Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma-četrti del
Tea:
Živjo Ardwina in dobrodoša na forumu :D
Ni zraka v karti, zato verjetno iščeš kompenzacijski način priti do njega
Karta je precej zemeljska in govori o prepričanjih, in naučenem, ki se težje spreminja....
Najožji aspekt Luna Venera opozicija Pluton /tale je zelo pomemben zaradi tega, ker je luna vladar horoskopa in v Biku, kjer je zelo močna/ Venera pa je vladar IC in obenem hiše, v kateri je konjunkcija dveh ženskih planetov.
Drugo: Saturn Uran kvadrat Sonce
Zdaj pa knjige v roke pa kakšen komentar na to temo, pa bomo razvili pogovor.
Ardwinna_:
Tea hvala ti za dobrodošlico ter za tvoj odgovor. Bom morala krepko poseči po literaturi da bom bolj razumela napisano. Tako da grem veselo na delo :)
Tea:
Te najbolj laične smernice boš našla tudi na moji spletni strani.
Ardwinna_:
Če imam luno v biku sem našla da to pomeni da sem osredotočena na materialno (nekak nisem nek materialist da bi dajala velik pomen materialnim stvarem, čeprav pa na nek način cenim vsako stvar ki jo imam - še svoj mobitel :)) Prebrala sem tudi da redko pozabimo, če se nam kdo zameri ali stori kaj takšnega kar mi ne paše...no to mislim da bo kr držalo...saj sem včasih celo preveč zamerljiva...pred vsako stvarjo, ki se jo lotevam pa potrebujem dober in temeljit premislek - skoraj nikoli se ne spravim delati kakršnekoli stvari pred predhodnega načrta in premisleka kako naj bo...oprezna in skeptična naj bi bila do vseh novosti pa težko spremenim svoje mnenje...ta tudi to na nek način drži...da sem delavna bo tudi držalo..pomirja me narava in gozd...- vedno z veseljem uživam v naravi, predvsem gozdovi...od tukaj tudi moj nick (ki me nekako povezuje z gozdom) ...dosti stvari kar se tiče lune v biku bi torej kar držalo zame ja...Zdaj moram še premisliti o vsem ostalem kaj pomeni da imam luna venera opozicija pluton..itd...bom si pa tudi z veseljem ogledala tvojo spletno stran teja...in še enkrat hvala.. :)
Tejka:
Luna v :B je tudi gurmanstvo, uživanje v masažicah in podobno ;) Tudi :Ve v :B zelo ceni našteto ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version