Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #315 on: September 28, 2007, 08:13:15 PM »
Jaz pravzaprav do pred kratkim skoraj da nisem posvečela kaj dosti pozornosti na sanje.

Jaz tudi ne in sedaj bi se najraje pozrla.  :D

No, Regina nas spodbuja k analizi sanj in racunam na njeno pomoc.  ;) Je pa res, da ko razmisljam o sanjah, najlazje razumem, kaj moje sanje govorijo, ker "vem", kaj se z mano dogaja. Logicno, a ne :)

Torej tvoje sanje, r1ta:

Po moje ne gre za obdelavo dogodkov preteklega dne.
Imas morda kaksen problem (nekaj kar te tezi), ki se vlece ze zelo dolgo? Imas obcutek, da imas vse pod nadzorom?

Namrec, bolezen bi lahko predstavljala nek problem, ki se vlece ze dalj casa, vendar si obupala nad njim in ga niti ne skusas vec resevat. Te pa sanje morda spodbujajo, da se poskusis resiti nekih bremen.

To je tako zelo splosno.  :)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #316 on: September 29, 2007, 03:11:26 PM »
Ahoj  ;D

Po mnogih zapletih na dopustu, predvsem na poti tja in nazaj, sem končno doma. Veliko me je naučil ta moj dopust, ja. Učenje je bilo včasih prijetno, včasih manj prijetno.

Ampak, sanjala pa sem spet nekaj lepega... Regina, he he tja padeš. moja simpatija me je zaprosil za roko ;D. he he, prav zanimivo je bilo: bila sva v naravi, sedel je "šamerli" (upam, da vsi veste, kaj to pomeni), ki je bil okrašen z marjeticami  :D no in potem me je vprašal če bi se poročila z njim  :-* :-* :-*

hi hi hi

lep dan vsem  :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #317 on: September 29, 2007, 06:48:26 PM »
he he tja padeš. moja simpatija me je zaprosil za roko ;D. he he, prav zanimivo je bilo: bila sva v naravi, sedel je "šamerli" (upam, da vsi veste, kaj to pomeni), ki je bil okrašen z marjeticami  :D no in potem me je vprašal če bi se poročila z njim  :-* :-* :-*

Če že dopust ni bil takšen, kot si pričakovala, si pa kljub vsemu videti zelo zadovoljna sama s seboj. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #318 on: September 30, 2007, 08:04:02 PM »
 ;D ;D ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #319 on: October 01, 2007, 10:51:54 AM »
Oh, te sanje :'(

Vedno povejo resnico. :-\
Ze zelo dolgo nisem sanjala pokvarjenega dvigala (ki cukne ob zacetku ali koncu dviga). Ze dolgo nisem sanjala, da se mi mudi na letalo in ob preracunavanju casa ugotovila, da v nobenem primeru ne bom pravocasno prisla do letalisca.

In to samo zato, ker se je nekaj zgodilo, kar mi je malo zmanjsalo samozavest. Res, da ni tako grozna stvar, da ne bi prezivela, ampak o tem premlevam odkar sem dobila kritiko.

Mah, cez cas bo ze bolje. Saj se oklepam prejsnjih pozitvnih sanj. :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #320 on: October 01, 2007, 04:50:23 PM »

Samo, da ti ne pride v navado. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #321 on: October 01, 2007, 07:16:11 PM »
Ko ravno omenjaš dvigalo.........mene parkrat mučijo more, ko sem v dvigalu in gre gor in se kar ne ustavi - je recimo 5 nadstropi, gre pa kar v višja ali obratno v nižja, in mene je vedno strah, panično pritiskam na gumbe, da bi se kje ustavil, ampak se trenutno ne spomnim, če mi uspe. Se pa nikoli ne zgodi, da bi recimo letalo kar odletelo ven iz stavbe ali pa se pogreznilo globoko v zemljo.

Danes sem pa sanjala, da sem na prejšnji naslov dobila eno pismo, v katerem so me obveščali, da je en sošolec iz OŠ umrl (čeprav mi ime ni bilo znano), sestra pa, da sta umrla 2 njena sošolca (bila mi je znana le ena). Potem smo šli na pogreb - v bistvu nisem videla krste, ni bilo ne vem kako žalostno. Stavba je bila lepe krem barve. Do dejanskega pogreba (hojo za krsto, spust v zemljo) ni prišlo, sem le slišala kako je umrla sestrina sošolka (na lepotni operaciji). Spomnim se le še konca - sem bila v lepi vodi do pasu in sem naredila par korakov, nato pa sem se zbudila. Med sanjami sem bila mičkeno vznemirjena, na koncu čisto mirna.

Aja, moram še to povedati - sem prejšnji teden srečala osebo, ki sem jo enkrat avgusta sanjala. Je nisem videla že kakih 8-12 let, niti se nismo o njej pogovarjali. Je bilo kar malce surralistično. :D
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #322 on: October 02, 2007, 08:47:07 AM »
Jaz sem se spet smejala, ko sem se zbudila. Pa verjamem da se boste mojim sanjam (spet) smejale tudi ve. Joj joj  ;D

Sanjala sem da sem bila v neki sobi kjer je bilo ogromno hrckov, in kot da ze to ni dovolj da jih je toliko, so se ti hrcki med seboj se razmnozevali na polno... Bili so lustni, puhasti in izredno debeli! Tako debeli, da se sami niso mogli stati na zadnjih tackah,ker so se kar prekucnili. In da bo zgodba popolna, so se ti hrcki na glas smejali (dobesedno) sami sebi, ker so bli tako debeli.

;D ;D ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #323 on: October 02, 2007, 01:20:11 PM »
Vidka,

si imela pa res simpaticne sanje.  :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #324 on: October 02, 2007, 01:22:42 PM »

Samo, da ti ne pride v navado. ;)

Se bom potrudila. Malo mi je samozavest padla, ker je res smotana situacija nastala. Ampak se tolazim, ker imam se nekaj kart v rokavu :D

Offline tanja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #325 on: October 02, 2007, 05:47:57 PM »
Zdravo, Regina!

Meni se je že večkrat sanjalo, da sem v nekem prostoru, se pogovarjam s svojo mamo... in kar naenkrat opazim, da v roki držim cigaret. Potegnem dim in šele potem se zavem, da poleg mene sedi mama in postane me zelo sram.. dobim tak neprijeten občutek. In mama me pogleda tako pretreseno, da me postane še bolj sram. Potem pa kar naenkrat začnem sanjati nekaj povsem drugega. Zjutraj se tistih sanj ponavadi ne spomnim več, te pa še vedno ostanejo čisto žive, resnične. To se dogaja tako pogosto, da mi sploh ne dajo več miru in sem morala vprašati  :)

Hvala za odgovor, tanja :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #326 on: October 02, 2007, 06:59:41 PM »
Ej punce, tokrat se pa malo znajdite same.  ;)
Jaz sem zbolela, pijem čajčke, med in tabletke, s težko glavo pa se ne da mislit. Portir mi je bolniško že odobril.  :-[
www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #327 on: October 02, 2007, 07:17:21 PM »
Regina hitro okrevanje ti želim! Pa možgane na off tačas ;)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #328 on: October 02, 2007, 07:20:53 PM »
To jutro sem dobil pismeno prošnjo za odobritev bolniške od moje maserke in osebne negovalke Regine.  Vse sanje osebne nege in sanje nasploh gredo do nadaljnega po vodi. Morda se pa preizkusimo sami v razlagi sanj. :)

No, tudi novo temo z istim naslovom lahko nekdo odpre, saj ta je dosegla že  23 strani. Vse za lažji pregled seveda.  ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #329 on: October 02, 2007, 07:53:41 PM »
Hej Regina, hitro se pozdravi!

Ma jaz se  s svojimi sanjami nimam kaj veliko ukvarjati, se mi zdi da niso imele kaksnega posebnega pomena. Saj tisti hrcki so bolj kot ne nastopali tam kot kaksni klovni.
Tako, da sem jih opisala tokrat zgolj zato, da se koga nasmejem :)

Je pa res da je tudi mene hotelo nekaj zagrabiiti neka viroza, zadnjih nekaj dni, ampak obilo vitaminov mi je pomagalo, da sem se uspela nekako izkopati iz prihajajocega viroznega stanja. :) Na sreco! ;)