Joj, joj, sedaj so mi sanje dajale same spodbude, zato me je kar strah vsakih nadaljnih sanj- da ne bo kaj narobe

danes je bila spet VODA
Sli smo kot v nek adrenalinski vodni park. Bilo je majhno jezero, na njem ena koliba, kjer so izposojali lesene colne. Pri spuscanju so brzice kar premetavale te colnicke, ki so plavali okoli majhnega otocka v sredini jezera. Bili sta dve vrsti colnickov- eni so bili navadni, drugi so imeli pa kot ene palice (v obliki prstov, s polakiranimi nohti

) zaradi katerih so se colnicki zatikali ob veje na robu jezera in je zato se bolj premetavalo. Pa, ker sem malo bojecka pri takih aktivnostih, sem si mislila, saj to ni tako hudo.

No, potem sem bila v bazenu, kjer je bila na eni strani zelo globoka voda- 5-6 metrov. In sem se (packa jaz) polulala in odplavala stran, da me ne bodo povezali z rumenim madezem na povrsini vode. Sem upala, da bodo kaksnega dojencka obtozili nespodobnega dejanja. Vzdrzevalci so brez panike pospravili ta rumen madez, ki se je medtem kot strdil. Potem pa ne vem, ali sem skocila v vodo ali se samo potopila, ampak sem sla skoraj do dna bazena in potem je bilo tako lepo, ko sem plavala iz dna proti povrsju. Voda je bila zelo cista in modre barve.
Jaz bi te sanje razumela kot pozitivne.
Energija vode- navadni colnicki, so se prepuscali toku, drugi pa so se zatikali, kar je naredilo vse malo bolj dinamicno, ampak na koncu so prisli na konec vsi colnicki. Mogoce ravno zaradi spremeb (kar sva ugotavljali) sem se pripravljena spoprijeti s stvarmi, ki se mi ponujajo.
del z bazenom- sem prebrala na tvoji strani. Urin kot izloček predstavlja breme, ki sem se ga brez tezav znebila. Malo me je vest pekla, ko sem hotela krivdo zvaliti na dojencka. Ali ves ta drugi del predstavlja, da sem se poglobila v samo vase in se spoprijela z vsem kar me tezi? In sedaj sem pomirjena?
Jaz sem prav zadovoljna s svojimi sanjami.

Kaj ti pravis?
Sedaj bi se najraje tepla po glavi! kdo ve koliko sanj sem neumno pustila, da gredo mimo mene. Sedaj se skusam vsak dan spomniti sanj in vcasih mi uspe v njih prepoznati dogodke prejsnjega dne. Potem so take kot danasnje, kjer se mi priblizno zdi, kaj bi lahko pomenile- rabim pa potrditev. In seveda je se kup ostalih sanj, ki jih sploh ne razumem. In tukaj potrebujem tvojo pomoc.
1000x hvala, Regina