Po dolgem času sem tudi jaz sanjala. Dogajalo se je tam, kjer sem prej živela. Najprej sem se pripeljala do nekih klopc, tam srečala kolege, ki tam živijo. Nato opazila belo-zeleno letalo, ki je bilo bolj podobno nekemu vodnemu gliserju in je tudi naredilo nek tak manever, kot vodni gliserji, ko jih ''obrne''. Sem že vnaprej rekla, da se bo letalo zrušilo in se tudi je, nato smo s kolegi šli gledat, kam se je zrušilo, videli smo le dim (najprej). Sem klicala policijo in jim povedala kaj se je zgodilo. Ko smo prišli na mesto, je tam gorelo, ampak ne full. Tam smo srečali še eno kolegico, ki je v eni hiši živela, ki je bila pb. 10 m od ognja, ampak smo mi normalno dihali in sem potem zopet policijo klicala, da bi jim povedala, kje točno gori, na hišni tabli za ulico je pa kar nekaj drugega pisalo, nato sem prekinila zvezo in vprašala kolegico za naslov, bil je ''V štacuno 22'' - ta je bila naslednja hiša, ki bi zgorela in sem klicala policijo, da bi jim to povedala, a se ni nihče javil (aja, obakrat sem govorila z neko žensko, ki mi je obakrat na začetku rekla, da naj se umirim - mislim, da sem hitro govorila). Na desni smo videli enonadstropno hišo, ki je kar gorela v pritljičju, v prvem nadstropju je bila pri vsakem oknu ena oseba (na levem je bila ženska), iz spodnjega nadstropja je prihajal dim (ognja niti nisem videla), bilo ga je kar veliko, ljudje zunaj in ženski zgoraj so z vedri vode poskušali ustaviti požar, ampak sem jaz vedela, da ga ne bodo mogli. Vem, da sem bila rahlo prestrašena in si mislila ''Joj, kako se bosta osebi rešili'', čez par sekund pa, da se ne bosta mogli rešiti in takrat sem se zbudila, ker je budilka zazvonila.