Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #210 on: August 28, 2007, 03:20:08 PM »
Opaaaa, naše punce so pa sanjsko razigrane. A so to zdaj vraže krive ali Venera?  :D

Ne vem Regina, moja Lbezen (kot pravi Mojzes) me je spet zapustila za en teden, pa da mi ni dolgcas sanjam take stvari. A je to tak greh? 8) :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #211 on: August 28, 2007, 04:15:11 PM »
Opaaaa, naše punce so pa sanjsko razigrane. A so to zdaj vraže krive ali Venera?  :D

Ne vem Regina, moja Lbezen (kot pravi Mojzes) me je spet zapustila za en teden, pa da mi ni dolgcas sanjam take stvari. A je to tak greh? 8) :D

Seveda ni greh, apemaya. Če že, bi jaz temu rekla sladki greh. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #212 on: August 29, 2007, 12:01:17 PM »
 :D  :D  :D

Sladke sanje, ja, ko bi vsaj bile :D Me se pogledal ni :D

Danes sem pa sanjala slapove.
Bila sem v hribih, v gozdu z ljudmi. Ne vem v kaksnem odnosu smo si bili- ali so bili prijatelji ali pa celo moja druzina-moz, dva otroka, fantek okoli 10 in puncka okoli 8 let. Nakar se fantek zadere skrijte se, in ne vem ali me je kdo zagrabil ali sem jaz puncko, ampak smo bili skriti za deblom širokega drevesa. Fantek se je zadrl, ker se je iz slapov vsula voda, po pobočju hriba in bi nas sicer odnesla. Vode je bilo res ogomno. Ko sem pogledala na vrh slapa, sem videla, da se v bistvu v en velik kotel nabira voda, ki se potem vsuje po pobočju. To se je zgodilo se ene 4 v zelo kratkih intervalih, in vedno sem iskala primerno zatocisce zase in za puncko, saj sta se gospod in fantek zelo dobro sama znasla.
Potem smo bili na ravnini pod hribi in pred nami je bila samo trava in jezero. Pogledali smo na zemljevid in koca v katero smo bili namenjeni je bila na desni strani jezera, moj fant pa je rekel, da moramo na levo. Pa sem mu rekla, da bomo prej ce gremo po desni in itak ce gre na levo, ne bo mogel preckati jezera, saj je to jezero povezano z jezerom v Chicagu (v sanjah sem videla pred ocmi napisano Čikago).

Voda- čustva
levo/desno- razumna in instinktivna stran.
Kaksno vlogo pa imata fantek in puncka? Sta lahko spet razumna(moski) in instinktivna (zenska) stran?
Je pa res, da me Amerika, ne vem zakaj, vedno bolj privlaci, samo ne ravno Chicago.

Regina, kaj menis?

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #213 on: August 30, 2007, 09:27:08 AM »
'jutro  :)

Danes sem sanjala o tem, da je sosed prodajal svoje stanovanje - in jaz sem bila velik interesent (v budnem svetu se res pojavlja ena možnost, da kupim stanovanje, ampak zaenkrat lastnica želi nenormalno vsoto. bomo videli kaj se bo izcimilo). no v sanjah mi je razkazoval svoje stanovanje, hodila sva po stopnicah gor (stanovanje je namreč razdeljeno na 2 etaži) ko sva bila v zgornji etaži sem skozi steklo opazovala otroke (njegovih) sosedov. bila sta majhna in sama....igrala sta se (no pravzaprav sta bili punčki)

potem sem se preselila spet v naslednjo sanjsko sekvenco. imela sem pravljičen dom. kot nekakšen skriti grad (da sem do njega prišla, sem morala po nekih skritih stopnicah sredi gozda, prav vznemirljivo je bilo. ampak vseeno nisem bila daleč od ljudi). ljubko, živela sem sama, veljala sem za človeka z nadnaravnimi sposobnostmi  :). bila naj bi tudi zelo premožna (seveda, če pa sem živela v skritem gradu  :D) spomnim se odlomka, ko sem v stanovanju želela prižgati luč, 2x mi ni uspelo, slednjič sem le uspela prižgati luč - trenutek ali dva sem mogla počakati, da se je luč prižgala...). potem sem sanjala, da se je na moj račun nakazalo 113 tisoč eurov (ali jih je bilo 114? nisem ravno prepričana, bila pa je velika vsota) ampak nekdo me je hotel opehariti in je neke informacije o mojem denarju želel predati neki osebi. spomnim se, da sem mu sledila, nisem ga videla v obraz (mislim, da je bil moški z daljšimi lasmi), ampak z mojimi nadnaravnimi sposobnostmi sem "zoomirala" njegovo dlan in si tako zapomnila kdo naj bi bil. in si pri sebi rekla: aha, zdaj pa te imam"

Pestro, ne?

Regina, še nekaj... moja mami ima zelo dolgo časa občasno vedno ene in iste nočne more... neka neznana in grozljiva sila jo želi potegniti neznano kam... potem kriči ponoči tako dolgo, dokler jo nekdo ne sliši in jo zbudi. včasih že v sanjah sliši sama sebe in se zaveda, da se mora zbuditi...

Morda kakšen nasvet?

Hvala in LP

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #214 on: August 30, 2007, 11:49:42 AM »
Ce se kaj v prihodnosti pokaze, kaksna vecja mosnjica pa brez skrbi, takoj naredim astro piknik  ;D

Te držim za besedo. :D

brez skrbi, obljubim da jo bom drzala...zdaj je smao se vprasanje pod kako srecno zvezdo sem rojena ;) in kdaj se bodo moji planeti postavili v pravi vrstni red da dobim kaksno lepo vsotico :D

Težka bo Vidka. V peti hiši, ki bi kazala na igre na srečo imaš malefične planete.
Torej škorpijon - vladar pluton gre v 4 hišo skupaj z Merkurjem /torej nek delež iz družinskege zakladnice, ki pa bo droben /merkur/.
V peti je tudi drugi vladar Mars skupaj z Uranom, ki pa dela kvadrat na Venero /denar/ v 2hiši. Torej bo treba pluniti v roke. Samo ne bo padlo nič. Venerin vladar je sonce, ki pa je tudi skupaj s saturnom.
Tudi jupiter v kvadratu z neptunom ne more kaj dosti pomagati.

Torej če že, bodo vsotice ... kakšen velik kup pa iz domene iger na srečo bolj težko. Žal

Bolj pazi v tem času na redne finance. Kajti Neptun v tranzitu ti še seka na natalno Venero v 2 hišo.

Huh, glede na to, da sem bila kar malce odsotna zarad poletja, sem zdajle videla tale post.
Tea, res si se potrudila! :-*

Ocitno ne bomo nic piknika imeli zaradi mojega zadetka na lotu :D Bo treba se kako drugace dogovoriti ;)
Kar pa se samih financ tice,... pa mislim da imas kar prav, res bo treba posteno pljunit v roke, pa se tehtnica sem, kar pomeni da imam rada vse lepo kar pa ima ponavadi malce visjo ceno...
Sem pa se zalotila da sem zadnje case zelo varcna in mi skoraj cela placa ostane na racunu... :) Sem kr ponosna sama nase, ko vidim kako se denar kupcka :)

Zdej pa samo se upam da mi uspe ostati tu kjer sem :)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #215 on: August 30, 2007, 11:51:33 AM »
Sem poskušala odpreti karto Vidka, pa ni ratalo.  :-[

a bi morala kako drugace shraniti karto?

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #216 on: August 30, 2007, 11:53:49 AM »
Joj joj, vidim da nas vse malce mece :D
Tudi sama imam namrec zadnje case zelo eroticne sanje. Ce ze ne drugega se clovek zbudi z nasmehom na obrazu ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #217 on: August 30, 2007, 03:58:18 PM »

Pogledal ali ne, ti vztrajaš pri svojem.  Slap je erotični simbol, podoba ženske in moške seskualnosti.  ;D
Sicer pa tako, kot si napisala sama.
Voda- čustva, levo/desno- razumna in instinktivna stran. Fantek/moški in puncka/ženska - razumna(moski) in instinktivna (zenska) stran, torej jing in jang.
Vsekakor spodbudne sanje.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #218 on: August 30, 2007, 04:25:26 PM »

Pogledal ali ne, ti vztrajaš pri svojem.  Slap je erotični simbol, podoba ženske in moške seskualnosti.  ;D
Sicer pa tako, kot si napisala sama.
Voda- čustva, levo/desno- razumna in instinktivna stran. Fantek/moški in puncka/ženska - razumna(moski) in instinktivna (zenska) stran, torej jing in jang.
Vsekakor spodbudne sanje.  ;)

Regina, nehaj me strasit :o :o :o Spodbudne sanje v kaksni smeri?  ??? Ne zafrkavaj! :D

Pa ves kaj sem danes sanjala. Da sem bila pri noseci prijateljici, ki je v resnici tudi noseca in sem vstala in cutila da sem dobila menstruacijo!! Pa sem si rekla, kako to, sej sem jo imela pred kratkim (tudi v resnici). In sem imela malo umazane hlace, in sem potem cistila to kri, saj sem tudi malo popackala. :-\

Pa sem brala v moji sanjski knjigi, naj grem h ginekologu. :-[

Poleg tega pa sem danes pogledala na telefon in sem videla neodgovorjen klic, ravno te prijateljice. No, juti ima njen najstarejsi rojstni dan. :) Zanimivost- ta kolegica se pise zelo podobno kot Domen :D :D

Joj, kaksne sanje!  :-\
« Last Edit: August 30, 2007, 04:33:55 PM by apemaya »

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #219 on: August 30, 2007, 04:35:07 PM »
Tudi sama imam namrec zadnje case zelo eroticne sanje. Ce ze ne drugega se clovek zbudi z nasmehom na obrazu ;)

Vidka, dobrodosla v klub tistih, ki jih nosi Venera :D :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #220 on: August 30, 2007, 04:46:20 PM »
Regina, še nekaj... moja mami ima zelo dolgo časa občasno vedno ene in iste nočne more... neka neznana in grozljiva sila jo želi potegniti neznano kam... potem kriči ponoči tako dolgo, dokler jo nekdo ne sliši in jo zbudi. včasih že v sanjah sliši sama sebe in se zaveda, da se mora zbuditi...

Morda kakšen nasvet?

Amfitrita, najprej bi morala mamine sanje dobro poznat, da bi lahko določila "področje" in ugotovila, za kakšne podzavestne želje in strahove gre. Obstaja način in obstajajo "vaje", s katerimi se da vplivat na takšne nočne more, spreminjat sanjske scenarije in se celo grozljivih sil povsem znebit, ampak preden se jih človek loti, mora tudi sam pogledat v zakulisje in se z njimi soočit. Brez maminega sodelovanja torej ne bo šlo,  še manj brez njenega pristanka, v glavnem pa se držim tudi načela, da za "tretje osebe" na forumu in javno nikoli ne razpravljam. Saj veš, kako me najdeš in če bi mama rada v tej smeri kaj naredila, se slišiva na privat. ;)

Nekaj povsem drugega so tvoje sanje, v katerih gre za sproščanje nakopičene energije. Simbolično predstavljajo znanje in razumevanje, pomenijo vodenje in gotovost, dajejo upanje in nakazujejo nov začetek. Zdi se, da se boš že v kratkem veselila svoje ustvarjalnosti in razumnih preteklih dejanj.

Pozdravčke v novi dan  :)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #221 on: August 30, 2007, 04:57:22 PM »
Regina, nehaj me strasit :o :o :o Spodbudne sanje v kaksni smeri?  ??? Ne zafrkavaj! :D

Kdo te pa straši? Pa kaj je lahko lepšega, kot takšne spodbudne sanje, ki ti skušajo dopovedat, da imaš  energije tako lepo usklajene in razporejene, da ti noben cilj ne uide. Ti pa greš in zgubljaš čas za nepomembne stvari in skrbi (današnja menstrucaja).
Punca, punca.... ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #222 on: August 30, 2007, 04:59:31 PM »

Vidka, dobrodosla v klub tistih, ki jih nosi Venera :D :D

;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #223 on: August 30, 2007, 06:00:30 PM »

Kdo te pa straši? Pa kaj je lahko lepšega, kot takšne spodbudne sanje, ki ti skušajo dopovedat, da imaš  energije tako lepo usklajene in razporejene, da ti noben cilj ne uide. Ti pa greš in zgubljaš čas za nepomembne stvari in skrbi (današnja menstrucaja).
Punca, punca.... ;D

Joj, to je tako lepo slisat :)  :P

samo jaz ne vem, kako povezes neko erotiko pa energije- ok, razumem jing in jang, naprej pa ne seze moj um :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #224 on: August 30, 2007, 06:36:27 PM »
Hehe, potem pa svojega uma ne naprezaj, ampak ga spusti malo na pašo. ;D
Poglej recimo slap. Lahko ga upoštevaš povsem kot erotični simbol, ker njegovo bučanje in pena vzbujata asociacijo orgazma, lahko pa nanj gledaš povsem abstraktno. Gre za razburkano aktivnost neke vodne energije, nenehno gibanje in spreminjanje pa prihaja iz "vrha". Torej gre za napredovanje, svobodo, prostost, odprtost navzven.  Zdaj dodaj še usklajene energije jinga in janga, intuicijo in razum, pa ni več šans, da te kaj spodnese.  ;)

www.sepet-sanj.com