Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194366 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #225 on: August 30, 2007, 06:40:53 PM »
Samo me pa res Venera daje :) Sem tudi jaz pomislila na orgazem :P

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #226 on: August 30, 2007, 06:43:55 PM »
Ja naj te kar daje Venera. Ni čisto nič narobe, ampak še toliko bolje, ker bo več ustvarjalnega navdiha. :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #227 on: August 30, 2007, 06:57:38 PM »
 8) si ze mislim (ups, spet Venera ;D)

ustvarjalni navdih- fajn ;)
Dobre svatri so vedno dobrodosle!!

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #228 on: August 30, 2007, 07:49:43 PM »
Jaaaa prav dala si je duska... Samo kaj ko si nekateri ki smo samski damo tezko duska tudi v real worldu. No ja, bo prisel tudi cas ko se bo to obrnilo :)

Joj joj, vidim da nas vse malce mece :D
Tudi sama imam namrec zadnje case zelo eroticne sanje. Ce ze ne drugega se clovek zbudi z nasmehom na obrazu ;)

Vidka, dobrodosla v klub tistih, ki jih nosi Venera :D :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #229 on: August 30, 2007, 08:24:14 PM »
Vidim, da vas kar precej erotično sanja. Ko je najlepše se navadno človek zbudi.  Hmm.  Mislim, da se je nekaj podobnega meni sanjalo pred dvema mesecema, toda ne vem, če prehitevam, ali nazadujem. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #230 on: August 30, 2007, 09:00:01 PM »
Andres, sigurno si v zamudi. Jaz tudi.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #231 on: August 30, 2007, 09:20:18 PM »

No, če sva v zamudi lahko sanje še vedno uresničiva. :) :)
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #232 on: August 31, 2007, 07:58:16 AM »

No, če sva v zamudi lahko sanje še vedno uresničiva. :) :)

Itak.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #233 on: August 31, 2007, 08:45:58 AM »
Amfitrita, najprej bi morala mamine sanje dobro poznat, da bi lahko določila "področje" in ugotovila, za kakšne podzavestne želje in strahove gre. Obstaja način in obstajajo "vaje", s katerimi se da vplivat na takšne nočne more, spreminjat sanjske scenarije in se celo grozljivih sil povsem znebit, ampak preden se jih človek loti, mora tudi sam pogledat v zakulisje in se z njimi soočit. Brez maminega sodelovanja torej ne bo šlo,  še manj brez njenega pristanka, v glavnem pa se držim tudi načela, da za "tretje osebe" na forumu in javno nikoli ne razpravljam. Saj veš, kako me najdeš in če bi mama rada v tej smeri kaj naredila, se slišiva na privat. ;)

Nekaj povsem drugega so tvoje sanje, v katerih gre za sproščanje nakopičene energije. Simbolično predstavljajo znanje in razumevanje, pomenijo vodenje in gotovost, dajejo upanje in nakazujejo nov začetek. Zdi se, da se boš že v kratkem veselila svoje ustvarjalnosti in razumnih preteklih dejanj.

Pozdravčke v novi dan  :)

Ja, saj vem, da nora mami sodelovat. Saj v bistvu sodeluje ampak na forumih ne more, ker ni spretna z računalniku. Za začetek sem par vrstic namesto nje napisala jaz, potem pa bomo nadaljevali, v kolikor bo želela. Vem, da ima določene blokade, celo življenje se je soočala z raznoraznimi strahovi, ampak to bomo reševali, tako kot ti praviš, na štiri oči.

Ja, resnično imam veliko energije, v službi cvetim  :), sprejeta sem in sprejemam .... to kar sem si vedno želela. Zdaj, ko sem porihtala službeno plat življenja, se bom namenila še privatnemu  ;D Hvala za razlago, me še dodatno napolnjuje z optimizmom  :D

In še kratko poročilo današnjih sanj (vedno, ko si vzamem čas za pisanje na tem forumu se skoraj vsako noč spominjam kaj sem sanjala  :)): sanjala sem o dveh dobermanih. Oba sta bila ljubka in krotka. z njima sem šla na sprehod v okolico mojega doma. nobenega nisem imela pripetega. ime jima je bilo din in don. naenkrat se je pred menoj pojavila srna. don je ostal pri meni, din je pa pobegnil in začel srno preganjati. nisem ga mogla zadržati. izginila sta v bližnji gozd. dina sem klicala in klicala, pa nič. šele po dolgem času se je vrnil cel okrvavljen. srno je ubil. čeprav sem bila žalostna in jezna nanj, mu nisem zamerila, ker je pač to v njegovi naravi. lovski nagon imajo nekateri psi bolj, nekateri manj razvit...
te sanje si sama razlagam takole: to je boj v meni, med "dobrim" in "slabim" (v te dve besedi pravzaprav ne verjamem, ampak trenutno ne najdem boljših besed, zato sem jih dala v narekovaje). To kar je din naredil ni bilo prav, ampak takšen je in takšnega ga moram sprejeti. njegovo početje poskušam preprečiti, vendar obstaja in ga je treba nekako sprejeti. tudi to je bistvo človeka. notranji boj. ko sprejmeš vse svoje lastnosti, tako "dobre" kot "slabe" se uravnovesiš in zaživiš polnejše življenje. mislim, da je to eden izmed razlogov, zakaj smo tu.... vse bližje in bližje sem  :)
« Last Edit: August 31, 2007, 08:47:43 AM by Amfitrita »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #234 on: August 31, 2007, 11:09:28 AM »
Zelo logično si si to razložila, Amfitrita. :)
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #235 on: August 31, 2007, 01:29:24 PM »
 ;D to vzamem za kompliment.... čeprav je beseda logično tako suhoparna   >:(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #236 on: August 31, 2007, 08:02:28 PM »
Torej vzemi samo prvo polovičko.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #237 on: September 02, 2007, 11:28:10 AM »
Zadnjič sanjala spet o moji simpatiji  ;D nič kaj posebnega, rada sva se imela. Nekaj pa me bega. Ko sem ga spremila do avta, je na zadnjem sedežu v avtu imal prelepo mačko. Kregala sem ga zakaj pušča mačko v takšni vročini v avtu... potem sem jo vzela v naročje in jo pobožala, mačka je ostala nekaj časa z mano, potem je skočila iz mojega naročja in odšla. Z mojo simpatijo sva jo kliacala, pa nič  >:( hm, ne vem kaj bi ta mačka pomenila...

Danes sem pa sanjala o nekem hecnem počitniškem hotelu, ki je za morje imel samo neko morju podobno mlakužo. v njem se je kopala mlada družinica z majhnim otrokom. Z njimi sem hotela zaplavati še jaz, pa se bila voda zelo zelo plitka, venomer sem zadevala v peščeno dno. Vprašala sem ali se ne da slučajno zaplavati malo ven, da bi prišla do globin? Pa so odgovorili da je to vse, kar je. Jaz se s  tem odgovorom nisem zadovoljila in sem se odpravila iskat pravo morje. In seveda sem ga odkrila. Čisto blizu je bilo. bilo je polno ljudi, morje globoko, temno, kar klicalo me je, da naj se poženem v globine. Ampak sem nisem vrgla vanj, bilo mi je nerodno, ker nisem imela kopalk   >:(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #238 on: September 03, 2007, 03:13:55 PM »
Jaz se s  tem odgovorom nisem zadovoljila in sem se odpravila iskat pravo morje. In seveda sem ga odkrila. Čisto blizu je bilo. bilo je polno ljudi, morje globoko, temno, kar klicalo me je, da naj se poženem v globine. Ampak sem nisem vrgla vanj, bilo mi je nerodno, ker nisem imela kopalk   >:(

Ja Amfitrita, opogumit se bo treba, poiskat to svoje morje, se vrečt v valove in zaplavat v morske globine. Mačka naj ostane pa kar tam, kamor je odšla. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #239 on: September 03, 2007, 06:26:53 PM »
Ja Amfitrita, opogumit se bo treba, poiskat to svoje morje, se vrečt v valove in zaplavat v morske globine. Mačka naj ostane pa kar tam, kamor je odšla. ;D
;D saj sem pogumna, saj bom skočila  ;D moram prevrit, da se ne razbijem na kaki skali  ;)

glede mačke, bom jo pustila da gre... ali to pomeni, da moram pustit mojo simpatijo, da gre  :(