Regina, ali je kaj na tem ljudsekm prepričanju, da kar sanjaš v postelji, v kateri spiš prvič, se potem uresniči? Jaz sem te sekventne sanje sanjala v postelji, v kateri sem spala prvič...avta si resnično ne želim imeti spet razbitega
, kite grbavce pa bi z veseljem božala tudi v budnem svetu 
Pa kje ti hodiš, punca?
Mimo tvojega službenega pulta sem šla v tem mesecu najmanj sedemkrat, pa te niti enkrat nisem videla. Ti pa "kao" tako delaš. Da nimaš kakšnega dvojnega življenja, haaa?

Ok, se vidiva, pa bova še kakšno rekle.

Kar se tiče prepričanja o postelji, v kateri spiš prvič je tako, kot z vsemi vražami. Drži, če vanje verjameš. Nič ne boli, pa tudi škoditi pa ne more.

Je pa res, da ponavadi v tuji postelji ne spimo tako dobro, kot v lastni. Dnevni vtisi in dogajanja v drugačnih okoliščinah pa tudi naredijo svoje.
Kot vidim, so tvoje sanjske izkušnje precej povezane z vsem tistim, kar se ti dogaja. Avtomobil je logična posledica tvojega poškodovanega avtomobila, stavbe in okoliščine, v katerih se znajdeš, delno bolezni, delno gužve, vse tisto preganjanje pa kaže na obremenitve in kompenzacijo z njimi. No, takole v grobem, kaj več pa na štiri oči.