Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma II  (Read 194466 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma II
« Reply #180 on: August 06, 2007, 12:25:54 PM »
Res hude sanje. So tudi mene krepko nasmejale :D. Upam, da ti tisti "drek" na sedežni prinese kup denarja ;)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #181 on: August 06, 2007, 08:56:49 PM »
hehe , pri meni je ocitno opravljanje potreb sila pomembnega pomena v sanjah  ;D

Hehe, pa še kako je pomembno, da se v sanjah očistiš vseh starih, neprijetnih, negativnih, in obrmenjujočih čustev, ki so te že dalj časa obremenjevale. Dobro si opravila, vidka in sigurno se danes počutiš, kot prerojena. Samo tako naprej. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #182 on: August 07, 2007, 09:06:57 AM »
hehe , pri meni je ocitno opravljanje potreb sila pomembnega pomena v sanjah  ;D

Hehe, pa še kako je pomembno, da se v sanjah očistiš vseh starih, neprijetnih, negativnih, in obrmenjujočih čustev, ki so te že dalj časa obremenjevale. Dobro si opravila, vidka in sigurno se danes počutiš, kot prerojena. Samo tako naprej. ;D

ja sem na isto interpretacijo pomislila tudi sama, da tile izlocki morajo pomeniti kaksno ciscenje. Pocasi poskusam urediti svoje podstresje, upam da mi bo ratalo, verjetno so te sanje dober znak, da sem na dobri poti. Vceraj sem se pa res pocutila nekam "lahko" in prerojeno. Predvsem pa nasmejano zaradi tega vsega  ;D

Regina kako pa je s tole staro vrazo o denarju in govnu?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #183 on: August 07, 2007, 09:41:10 AM »
Stare vraže res napovedujejo denar. V preteklosti je to pomenilo, da bi take sanje lahko pripeljale v hišo bogato nevesto, da bi lahko gospodar nenadoma našel pod svojo streho zaklad, če pa je slučajno v tistem času kdo umrl, naj bi za seboj zapustil pravo bogastvo. Vse se je pač vrtelo okrog denarja, ker so ljudje takrat srečo in bogastvo merili samo v tistem, kar so lahko skrili pod žimnico ali koliko zemlje so lahko kupili.

Torej, če bo kakšna bogata poroka, sreča na loteriji ali nepričakovana dediščina neznanega strica iz Amerike, pa nas kar povabi.  Toliko bolje, bomo pač pili. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #184 on: August 07, 2007, 12:51:28 PM »
Aha, verjetno so to merili v denarju zato ker so ga pac najbolj potrebovali. Res je da se ga tudi v tem modernem casu ne branimo lih kej veliko, ampak ce clovek zivi normalno lahko da bi to bogastvo prineslo tudi v duhovnem smislu. Tako sem jaz dojemala vse te stvari. Sem pa sla gledat takoj svoj loto listek in ena 4 je pa bla. :) ni veliko, bo pa za sladoled :)

Ce se kaj v prihodnosti pokaze, kaksna vecja mosnjica pa brez skrbi, takoj naredim astro piknik  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #185 on: August 07, 2007, 09:08:11 PM »
Ce se kaj v prihodnosti pokaze, kaksna vecja mosnjica pa brez skrbi, takoj naredim astro piknik  ;D

Te držim za besedo. :D
www.sepet-sanj.com

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #186 on: August 07, 2007, 11:30:15 PM »

brez skrbi, obljubim da jo bom drzala...zdaj je smao se vprasanje pod kako srecno zvezdo sem rojena ;) in kdaj se bodo moji planeti postavili v pravi vrstni red da dobim kaksno lepo vsotico :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #187 on: August 08, 2007, 08:42:38 AM »
brez skrbi, obljubim da jo bom drzala...zdaj je smao se vprasanje pod kako srecno zvezdo sem rojena ;) in kdaj se bodo moji planeti postavili v pravi vrstni red da dobim kaksno lepo vsotico :D

To ti bodo pa lahko povedale kolegice astrologinje. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #188 on: August 21, 2007, 12:36:14 PM »
Sem poskušala odpreti karto Vidka, pa ni ratalo.  :-[
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #189 on: August 22, 2007, 12:26:41 PM »
Meni je Vidkino karto odprlo, le malo dlje časa je trajalo ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #190 on: August 23, 2007, 07:19:25 AM »

Težka bo Vidka. V peti hiši, ki bi kazala na igre na srečo imaš malefične planete.
Torej škorpijon - vladar pluton gre v 4 hišo skupaj z Merkurjem /torej nek delež iz družinskege zakladnice, ki pa bo droben /merkur/.
V peti je tudi drugi vladar Mars skupaj z Uranom, ki pa dela kvadrat na Venero /denar/ v 2hiši. Torej bo treba pluniti v roke. Samo ne bo padlo nič. Venerin vladar je sonce, ki pa je tudi skupaj s saturnom.
Tudi jupiter v kvadratu z neptunom ne more kaj dosti pomagati.

Torej če že, bodo vsotice ... kakšen velik kup pa iz domene iger na srečo bolj težko. Žal

Bolj pazi v tem času na redne finance. Kajti Neptun v tranzitu ti še seka na natalno Venero v 2 hišo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #191 on: August 25, 2007, 02:08:27 PM »

Dans sem mela pa full grozne sanje..vmes sem se zbudila..in potem sanjala še nekaj bolj groznega. 

Najprej sem full živo sanjala ,da ležim v svoji postelji...da sem budna in da se je postelja začela trest..jaz pa v paniko..potres,potres...  In že mislim vstati iz postelje..ampak ne morem..nimam energije...Na srečo se potem zbudim. 

Druge sanje so ble pa tud podobne..
V veliki ,kalni reki se utapljam...Najprej me nese tok reke,jaz nimam moči ,da bi se uprla...da bi zaplavala...Kak grozen občutek... Utapljam se.. Potem zberem misli in se odločim da bom plavala v nasprotno smer -proti toku in nekako se mi z veliko muke uspe rešit...Splezam na nek balkon v stanovanje dveh moških...
Potem se zbudim...z mokrimi lasmi in mokrro majčko...
Matr sem švicala. 

Mi zna kdo malo obrazložit moje sanje???
Te sanje sigurno izvirajo iz kakšnega strahu ali česa podobnega?? Premalo samozavesti??

Regina..upam,da pokomentiraš malo te moje sanje. ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #192 on: August 26, 2007, 11:11:57 AM »
Sama si pomislila na strah in pomanjkanje samozavesti, zdaj se še vprašaj kje in zakaj ne zbereš dovolj moči, da bi se rešila neke situacije, občutka, misli, lastnosti...
Verjetno gre za spremembe, ki se jim zavestno upiraš, ker pa so del notranjega procesa, če to hočeš ali ne, morajo takšne zadrževane sile nekje in na neki način izbruhniti. Zavestno samopomilovanje in nemoč, da bi nekaj pri sebi in v svojem življenju spremenila,  lahko podzavestno pomeni veliki preobrat, saj si v sanjah iz sebe marsikaj "iztisnila".  Zdaj se zanesi nase in tvegaj novi začetek, pa karkoli ti ta že predstavlja.

Pa lepo nedeljo ti želim, Lisbona. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #193 on: August 26, 2007, 04:15:42 PM »
Pozdravček Regina

Dolgo časa nisem ničesar sanjala ..to noč pa se mi je skoz nekaj sanjalo,sem pa zelo slabo spala.Sanlajo se mi je ,da smo se kar naenkrat znašle štiri ženske...dve neznani in ena znana vedeževalka ,kar sem ugotovila,ko sem jo zagledala in je dve karti vrgla proti meni in ko jih je pogledala je začela zajemavati z glavo...ja tole pa slabo kaže..ne ve, kakšno je bilo vprašanje ,nič ne vem, in nato sem se zbudila....drugi sklop sanj je bila pa voda...zopet  verjetno moja čustva moja čustva.

Lepo popoldne,Darja :D :D :D

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #194 on: August 26, 2007, 05:33:57 PM »
Helouuuu vsi  ;D

Hja, dolgo me ni bilo na tem forumu... iz preprostega razloga: v službi nisem imela niti sekunde časa, da bi kaj napisala, doma pa se mi ni dalo prižgati račinalnika, ker sem bila preveč utrujena    :-\

No ja, sanjala sem...in si sanje poskušala sama razlagati.
Danes pa sem se odločila, da spet kaj napišem... čez vikend sem si privoščila obisk pri prijateljih na Gorenjskem. Iz včeraj na danes sem imela zanimive sanje.... ukradli so mi avto. potem se ga našla popolnoma razbitega ob vznožju hriba. oz. če se prav spomnim... avto naj bi bil razbit, v resnici pa sploh ni bil (no v budnem svetu sem avto res imela razbit, ker mi je na cesto skočila srna... brez avta sem bila celih 11 dni >:()

Potem sem sanjala še nekaj: z neko skupino ljudi ( ne vem, kdo vse je bil v tej skupini, mislim pa, da je bila tudi moja družina) nas je zajel tornado. Dvignil nas je in nas nepoškodovane odložil v nekem zapuščenem mestu, ki naj bi ga prejšnji ljudje zapustili. Ampak v tem mestu so bili ljudje. V njem so se znašli podobno kot mi in si v zapuščenih hišah in stanovanjih uredili svoja bivališča. Ker so bili naseljeni popolnoma brez reda in kar pomešano, smo se mi odločili, da si poiščemo stanovanje ali hišo, kamor ne bo nihče drug prišel noter. Ko smo bili na poti (peš) smo hodili po cesti, spodaj so bile skale in morje. Naenkrat sem zagledala kite grbavce. Dvignili so se na moj nivo in se mi pustili, da jih božam.... potem smo se odpravili naprej.

Potem sem se znašla v naslednji sekvenci mojih sanj, kjer smo bežali... bili smo v neki veliki zapuščeni poslovni hiši ali pa celo tovarni... v njej naj bi bili neki stvori, pred katerimi smo bežali in reševali drug drugega in ljudi, ki so obtičali v teh prostorih. Ko smo prišli čisto v klet te stavbe, smo se znašli na obrežju globoke in dokaj hitre reke. Ena stran obrežja je bila povezana z rešilno vrvjo na drugo stran. Vsi smo eden za drugim, kljub strahu počasi prišli na drugo stran in si pomagali med seboj. Potem sem se jaz vrnila. Nekaj naj bi pozabila v tej stavbi, morda bi morala celo nekoga rešiti...spomnim se, da sem stala pred dvigalom in razmišljala ali naj se vrnem med pošasti ali ne? ne vem več kako so se sanje končale...

Regina, ali je kaj na tem ljudsekm prepričanju, da kar sanjaš v postelji, v kateri spiš prvič, se potem uresniči? Jaz sem te sekventne sanje sanjala v postelji, v kateri sem spala prvič...avta si resnično ne želim imeti spet razbitega :o, kite grbavce pa bi z veseljem božala tudi v budnem svetu  :-*

Čao bao za zdaj. Stanje v službi se je malce umirilo, zato bom spet pogostejša obiskovalka teh spletnih strani  :)