IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gaja, ob sebi imaš Ganeša. Očitno ti hoče predati še dodatno sporočilo. Sem pa poslala podporo še tvojim novim prostorom poslovnim in pa seveda poslu. Ma neverjetno ti je laufalo, jaz sem kar gledala
Quote from: sasa on April 12, 2011, 08:29:41 PMGaja, ob sebi imaš Ganeša. Očitno ti hoče predati še dodatno sporočilo. Sem pa poslala podporo še tvojim novim prostorom poslovnim in pa seveda poslu. Ma neverjetno ti je laufalo, jaz sem kar gledala Hvala, Saša. Ko boš prišla v moj novi poslovni prostor, boš videla, zakaj je Ganeš ob meni. Sicer pa itak že veš.
Quote from: Gaja on April 15, 2011, 12:25:15 AMQuote from: sasa on April 12, 2011, 08:29:41 PMGaja, ob sebi imaš Ganeša. Očitno ti hoče predati še dodatno sporočilo. Sem pa poslala podporo še tvojim novim prostorom poslovnim in pa seveda poslu. Ma neverjetno ti je laufalo, jaz sem kar gledala Hvala, Saša. Ko boš prišla v moj novi poslovni prostor, boš videla, zakaj je Ganeš ob meni. Sicer pa itak že veš. Aaa, vem vem Sej bo kmalu otvoritev hehe