, da bi lahko zašla v skrajnosti.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #4 on: October 05, 2007, 10:29:34 AM »
Reginica, kako si? Gre ze kaj na bolje? Te doma razvajajo?  ;)

Veš, da gre na bolje, vidka. Hvala.  ;)
Razvajanje sem vzela kar v svoje roke. To še najbolj pomaga.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #5 on: October 05, 2007, 10:32:32 AM »
Kar v svoje roke...ah jaz sem pa ze mislila, da malce skacejo okoli tebe... in te crkljajo ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #6 on: October 05, 2007, 10:39:09 AM »
Jaz sem se spet smejala, ko sem se zbudila. Pa verjamem da se boste mojim sanjam (spet) smejale tudi ve. Joj joj  ;D

Sanjala sem da sem bila v neki sobi kjer je bilo ogromno hrckov, in kot da ze to ni dovolj da jih je toliko, so se ti hrcki med seboj se razmnozevali na polno... Bili so lustni, puhasti in izredno debeli! Tako debeli, da se sami niso mogli stati na zadnjih tackah,ker so se kar prekucnili. In da bo zgodba popolna, so se ti hrcki na glas smejali (dobesedno) sami sebi, ker so bli tako debeli.

;D ;D ;D

V svoje ja, v svoje  ;) in po tvojih sanjah sodeč, bi se tudi ti morala vzet malo v roke, ker nekje pošteno pretiravaš.  ;D
Ampak ne v negativnem smislu, da se ne bi narobe razumeli. Včasih bi bilo dobro, da se malo potegneš nazaj, ko ljudje črpajo tvojo energijo, od sebe pa bolj malo dajo. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #7 on: October 05, 2007, 11:23:19 AM »

Lahko, da si samo nekoliko zadržana v nekem medsebojnem odnosu, ker si izgubila zaupanje

Regina, hvala ti za namig - tole bo pa presneto držalo...te sanje so se zgodile ravno po neki novici ( v bistvu dobri ), a sem že pred tem začela malce drugače dojemati celoten odnos...bom še premislila glede las in njihove povezave ....hvala ti, si  mi dosti pomagala  :D

Regina, naj te pozitivna energija izstreli nazaj v svojo polno formo...in naj gre viroza kamor spada...v nič  ;D

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #8 on: October 05, 2007, 11:31:00 AM »

Regina, naj te pozitivna energija izstreli nazaj v svojo polno formo...in naj gre viroza kamor spada...v nič  ;D

Hvala, taja. Delam na tem. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #9 on: October 05, 2007, 11:32:38 AM »

V svoje ja, v svoje  ;) in po tvojih sanjah sodeč, bi se tudi ti morala vzet malo v roke, ker nekje pošteno pretiravaš.  ;D
Ampak ne v negativnem smislu, da se ne bi narobe razumeli. Včasih bi bilo dobro, da se malo potegneš nazaj, ko ljudje črpajo tvojo energijo, od sebe pa bolj malo dajo. ;)

Huh pretiravam? Zadnje case predvsem z cajem :) Ostalo pa hm.. cakaj da malce pomislim...  :-\
To, da ljudje veliko mene crpajo in malo dajejo, je dostikrat res  :-[ Verjetno zato, ker sama ne znam reci ne in jim zelim pomagati. Sem se pa zalotila, da se, tako kot pravis, kar veliko potegnem nazaj, pri tistih ljudeh, za katere mislim, da me niso vredni. (ceprav se to malce cudno slisi).
Posledica tega je, da se zadnjih nekaj mesecev v meni dogajajo drasticne spremembe. Tako v glavi kot nacinu razmisljanja...

Hvala ti Regina ;)
Zdaj pa hitro na caj  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #10 on: October 05, 2007, 11:41:45 AM »
Posledica tega je, da se zadnjih nekaj mesecev v meni dogajajo drasticne spremembe. Tako v glavi kot nacinu razmisljanja...

Seveda, zato se pa hrčki tako sladko smejijo  :D
Pridobila si na samozavesti in notranji moči, ampak to še ne pomeni, da bi se morala zdaj razdajat do onemoglosti. Če si znaš postavit okvirje in presodit komu, kdaj in zakaj brez slabe vesti, toliko bolje. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #11 on: October 05, 2007, 12:04:33 PM »
A to pomenijo smejoci hrcki?  ;D

To se moram pa se nauciti, kako se ne razdajati na vse konce. Bom ze danes odhitela v knjiznico po kaksno knjigo na to temo.
Lahko je reci : Ah to pa sploh ni tako tezko.Pac reces ne, in to je to.

Pa ne vem ce gre tako zlahka...
Super, se nekaj novega se bom naucila. Hvala Regina!

Aja: krema za noge, od Schoola je zelo dobra, namazes, obujes stumfke, pa te skoraj skuha  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #12 on: October 05, 2007, 12:20:49 PM »
Aja: krema za noge, od Schoola je zelo dobra, namazes, obujes stumfke, pa te skoraj skuha  ;D
Srce si, hvala.  :) Kje se pa dobi ta krema?

Bom ze danes odhitela v knjiznico po kaksno knjigo na to temo.
Ne bo odveč, ampak dvomim, da boš v knjigah kaj več odkrila, kot si že sama sposobna. Kar po svojem občutku se ravnaj, ker ti dobro "špila" ;)

www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #13 on: October 05, 2007, 02:38:18 PM »
Tole kremo sem jaz kupovala in v Dm-u (mislim pa,da se jo da kupiti tudi v vecjih trgovskih centrih) ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #14 on: October 05, 2007, 03:39:29 PM »
Bom pogledala. Hvala, vidka. :)
www.sepet-sanj.com