Helouuuu vsi

Hja, dolgo me ni bilo na tem forumu... iz preprostega razloga: v službi nisem imela niti sekunde časa, da bi kaj napisala, doma pa se mi ni dalo prižgati račinalnika, ker sem bila preveč utrujena

No ja, sanjala sem...in si sanje poskušala sama razlagati.
Danes pa sem se odločila, da spet kaj napišem... čez vikend sem si privoščila obisk pri prijateljih na Gorenjskem. Iz včeraj na danes sem imela zanimive sanje.... ukradli so mi avto. potem se ga našla popolnoma razbitega ob vznožju hriba. oz. če se prav spomnim... avto naj bi bil razbit, v resnici pa sploh ni bil (no v budnem svetu sem avto res imela razbit, ker mi je na cesto skočila srna... brez avta sem bila celih 11 dni

)
Potem sem sanjala še nekaj: z neko skupino ljudi ( ne vem, kdo vse je bil v tej skupini, mislim pa, da je bila tudi moja družina) nas je zajel tornado. Dvignil nas je in nas nepoškodovane odložil v nekem zapuščenem mestu, ki naj bi ga prejšnji ljudje zapustili. Ampak v tem mestu so bili ljudje. V njem so se znašli podobno kot mi in si v zapuščenih hišah in stanovanjih uredili svoja bivališča. Ker so bili naseljeni popolnoma brez reda in kar pomešano, smo se mi odločili, da si poiščemo stanovanje ali hišo, kamor ne bo nihče drug prišel noter. Ko smo bili na poti (peš) smo hodili po cesti, spodaj so bile skale in morje. Naenkrat sem zagledala kite grbavce. Dvignili so se na moj nivo in se mi pustili, da jih božam.... potem smo se odpravili naprej.
Potem sem se znašla v naslednji sekvenci mojih sanj, kjer smo bežali... bili smo v neki veliki zapuščeni poslovni hiši ali pa celo tovarni... v njej naj bi bili neki stvori, pred katerimi smo bežali in reševali drug drugega in ljudi, ki so obtičali v teh prostorih. Ko smo prišli čisto v klet te stavbe, smo se znašli na obrežju globoke in dokaj hitre reke. Ena stran obrežja je bila povezana z rešilno vrvjo na drugo stran. Vsi smo eden za drugim, kljub strahu počasi prišli na drugo stran in si pomagali med seboj. Potem sem se jaz vrnila. Nekaj naj bi pozabila v tej stavbi, morda bi morala celo nekoga rešiti...spomnim se, da sem stala pred dvigalom in razmišljala ali naj se vrnem med pošasti ali ne? ne vem več kako so se sanje končale...
Regina, ali je kaj na tem ljudsekm prepričanju, da kar sanjaš v postelji, v kateri spiš prvič, se potem uresniči? Jaz sem te sekventne sanje sanjala v postelji, v kateri sem spala prvič...avta si resnično ne želim imeti spet razbitega

, kite grbavce pa bi z veseljem božala tudi v budnem svetu

Čao bao za zdaj. Stanje v službi se je malce umirilo, zato bom spet pogostejša obiskovalka teh spletnih strani