Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194399 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #150 on: July 09, 2007, 01:11:05 PM »
Zdravo Regina!

V danasnjih sanjah sem bila v druzbi. Sedeli smo za mizo in vsi so me silili naj pijem pivo. Jaz nisem hotela in sem jim nenehno ponavljala, da ne bom. Vsi so se nalivali s pivom, ogromno steklenic je bilo po mizi. Vecino ljudi nisem poznala, nekatere pa. En moski, ki ga poznam, je v sanjah imel zelo velik nos (v resnici nima taksnega) in tudi zelo debel je bil, imel je ogromen podbradek. Prav fuj.  :P V resnici tudi debel ni. Ta ma je s pivom najbolj prigovarjal. Potem, ko sem zavracala pijaco, sem se vstala in zbezala. Miza je bila nekje na sredi, sedeli smo v naravi, na prostem. Na moji levi je bila lesena ograja, zelo dolga. Tekla sem ob tej ograji, v eno veliko zgradbo, tam pa po stopnicah - gor, dol, levo, desno. Ne vem kaj sem tako iskala po tej stavbi ...
 ???
lp
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #151 on: July 10, 2007, 01:13:37 PM »
Danes sem v sanjah gledala skozi svoje okno moje sobe. Nebo je bilo sinje modro, prav cisto, brez oblacka. Videla sem 5 letal, ki so vzletela. Kljub razdalji, sem letala videla zelo nazorno, bila so bela in zeeeeeelo lepa  ::)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #152 on: July 10, 2007, 05:57:30 PM »
Jaz moram pa reci, da mam zadnje case res ubijalske sanje,...

Sem sanjala da je prisel na obisk bivsi fant, lezala sva v spalnici mojih starsev, in klepetala, kr tako . Dokler se ni spravil name in je hotel na vsak nacin sexat in potem oditi cisto vojasko oblecen nekam v gozd taborit, ni mi bilo ne do enega ne do drugega. In sem se otepala, nakar je prisel oce v stanovanje in sem vsa vesela da je prisel skocila k njemu v dnevno sobo na klepet, samo da mi ne bi bilo treba biti tam pri bivsem fantu. Medtem vem da sem skocila se v kuhinjo narediti metin caj in medtem ko sem delala caj sem se "polulala" v hlace...

Tele sanje so pa kr malo bizarne...

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #153 on: July 14, 2007, 09:20:24 PM »
Danes sem sanjala pladenj vanilijevih krosanov.  :P Mmmmmmmm
Ponovno delna Francija.  ;D V sanjah so me ljudje prigovarjali naj jih poizkusim. Jaz sem si v resnici zelela, a jih kljub temu nisem.
Cudno...
Dan pred tem sem se v sanjah po gsmu pogovarjala s prijateljico in je rekla, da je moska oseba (Katero obe poznava) zelo bleda. V resnici ni bledolicen. Jaz sem v sanjah imela slabo vest zaradi tega.
Lep vecer  :-*

p.s.:
Zakaj se mi v sanjah ponavlja, da me ljudje v nekaj silijo, prigovarjajo ... zdi se mi, da ni dober znak.  :-\

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #154 on: July 16, 2007, 04:17:59 PM »
Joj joj joj... jaz pa danes nisem imela ravno najlepsih sanj :(

Sanjala sem da sva zeleli z mami v Ljubljano z vlakom in da bi ujeli vlak sva stekli cez tire, mami pa ni uspela tirov preckati pravocasno in jo je vlak zbil  :'( Tam sem jo iskala naokoli, ampak mami ni bilo! Kot da bi izginila!
Nekako sem prisla domov, vsa objokana, cisto fertik, in komaj izdavila iz sebe da je mami umrla...
 :'( :'( :'(

Takrat sem se zbudila, in se vedno histericno dihala in hlipala! Kaksne more!

Offline aljazek

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #155 on: July 17, 2007, 11:48:55 PM »
Pozdravljeni!

Pravkar sem se prijavil, ker me malce zanima vaše mnenje o mojih sanjah. Zapisujem jih na svoj blog in da ne bom kopiral sem, vam bom kar link dal. Prosim če poveste malo mnenje o moji analizi ter o pomenu sanj...

http://aljaz-ek.blogspot.com/search/label/sanje

Hvala!

Offline bilka

• Mojster
« Reply #156 on: July 18, 2007, 12:59:53 PM »
sanjala sem pajka, ki ga nikakor nisem mogla ubit. če sem ga stiskala, kar ni hotel umreti. potem se je spreminjal v različne (in čudne) oblike pajkov. niti ko sem ga s vodo zalila in spravljala v odtok (vse se je dogajalo v kopalnici), se ga nisem mogla rešit. ni se niti potopi, tud iz odtoka je prišel nazaj... grozne sanje. vsaj moji občutki, ko sem se zbudila niso bili prijetni.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #157 on: July 19, 2007, 06:33:03 AM »
Prejsnjo noc sem v sanjah igrala odbojko z nepoznano zensko. Bile sva ne prostem, okoli naju pa ni bilo ljudi, ne kaksnih predmetov... Zoga je bila lahk in velika (taksna, ko jo napihnes, za v vodo). Obe sva bile dobre volje, pa tudi igra je bila dobra - lepi meti.  :D
No, odbojke pa se res nisem sanjala.  8)
V sanjah sem to tudi opazovala.Torej sem odbojko igrala, vendar sem se bila kot tretja oseba, ki vse to opazuje.
Lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #158 on: July 22, 2007, 09:06:04 PM »
Vidim, da ste bili zelo pridni in sanjali tudi brez mene.  ;D
Verjetno te nočne dogodivščine več niso aktualne ali pa ste že sami potegnili vzporednice z njimi. Me prav zanima, kaj ste odkrili.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #159 on: July 22, 2007, 09:31:35 PM »
Pozdravljena Regina! Koncno si med nami. Upam, da si se na dopustu spocila.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #160 on: July 22, 2007, 11:12:16 PM »
Uhhh, pasalo je Azra, pasalo. Kar nazaj bi šla.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #161 on: July 23, 2007, 11:50:11 AM »
Uhhh, pasalo je Azra, pasalo. Kar nazaj bi šla.  ;)

Verjamem.  :)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #162 on: July 28, 2007, 09:41:19 AM »
Pozdravljena Regina.
Lepo te je ponovno brati med nami. Tudi jaz sem bila zdaj en teden na dopustu, ampak iskreno receno, sem bila nad ljudmi in krajem tokrat povsem razocarana. :(

Ja sanjamo, sanjamo, sem uspela nekako vse premleti, samo tiste smrti ne. Mi lahko poves kaj pomeni ce sanjas da je nekdo umrl?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #163 on: July 28, 2007, 11:54:46 AM »
Mi lahko poves kaj pomeni ce sanjas da je nekdo umrl?

Vse je odvisno od tega, kako si s človekom, ki v sanjah umre, povezana in kakšne paralele dejansko z njim vlečeš v vsakdanjem življenju, sama  smrt pa nas največkrat spodbuja, da na svoje življenje pogledamo z več vidikov. Za mamo jaz pravim, da se v sanjah vedno pojavi takrat, ko jo najbolj potrebujemo, pa naj gre za prijetne ali neprijetne sanjske dogodivščine. Saj veš, mama je arhetip, simbol nežne materinske, pa tudi na sploh ženske duše, ki najbolj vpliva na razvoj naše osebnosti, sanjska podoba vlaka pa se kar preplete z njeno simboliko, saj predstavlja življenjsko silo, ki nas vleče po tirnicah življenja tudi takrat, ko na svojo usodo nimamo nobenega vpliva. Torej lahko tokrat govoriva o tvojem psihičnem razvoju in odkrivanju nekih vrednot, ki presegajo tradicionalne okvirje. Ker tvojih osebnih podatkov ne poznam, boš sama najlažje presodila, če te sanje spodbujajo, ker gre za moč napredovanja ali pa opozarjajo, da je čas postanka, ko se bo treba ozreti vase in oceniti, kako naprej. V kolikor imaš partnerja in družino, so se sanje dotaknile tvoje ženske in materinske vloge, v kolikor si še samska ali celo živiš doma, te morda spobujajo, da se postaviš na "svoje noge". Itd, itd...
Kaj pa tvoj dopust? Tudi v njem lahko najdeš kar nekaj smernic, ki jih lahko mirno prepleteš s sanjskim dogajanjem.   ;)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #164 on: July 28, 2007, 12:10:58 PM »
Hej, hej Regina! :)

Ponovno sem danes imel razburljive sanje!

Sanjal sem, kot da sem bil spet postavljen v preteklost! Bili smo jaz, moja mama in še dva moška. Vsi smo bili oblečeni v taka oblačila, ki so jih imeli vitezi v srednjem veku. No, moški smo imeli samo predpastnik iz kože, mama pa je bila oblečena v zelo lep rumen pelc, ki se je vijal po celem telesu in se prekrasno gubal. Bila je prečudovita, kot kraljica. V bistvo bi lahko v sanjah tudi tole bila, saj je imela krono. In kaj se je potem vse dogajalo. Hodili smo in prispeli do ene sobane, ki je imela hodnik in ta se ni konča- kot neskončnostl! Iz stropa pa so švigale puščice pa ne tiste iz lesa, ampak svetlobne puščice. In ta en moški nas je z enim urokom zavaroval, da nam nič ne morejo. Švigale so skozi nas, mene in ni nič bolelo. Potem smo tako hodili in si ogledovali lep prostor! Vsedemo se in mama, kot da bi znala čarati- v bistvo je v sanjah pričarala ogenj in kruh in si nato ta kruh spečemo! Mama pa je delovala zelo, zelo strogo in odločno, kar v dejanskosti ni tako zelo. Me je v sanjah kar čudilo! ::)

No, upam da bo šlo, a so res bile zelo, zelo nenavadne sanje! Hvala ti že v naprej in se slišiva! ;)

lp
« Last Edit: July 28, 2007, 12:12:55 PM by Patrik »