Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194491 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #195 on: August 26, 2007, 07:27:00 PM »
Regina, ali je kaj na tem ljudsekm prepričanju, da kar sanjaš v postelji, v kateri spiš prvič, se potem uresniči?

Za tole prvic slisim, ampak si bom poskusila zapomniti sanje, ki jih bom sanjala postelji v kateri bom prvic spala. Morda bo se kaj zanimivega. :) No, ponavadi pa na zalost prvi dan tako slabo spim, da si sanj niti ne zapomnim. :(

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #196 on: August 27, 2007, 09:30:34 AM »
Pozdravček Regina

Dolgo časa nisem ničesar sanjala ..to noč pa se mi je skoz nekaj sanjalo,sem pa zelo slabo spala.Sanlajo se mi je ,da smo se kar naenkrat znašle štiri ženske...dve neznani in ena znana vedeževalka ,kar sem ugotovila,ko sem jo zagledala in je dve karti vrgla proti meni in ko jih je pogledala je začela zajemavati z glavo...ja tole pa slabo kaže..ne ve, kakšno je bilo vprašanje ,nič ne vem, in nato sem se zbudila....drugi sklop sanj je bila pa voda...zopet  verjetno moja čustva moja čustva.

Lepo popoldne,Darja :D :D :D

Draga Darja, žal mi je, ampak iz teh podatkov res ne morem ničesar izluščit. Samo natolcujem lahko, to je pa popolnoma brez smisla.
Torej drugič, ko bo noč bolj pestra. ;)
Lep dan tudi tebi.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #197 on: August 27, 2007, 09:51:40 AM »
Regina, ali je kaj na tem ljudsekm prepričanju, da kar sanjaš v postelji, v kateri spiš prvič, se potem uresniči? Jaz sem te sekventne sanje sanjala v postelji, v kateri sem spala prvič...avta si resnično ne želim imeti spet razbitega :o, kite grbavce pa bi z veseljem božala tudi v budnem svetu  :-*

Pa kje ti hodiš, punca?
Mimo tvojega službenega pulta sem šla v tem mesecu najmanj sedemkrat, pa te niti enkrat nisem videla.  Ti pa "kao"  tako delaš. Da nimaš kakšnega dvojnega življenja, haaa?  :D
Ok, se vidiva, pa bova še kakšno rekle. ;)

Kar se tiče prepričanja o postelji, v kateri spiš prvič je tako, kot z vsemi vražami. Drži, če vanje verjameš. Nič ne boli, pa tudi škoditi pa ne more. ;)
Je pa res, da ponavadi v tuji postelji ne spimo tako dobro, kot v lastni. Dnevni vtisi in dogajanja v drugačnih okoliščinah pa tudi naredijo svoje.

Kot vidim, so tvoje sanjske izkušnje precej povezane z vsem tistim, kar se ti dogaja. Avtomobil je logična posledica tvojega poškodovanega avtomobila, stavbe in okoliščine, v katerih se znajdeš, delno bolezni, delno gužve, vse tisto preganjanje pa kaže na obremenitve in kompenzacijo z njimi. No, takole v grobem, kaj več pa na štiri oči. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #198 on: August 27, 2007, 12:12:52 PM »
Sama si pomislila na strah in pomanjkanje samozavesti, zdaj se še vprašaj kje in zakaj ne zbereš dovolj moči, da bi se rešila neke situacije, občutka, misli, lastnosti...
Verjetno gre za spremembe, ki se jim zavestno upiraš, ker pa so del notranjega procesa, če to hočeš ali ne, morajo takšne zadrževane sile nekje in na neki način izbruhniti. Zavestno samopomilovanje in nemoč, da bi nekaj pri sebi in v svojem življenju spremenila,  lahko podzavestno pomeni veliki preobrat, saj si v sanjah iz sebe marsikaj "iztisnila".  Zdaj se zanesi nase in tvegaj novi začetek, pa karkoli ti ta že predstavlja.

Pa lepo nedeljo ti želim, Lisbona. ;)

Hvala REGINA!! :)

Trenutno (že nekaj časa) delam na sebi..Dost se ukvarjam s sabo,s svojim razmišljanjem..določene negativne vzorce hočem odpravit za vedno...samo včasih ne verjamem dovolj vase,čeprav mi gre kar dobro...

V sanjah se je to kar dober manifestiralo,kot mi ti razlagaš...Zgleda,da si res morem bolj zaupat,verjeti,da bom uspela.....Ne bo enostavno,ampak vseeno... :) ;)

Hvala še enkrat...

Veš danes sem imela spet kr grozne sanje.
Sanjala sem ,da je umrla soseda,stara komaj 22 let.
In jz sem bla full obremenjena s tem ,kako bom šla na njen pogreb,saj takrat delam ......

Spet to obremenjevanje..kot ,da ga ni dovolj v resničnem svetu???

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #199 on: August 27, 2007, 12:22:21 PM »
Samo pogumno, Lisbona. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #200 on: August 27, 2007, 03:30:57 PM »
Moje danasnje sanje: ne vem koliko so resne, ampak so bile prav lepe :D

Sem sanjala Domna Kumerja :-[ :D Tudi v mojih sanjah je bil prav luskan pubec :D Samo kaj ko se je zanimal za eno drugo in se ob odhodu se poslovil ni od mene.  :'(  :D

Mogoce pa je to posledica spremembe: danes sem spet sama spala ;D ;D
Morda pa obstaja kaksna taka vraza 8) :D

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #201 on: August 27, 2007, 04:11:23 PM »
Pozdravček Regina

Dolgo časa nisem ničesar sanjala ..to noč pa se mi je skoz nekaj sanjalo,sem pa zelo slabo spala.Sanlajo se mi je ,da smo se kar naenkrat znašle štiri ženske...dve neznani in ena znana vedeževalka ,kar sem ugotovila,ko sem jo zagledala in je dve karti vrgla proti meni in ko jih je pogledala je začela zajemavati z glavo...ja tole pa slabo kaže..ne ve, kakšno je bilo vprašanje ,nič ne vem, in nato sem se zbudila....drugi sklop sanj je bila pa voda...zopet  verjetno moja čustva moja čustva.

Lepo popoldne,Darja :D :D :D

Draga Darja, žal mi je, ampak iz teh podatkov res ne morem ničesar izluščit. Samo natolcujem lahko, to je pa popolnoma brez smisla.
Torej drugič, ko bo noč bolj pestra. ;)
Lep dan tudi tebi.

Hvala Regina,saj zadnje čase tako malo sanjam pa še tisto kar takoj pozabim...preveč je vsega,

Lp,Darja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #202 on: August 27, 2007, 04:50:56 PM »
Ja Darja, ko je preveč vsega, potem gredo tudi sanje mimo. Potolaži se ... nisi edina. Greva enkrat skupaj na kavo. :D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #203 on: August 27, 2007, 04:54:07 PM »
Morda pa obstaja kaksna taka vraza 8) :D

A zdaj bi pa že kar o pubecih imela vraže? Pa kaj še?  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #204 on: August 27, 2007, 06:09:47 PM »
Ja Darja, ko je preveč vsega, potem gredo tudi sanje mimo. Potolaži se ... nisi edina. Greva enkrat skupaj na kavo. :D

Z veseljem Regina .Če boš kaj okrog Celja hodila se javi...ali pa jaz kaj po Mariboru.

Lp,Darja ;) :D

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #205 on: August 28, 2007, 07:48:58 AM »
Pa kje ti hodiš, punca?
Mimo tvojega službenega pulta sem šla v tem mesecu najmanj sedemkrat, pa te niti enkrat nisem videla.  Ti pa "kao"  tako delaš. Da nimaš kakšnega dvojnega življenja, haaa?  :D
Ok, se vidiva, pa bova še kakšno rekle. ;)

ja, dvojno življenje živim, v službi, čisto zares  ;D junija sem bila povišana in sem prevzela še finance (plačila ipd) tako da sem nekaj časa na šalterju, potem pa, ko se vržem v finančne vode, se pa skrijem v pisarnico od zadaj, da imam mir. torej me predvidoma med drugo in četrto uro popoldan skoraj ziher ne boš našla na šalterju  :P  ;D tako da me moraš malo poklicat, pol pa bom pokukala ven iz finančne luknjice  8)

no, se že veselim najinega klepeta

lpp

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: August 28, 2007, 11:09:02 AM »

hahha, meni se je pa sanjalo, fajne, smešne sanje....sem seksala z enim, ki je bil "fajn obdarjen", ampak se ne morem spomniti s kom.....sem bila na koncu zelo zadovoljna....verjetno sem "potrebna" ;D ;D :P :-[

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #207 on: August 28, 2007, 11:45:24 AM »
Tia  :D!

Iscem nove vraze- a si morda prvic po dolgem casu spala sama v postelji? :) Rec ja, tudi ce ni res :D

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #208 on: August 28, 2007, 12:54:03 PM »

Eh, hudiča že kar lep čas, slabo leto, sama spim v pojstli. Tu pa tam čez vikend se sprostim pa uživam v dvoje:) :P  ;D Mogoče pa se napoveduje konkreten vikend paket :P

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #209 on: August 28, 2007, 01:37:46 PM »
Opaaaa, naše punce so pa sanjsko razigrane. A so to zdaj vraže krive ali Venera?  :D
www.sepet-sanj.com