Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #240 on: September 03, 2007, 08:57:53 PM »
glede mačke, bom jo pustila da gre... ali to pomeni, da moram pustit mojo simpatijo, da gre  :(

Ne, ne, Amfitrita. Mačka je del tvoje (preveč previdne) narave.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #241 on: September 04, 2007, 02:56:56 PM »
jupiiii  :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #242 on: September 04, 2007, 08:46:01 PM »
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #243 on: September 06, 2007, 03:12:31 PM »
moje sanje so se spremenile v (polovično) resničnost. prejšnji teden sem sanjala, da sva s sodelavko obe noseči. ker nosečnost in otroci ponavadi najavljajo (pozitivno) spremembo v življenju, sem se tega kar veselila. nisem pa pričakovala novice današnjega dne. moja sodelavka je res noseča. danes povedala  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #244 on: September 06, 2007, 04:24:29 PM »
Zato pa pravijo stare sanjske knjige, da je nosečnost dobro preveriti.  ;D
Čestitke kolegici. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #245 on: September 07, 2007, 02:13:44 PM »
Amfitrita: si že kupila clear blue ;) ;D. Malo heca ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #246 on: September 08, 2007, 09:58:01 AM »
he he, ne rabim, zvem na naraven način  :P

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #247 on: September 08, 2007, 09:58:50 AM »
Čestitke kolegici. ;)

hvala, mi smo ful veseli zanjo  :)

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #248 on: September 10, 2007, 10:04:41 AM »
tokrat po skoraj enem letu vidla v budnem stanju mojo simpatijo, o kateri sanjam tolikokrat  :) juj, kok je luškani  ;) kr pojedla bi ga  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #249 on: September 10, 2007, 11:33:03 AM »
tokrat po skoraj enem letu vidla v budnem stanju mojo simpatijo, o kateri sanjam tolikokrat  :) juj, kok je luškani  ;) kr pojedla bi ga  :)

;D faca si. Ne ga pojest, kako ga boš pa potem sanjala?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline elly

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #250 on: September 11, 2007, 11:29:17 AM »
Lep pozdrav vsem skupaj! Odločila sem se da se "vam" pridružim, ker v zadnjem času iščem pomen mojih "ponavljajočih" se sanj.

Pred približno pol leta se je vse skupaj začelo, do sedaj sem jih "sanjala" približno 4krat in vsakih je huje.

Gre približno takole. Zdi se mi da sem budna (torej nimam občutka, da spim). in se hočem vsat iz postelje oz.dvignit ali obrnit, začutim neko čudno energijo za sabo, ki je ne morem videt, ampak čutim, da nekaj stoji zraven moje postelje. Ves čas teh sanj nimam moči, da bi se obrnila, branila pred tem, ki mi po eni strani, ne dopušča možnosti, da se premaknem, po drugi strani pa me nekako vleče k sebi. Občutki, ki me med tem spreletavajo so grozni, ko se zbudim sem ponavadi čisto izčrpana, kot da se nenehno borim.

Zdaj je bil nekako "mir" od pomladi, sedaj se je pa ste začelo.

Drugače nimam nikršnih skrbi s faxom, ljubeznijo, družino. V bistvo je vse OK. Razen zdravstvenih težav.

Prosim, če mi kdo znal pomagat, razložit to moje dogajanje...ker se počutim, kot da se mi počasi že meša ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #251 on: September 11, 2007, 05:42:37 PM »
Natopil je mrk in že dva dni sanjam. Zdaj to povezujem malo s slučajnostjo, malo pa tudi z mrkom. Prvih, včerajšnjih sanj se načeloma ne spomnim skoraj nič, današnje veliko bolje. 

Nekaj kot nek loto, loterijo so prodajali posamezniki in jaz sem bil na tem, da tudi kupim. Potem je bil tam en šank, pes, ki je hotel k meni, oziroma je kar pogosto tudi prišel. Na koncu sem imel že na voljo, da bi tega psa vzel za svojega, in če bi bilo to v realnosti, bi ga verjetno posvojil.  No, to so samo ovkirji sanj, več kot to se ne spomnim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #252 on: September 11, 2007, 08:37:21 PM »
Drugače nimam nikršnih skrbi s faxom, ljubeznijo, družino. V bistvo je vse OK. Razen zdravstvenih težav.

Pozdravljena, elly in dobrodšla med nami.
Z enim vprašanjem sicer še nisi redni član, da bi bila upravičena do odgovora, ampak recimo ... sigurno boš ta status s sodelovanjem in s svojimi prispevki v bodoče popravila.  ;)
Kar se tvojih sanj tiče, pa mislim, da bo treba vzrok za te nočne more iskat prav v zdravstvenih težavah.
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #253 on: September 11, 2007, 08:39:48 PM »
Natopil je mrk in že dva dni sanjam. Zdaj to povezujem malo s slučajnostjo, malo pa tudi z mrkom. Prvih, včerajšnjih sanj se načeloma ne spomnim skoraj nič, današnje veliko bolje. 

Nekaj kot nek loto, loterijo so prodajali posamezniki in jaz sem bil na tem, da tudi kupim. Potem je bil tam en šank, pes, ki je hotel k meni, oziroma je kar pogosto tudi prišel. Na koncu sem imel že na voljo, da bi tega psa vzel za svojega, in če bi bilo to v realnosti, bi ga verjetno posvojil.  No, to so samo ovkirji sanj, več kot to se ne spomnim.

Andres

Mrk ja, ta bi res lahko bil v tem trenutku marsičesa kriv. Daj, preseneti se, Andres in kupi kakšno srečko. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #254 on: September 11, 2007, 09:48:59 PM »
Jutri je sreda. Grem po srečko za skandinavski loto, potem grem izpolnit tudi za športno napoved angleškega nogometa in pa za islandski loto bom vplačal.   Sicer pa poročal ne bom, če bom med srečneži. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858