Sladke sanje, ja, ko bi vsaj bile

Me se pogledal ni
Danes sem pa sanjala slapove.
Bila sem v hribih, v gozdu z ljudmi. Ne vem v kaksnem odnosu smo si bili- ali so bili prijatelji ali pa celo moja druzina-moz, dva otroka, fantek okoli 10 in puncka okoli 8 let. Nakar se fantek zadere skrijte se, in ne vem ali me je kdo zagrabil ali sem jaz puncko, ampak smo bili skriti za deblom širokega drevesa. Fantek se je zadrl, ker se je iz slapov vsula voda, po pobočju hriba in bi nas sicer odnesla. Vode je bilo res ogomno. Ko sem pogledala na vrh slapa, sem videla, da se v bistvu v en velik kotel nabira voda, ki se potem vsuje po pobočju. To se je zgodilo se ene 4 v zelo kratkih intervalih, in vedno sem iskala primerno zatocisce zase in za puncko, saj sta se gospod in fantek zelo dobro sama znasla.
Potem smo bili na ravnini pod hribi in pred nami je bila samo trava in jezero. Pogledali smo na zemljevid in koca v katero smo bili namenjeni je bila na desni strani jezera, moj fant pa je rekel, da moramo na levo. Pa sem mu rekla, da bomo prej ce gremo po desni in itak ce gre na levo, ne bo mogel preckati jezera, saj je to jezero povezano z jezerom v Chicagu (v sanjah sem videla pred ocmi napisano Čikago).
Voda- čustva
levo/desno- razumna in instinktivna stran.
Kaksno vlogo pa imata fantek in puncka? Sta lahko spet razumna(moski) in instinktivna (zenska) stran?
Je pa res, da me Amerika, ne vem zakaj, vedno bolj privlaci, samo ne ravno Chicago.
Regina, kaj menis?