Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #165 on: July 28, 2007, 12:29:51 PM »
Dogaja se ti, Patrik, dogaja.  ;)
Sanje pomenijo moč čustvenih virov, s katerimi se boš lažje soočil z osebnimi izzivi. Na eni strani gre za željo po sodelovanju v nekem dejanju, ki se oblikuje v moralno zelo povzdignjenem značaju, po drugi strani pa se soočaš z notranjim bojem in prisilnim zavračanjem nečesa, kar ti je zelo dragoceno.  Kolikor sem brala v drugih topicih, se simbolika kar lepo ujema z vsem tistim, kar si doživel v zadnjem času in kaj te še čaka. Za teboj je prijetna čustvena izkušnja, ki si se ji moral odpovedat, pred teboj pa sprejemni in fax. Kot je videt, boš šel čez oboje brez "brazgotin". ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #166 on: July 28, 2007, 12:39:19 PM »
Res se mi dogaja in to preveč! Imam polno želja, ki se mi res zdijo povzdignjene in boj, ki neprestano v meni bije. Regina, ti si res zakon! ;D Vse štima! In ravno ta boj je prisila v meni, saj se ga ne morem znebiti! >:(-- :). Moral sem se odreči idealni ljubezni :'( in sedaj stopam v nov svet, poln novega in izkušenj. Fajn pa je slišati, da bom šel čez oboje brez brazgotin. Svetovno! :) Upam, da se bodo moje in tvoje želje izpolnile! :)

Regina, še enkrat hvala in ti poročam! :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #167 on: July 28, 2007, 12:45:19 PM »
Saj sem ti že rekla, da s tebe še nekaj bo. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #168 on: July 28, 2007, 12:47:26 PM »
 :D Hvala za upanje!!! ;) Pa kak ti vse to veš in vidiš.... ??? :) :o -- prava šlogarca! :)

Patrik

• Guest
« Reply #169 on: July 31, 2007, 10:23:15 AM »
Regina! :)

Ponovno se obračam nate, tudi tokrat z čudnimi sanjami. Ma ne vem od kod take sanje ???-- :).
Sanjal sem, da sem z mamo sedel nekje na pijači in pogovarjala sva se. Nato pa mi pozvoni telefon in se oglasim. Na drugi strani pa se oglasi gospod Schumann!-- ::) ( v bistvo skladatelj 19 st.) Mislim, kak čudno!!! Glih on! No, in potem se meniva, kot da se že full dolgo poznama. On mi potem reče, naj se pripravim za drugi dan, da grem v LJ na filharmonijo, da imam kao koncert! ::) In potem sem se res odpravljal na koncert oz. proti železnici. To se je dogajalo vse v temi oz. noči. In srečam starejšo žensko in pravi, da bom uspel in da sem ta pravi! ::) In naenkrat se znajdem na stopnišču in se vzpenjam po stopnišču proti vrhu. Sicer pomagam neki osebi oz. kokoški  ??? ::) in se vzpenjama in vzpenjama in ni konca. No, tudi ko se zbudim še ni bilo konec vzpenjanja!

Res zelo čudne sanje, kot ponavadi. Upam, da tudi dobro pomenijo! ;) Hvala ti že v naprej, Regina in lep, lep pozdrav! :)
« Last Edit: July 31, 2007, 10:38:05 AM by Patrik »

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #170 on: July 31, 2007, 10:23:41 AM »
Po dolgem času sem tudi jaz sanjala. Dogajalo se je tam, kjer sem prej živela. Najprej sem se pripeljala do nekih klopc, tam srečala kolege, ki tam živijo. Nato opazila belo-zeleno letalo, ki je bilo bolj podobno nekemu vodnemu gliserju in je tudi naredilo nek tak manever, kot vodni gliserji, ko jih ''obrne''. Sem že vnaprej rekla, da se bo letalo zrušilo in se tudi je, nato smo s kolegi šli gledat, kam se je zrušilo, videli smo le dim (najprej). Sem klicala policijo in jim povedala kaj se je zgodilo. Ko smo prišli na mesto, je tam gorelo, ampak ne full. Tam smo srečali še eno kolegico, ki je v eni hiši živela, ki je bila pb. 10 m od ognja, ampak smo mi normalno dihali in sem potem zopet policijo klicala, da bi jim povedala, kje točno gori, na hišni tabli za ulico je pa kar nekaj drugega pisalo, nato sem prekinila zvezo in vprašala kolegico za naslov, bil je ''V štacuno 22'' - ta je bila naslednja hiša, ki bi zgorela in sem klicala policijo, da bi jim to povedala, a se ni nihče javil (aja, obakrat sem govorila z neko žensko, ki mi je obakrat na začetku rekla, da naj se umirim - mislim, da sem hitro govorila). Na desni smo videli enonadstropno hišo, ki je kar gorela v pritljičju, v prvem nadstropju je bila pri vsakem oknu ena oseba (na levem je bila ženska), iz spodnjega nadstropja je prihajal dim (ognja niti nisem videla), bilo ga je kar veliko, ljudje zunaj in ženski zgoraj so z vedri vode poskušali ustaviti požar, ampak sem jaz vedela, da ga ne bodo mogli. Vem, da sem bila rahlo prestrašena in si mislila ''Joj, kako se bosta osebi rešili'', čez par sekund pa, da se ne bosta mogli rešiti in takrat sem se zbudila, ker je budilka zazvonila.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #171 on: July 31, 2007, 02:30:52 PM »
Mi lahko poves kaj pomeni ce sanjas da je nekdo umrl?

Vse je odvisno od tega, kako si s človekom, ki v sanjah umre, povezana in kakšne paralele dejansko z njim vlečeš v vsakdanjem življenju, sama  smrt pa nas največkrat spodbuja, da na svoje življenje pogledamo z več vidikov. Za mamo jaz pravim, da se v sanjah vedno pojavi takrat, ko jo najbolj potrebujemo, pa naj gre za prijetne ali neprijetne sanjske dogodivščine. Saj veš, mama je arhetip, simbol nežne materinske, pa tudi na sploh ženske duše, ki najbolj vpliva na razvoj naše osebnosti, sanjska podoba vlaka pa se kar preplete z njeno simboliko, saj predstavlja življenjsko silo, ki nas vleče po tirnicah življenja tudi takrat, ko na svojo usodo nimamo nobenega vpliva. Torej lahko tokrat govoriva o tvojem psihičnem razvoju in odkrivanju nekih vrednot, ki presegajo tradicionalne okvirje. Ker tvojih osebnih podatkov ne poznam, boš sama najlažje presodila, če te sanje spodbujajo, ker gre za moč napredovanja ali pa opozarjajo, da je čas postanka, ko se bo treba ozreti vase in oceniti, kako naprej. V kolikor imaš partnerja in družino, so se sanje dotaknile tvoje ženske in materinske vloge, v kolikor si še samska ali celo živiš doma, te morda spobujajo, da se postaviš na "svoje noge". Itd, itd...
Kaj pa tvoj dopust? Tudi v njem lahko najdeš kar nekaj smernic, ki jih lahko mirno prepleteš s sanjskim dogajanjem.   ;)

Pozdravljena Regina!

Tole poletje je meni cisto pobrkalo urnik v zivljenju, kar pomeni da niti ne skacem veliko po internetu :) Lahk oda je to dobro ali slabo, kakor se vzame.

Tvoja interpretacija je spet tocna! Super si! Jaz sem prav iskala naokoli da bi lahko kako obrazlozila tiste cudne sanje, ampak o smrti ni nikjer kaj veliko napisanega. Jaz in mama sva sicer v dobrih odnosih, sem pa tja pa saj sama ves, vedno kaj poci. Je pa tako, da kakor naglo lahko poci, tako hitro se lahko tudi vroce stanje ohladi in normalizira. Se vedno zivim pri starsih, ceprav se zavedam in si tudi zelim pocasi oditi na svoje, a kaj ko financno stanje enostavno ne dovoljuje te poteze. In studiram na veliko, kako to zadebo speljati, da bi "dovolila" na nek nacin svojim starsem da svobodno zadihajo brez skrbi zame.
In je res da zadnje case kr veliko razmisljam o sebi in svojih lastnostih. Nekatere poskusam spremeniti in slabe pustiti za seboj, druge vpeljujem v svoje zivljeje. Upam da se bo obrestovalo :)

Zelim ti prekrasen dan! Hvala ti!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #172 on: July 31, 2007, 07:55:37 PM »
Res zelo čudne sanje, kot ponavadi. Upam, da tudi dobro pomenijo! ;) Hvala ti že v naprej, Regina in lep, lep pozdrav! :)

Nič novega ne vidim, Patrik. Ves tvoj svet se v glavnem vrti okrog "glasbenih" načrtov, želja in pričakovanj.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #173 on: July 31, 2007, 08:02:16 PM »
Vem, da sem bila rahlo prestrašena in si mislila ''Joj, kako se bosta osebi rešili'', čez par sekund pa, da se ne bosta mogli rešiti in takrat sem se zbudila, ker je budilka zazvonila.

Kako se boš pa ti rešila svoje zagate, pikica? Okrog tebe, če ne celo v tebi, je prava živčna vojna. :-\
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #174 on: July 31, 2007, 08:05:49 PM »
[Zelim ti prekrasen dan! Hvala ti!

Hvala tudi tebi, vidka za "povratno informacijo". Naj se ti dogaja in vse lepo tudi tebi. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #175 on: July 31, 2007, 09:32:18 PM »
Vem, da sem bila rahlo prestrašena in si mislila ''Joj, kako se bosta osebi rešili'', čez par sekund pa, da se ne bosta mogli rešiti in takrat sem se zbudila, ker je budilka zazvonila.

Kako se boš pa ti rešila svoje zagate, pikica? Okrog tebe, če ne celo v tebi, je prava živčna vojna. :-\

Nimam pojma, če povem po pravici. Živčna vojna se bolj bije v meni.....iskanje (prave) službe itd.
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #176 on: July 31, 2007, 10:43:47 PM »
Če gre za službo, itak sama čutiš, da bo težka, podzavest pa ti tudi ne daje nobenega nasveta. Žal, budilka te je prehitela.
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #177 on: August 06, 2007, 10:11:32 AM »
Danes sem se pa taaaako smejala, ko sem se zbudila in se spomnila svojih danasnjih sanj  ;D Verjetno se ne bom toliko smejala,ko bom izvedela kaj naj bi pomenile  ::)

Sanjala sem da sem sla k bivsemu fantu v hiso, ki je bila abnormano zrihtana, vse v modernem minimalisticnem stilu (v resnici ni niti malo tako) in sem hotela na vsak nacin opravit veliko potrebo. Ker nisem nasla stranisca, sem se mirno usedla na kavc in potrebo - kakanje- opravila na kavcu. Njegova sobarica je prisla in pospravila nesnago ki je ostala za menoj. V tistem je prisel moj bivsi fant domov, s svojo novo punco in njegovimi starsi, ki so vsi leteli k meni, me objemali, govorili kako so me pogresali,... le tista punca je stala dalec stran in se ni hotela niti malo priblizati. Povabili so me na verando,pod njo je bil velik bazen prekrasne lepe ciste vode in okoli njega prekrasni moderni vodometi. Tam smo klepetali in potem sem sla  ;D

hehe , pri meni je ocitno opravljanje potreb sila pomembnega pomena v sanjah  ;D
« Last Edit: August 06, 2007, 04:05:00 PM by vidka »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #178 on: August 06, 2007, 10:23:51 AM »
hehe vidka tele tvoje sanje so me prav nasmejale.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #179 on: August 06, 2007, 12:22:22 PM »
ja Jane, verjamem, sej bodo pomoje se koga. Jaz sem se res od srca smejala ko sem se zbudila pa sem v mislih premlevala svoje "sranje po moderni sedezni"  ;D

stari ljudje so vedno govolili da govna v sanjah prinasajo denar, ko bi to le bilo res :)