Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #270 on: September 14, 2007, 05:58:08 AM »
Še delček mojih sanj.

Približala se mi je oseba, ki je imela namesto kape na glavi ogromnega škorpijona. Na vsak način sem se hotela izognit, vendar pa se je ta oseba približevala. Čudno, da je škorpijon imel rep gor, bala sem se njegovih klešč.

Ravno zdaj pišem znamenje Škorpijona, pa se mi je najbrž še ponoči to vrtelo po glavi. Kaj misliš Regina in hvala.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #271 on: September 14, 2007, 07:53:23 AM »
Ravno zdaj pišem znamenje Škorpijona, pa se mi je najbrž še ponoči to vrtelo po glavi. Kaj misliš Regina in hvala.

Verjetno bo res največ na tem in ker gre za delo, morda tudi sporočilo iz podzavesti. Tekmeci se vedno najdejo in povsod, "faušija" pa tudi. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #272 on: September 14, 2007, 08:21:06 AM »
Hvala Regina. Prav zanimivo se mi je potrdila zadeva. Včeraj sem namreč vrgla ciganke. No nekaj podobnega je padlo ven. :) Hvala ti, če kaj hujšega ne bo, bomo že po škorpijonsko zadevo uredili  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #273 on: September 14, 2007, 08:41:41 AM »
Panike res ni, ti boš to že uredila. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #274 on: September 15, 2007, 11:01:56 AM »
Danes sem imela zanimive sanje, in ne bi bilo slabo, ce bi bile resnične ;D

Gre bolj za en detajl:
Bila sem v moji kuhinji in gledala en predmet. Kar naenkrat pa je ta predmet priletel k meni. Sem bila čisto začudena. Potem sem pogledala papirnate brisače na pultu in si rekla: itak se mi samo blede. In tudi rola papirja je priletela kar sunkovito k meni (sem si to sunkovitost razlagala s tem, da se ne znam upravljati s to sposobnostjo). Ugotovila sem, da imam sposobnost premikanja stvari. 

Fajn, a ne? A je kaksna moznost, da se to uresnici? ;D

Ce se vrnem k realnosti: ali to pomeni kaj v smeri, da bi znala tudi samo sebe presenetiti? Ker prejsnjic so sanje govorile, da imam energije lepo usklajene. A je to mogoce kaksno nadaljevanje?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #275 on: September 15, 2007, 04:24:12 PM »
A je to mogoce kaksno nadaljevanje?

Lahko bi bilo. Če to metafizično sanjsko izkušnjo prepleteš z igro besed, gre za moč volje in prikaz miselnih sposobnosti, s katerimi smo ljudje v resnici sposobni marsikaj naredit. Ponavadi smo celo sami  nad seboj presenečeni, kako nam uspeva, ko se za nekaj zavestno odločimo in usodo vzamemo v svoje roke. Ne bi si upala trdit, da sanje odkrivajo neke tvoje nadnaravne sposobnosti in boš kar naenkrat začela premikat predmete, da bo jutri vse frčalo okrog tebe,  ;D lahko pa predstavljajo neko fazo v tvojem osebnem razvoju. Če si bila do sedaj preveč neučakana in energična v svojih željah in ciljih, si morda sedaj dovolj zrela, da se jih lotiš bolj premišljeno, postopno in z občutkom, ker se zavedaš, da boš le tako lahko usresničila tisto, k čemur stremiš. Razmisli pač, kako danes pristopaš k določenim stvarem, vendar kolikor te jaz spremljam, si se v zadnjih mesecih precej spremenila.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #276 on: September 16, 2007, 03:26:29 PM »
Jaz sem pa ze upala, da mi ne bo treba delat- da bo likalnik sam likal, sesalec sam sesal... >:(

Morda sem se res spremenila, v smislu, da sem se sprijaznila, da se bodo stvari zgodile,ko se pac bodo oz. ko bom jaz vanje dovolj verjela.To pa se ne bo zgodilo od danes do juti. In posledicno sem bolj pomirjena, ker vedno bolj verjamem vase.

Ce sem se res kaj spremenila, se pa lahko zahvalim tudi tebi, saj mi vedno pomagas pri razumevanju sanj, kar me samo spodbuja k izboljsanju same sebe.

Hvala, Regina!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #277 on: September 16, 2007, 04:18:30 PM »
Morda sem se res spremenila

Morda? Kar preberi, kaj vse si napisala, verjetno pa je še kup drugih stvari, ki jih niti opazila nisi.
Vesela sem zate, apemaya in hvala.
Da boš tudi v bodoče likala in sesala kar sama, se pa kar sprijazni. Le zakaj bi bila ravno ti nekaj posebnega?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #278 on: September 17, 2007, 09:23:57 AM »
'jutro vsem skupaj.

čez vikend bila spet na poti, tokrat v hladnejših krajih, na avstrijskih smučiščih. prvo noč se mi je sanjalao, da sem želela plavati, ampak sem bila zelo jezna, ker sem ves čas zadevala v dno, voda je bila kar plitka.
drugo noč sem sanjala o strastnem ljubimcu (pravzaprav sva se samo strastno poljubljala), s katerim sva se skrivala (mislim, da je bil to celo en tip iz naše skupine, s katero sem preživela ta vikend)

danes pa sem sanjala, da sem po enem smučarskem središču hodila z mojo šefico in se poskušala nekaj dogovorit v enem hotelu. največji problem je bila v tem, ker sem bila samo v majčki. nisem pa imela spodnjih hlač in sem se ves čas skrivala. bilo mi je resnično neprijetno....

pa pa

jupi, kmalu grem na morje, imam zmenek z delfinčki  :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #279 on: September 17, 2007, 09:08:57 PM »
Morda sem se res spremenila

Morda? Kar preberi, kaj vse si napisala, verjetno pa je še kup drugih stvari, ki jih niti opazila nisi.
Vesela sem zate, apemaya in hvala.
Da boš tudi v bodoče likala in sesala kar sama, se pa kar sprijazni. Le zakaj bi bila ravno ti nekaj posebnega?  ;D

Ja, to kar sem opisala so najbolj opazne stvari. Morda bom pa odkrila se kaksno spremembo, ko se srecam s kaksno posebno situacijo, kjer bo sprememba prisla na dan. :)

Sem upala, da sem nekaj posebnega. Bom pa pac likala in sesala. :'(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #280 on: September 18, 2007, 12:11:23 PM »
jupi, kmalu grem na morje, imam zmenek z delfinčki  :D

Ne pozabi jih pozdravit še v mojem imenu.  ;D
Tokratne sanje so verjetno povezane s stvojo "prenovo". Saj veš, kaj mislim. ;)
Samo pogumno in z voljo naaprej!
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #281 on: September 18, 2007, 12:12:25 PM »
Sem upala, da sem nekaj posebnega. Bom pa pac likala in sesala. :'(

Nič ne bo s tega.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #282 on: September 18, 2007, 03:13:30 PM »
Joj, joj, sedaj so mi sanje dajale same spodbude, zato me je kar strah vsakih nadaljnih sanj- da ne bo kaj narobe :(

danes je bila spet VODA

Sli smo kot v nek adrenalinski vodni park. Bilo je majhno jezero, na njem ena koliba, kjer so izposojali lesene colne. Pri spuscanju so brzice kar premetavale te colnicke, ki so plavali okoli majhnega otocka v sredini jezera. Bili sta dve vrsti colnickov- eni so bili navadni, drugi so imeli pa kot ene palice (v obliki prstov, s polakiranimi nohti :o ;D) zaradi katerih so se colnicki zatikali ob veje na robu jezera in je zato se bolj premetavalo. Pa, ker sem malo bojecka pri takih aktivnostih, sem si mislila, saj to ni tako hudo. :o
No, potem sem bila v bazenu, kjer je bila na eni strani zelo globoka voda- 5-6 metrov. In sem se (packa jaz) polulala in odplavala stran, da me ne bodo povezali z rumenim madezem na povrsini vode. Sem upala, da bodo kaksnega dojencka obtozili nespodobnega dejanja. Vzdrzevalci so brez panike pospravili ta rumen madez, ki se je medtem kot strdil. Potem pa ne vem, ali sem skocila v vodo ali se samo potopila, ampak sem sla skoraj do dna bazena in potem je bilo tako lepo, ko sem plavala iz dna proti povrsju. Voda je bila zelo cista in modre barve.

Jaz bi te sanje razumela kot pozitivne.

Energija vode- navadni colnicki, so se prepuscali toku, drugi pa so se zatikali, kar je naredilo vse malo bolj dinamicno, ampak na koncu so prisli na konec vsi colnicki. Mogoce ravno zaradi spremeb (kar sva ugotavljali) sem se pripravljena spoprijeti s stvarmi, ki se mi ponujajo.
del z bazenom- sem prebrala na tvoji strani. Urin kot izloček predstavlja breme, ki sem se ga brez tezav znebila. Malo me je vest pekla, ko sem hotela krivdo zvaliti na dojencka. Ali ves ta drugi del predstavlja, da sem se poglobila v samo vase in se spoprijela z vsem kar me tezi? In sedaj sem pomirjena?

Jaz sem prav zadovoljna s svojimi sanjami. ;D Kaj ti pravis?

Sedaj bi se najraje tepla po glavi! kdo ve koliko sanj sem neumno pustila, da gredo mimo mene. Sedaj se skusam vsak dan spomniti sanj in vcasih mi uspe v njih prepoznati dogodke prejsnjega dne. Potem so take kot danasnje, kjer se mi priblizno zdi, kaj bi lahko pomenile- rabim pa potrditev. In seveda je se kup ostalih sanj, ki jih sploh ne razumem. In tukaj potrebujem tvojo pomoc.

1000x hvala, Regina

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #283 on: September 18, 2007, 04:00:35 PM »

Jaz tudi. Sploh, ker gre za adrenalinski park. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #284 on: September 18, 2007, 04:33:04 PM »

Jaz tudi. Sploh, ker gre za adrenalinski park. ;D

Me veseli, da se strinjas z mano! Ti, ti, misteriozna teta!! ;D