Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma-četrti del

<< < (57/59) > >>

Lisa:

--- Quote from: Tea on September 05, 2012, 02:46:01 PM ---Disonantne aspekte presežeš, ko začneš uporabljat njihovo energije. Zato so tudi zapisani tako.  ;)

--- End quote ---

:Ma :op  :Sa

nekje sem zasledila, da je ta aspekt eden od slabših v astrološki karti!?
a bi se lahko malo razpisali o njemu?plizz :-*

kakšna je razlika med aplikativnim in separativnim aspektom?

pri meni je  :Ma na 21'  :vo,  :Sa je na 10'  :Le in je retrograden, a tukaj opozicija deluje ali ne?
koliko orbisa se vzame pri teh dveh planetih?

Jane:
Jaz ti lahko povem, razliko z vidika karmične astrologije, seperativni aspekti se nanašajo na pretekla življenja. Aplikativni na prihodnja.

Tea:

--- Quote from: Lisa on September 06, 2012, 07:28:17 AM ---
--- Quote from: Tea on September 05, 2012, 02:46:01 PM ---Disonantne aspekte presežeš, ko začneš uporabljat njihovo energije. Zato so tudi zapisani tako.  ;)

--- End quote ---

:Ma :op  :Sa

nekje sem zasledila, da je ta aspekt eden od slabših v astrološki karti!?
a bi se lahko malo razpisali o njemu?plizz :-*

kakšna je razlika med aplikativnim in separativnim aspektom?

pri meni je  :Ma na 21'  :vo,  :Sa je na 10'  :Le in je retrograden, a tukaj opozicija deluje ali ne?
koliko orbisa se vzame pri teh dveh aspektih?

--- End quote ---

Pri Marsu nekako do 8° - vendar v svoji karti jaz vsekakor opazujem zadevo. Imam npr. Venero kvadrat Pluton orb. 9° pa se mi zdi, da je vsake toliko tudi ta kvadrat aktiviran, še posebno, ker je Venera tudi vladarica 8 škorpijonske hiše in še drugo.

Torej važno je, da pregledaš dispozicije in ostale vpletene, pa boš lahko razjasnila zadevo

S in A pa si lahko razloziš na nek način tudi takole:
separativni se oddaljujejo
aplikativni pa približujejo - torej bi bilo njihovo delovanje močnejše. To je pomembno zlasti v tranzitih in progresijah, karmični, elektivni ipd.... manj pa izrazito v natalni, kar je logično.

cristallyne:
Jap..sej vem..tema mojega so itak odnosi in odnos do svojega telesa in s tem povezane razne blokade, pa potem pre-dobrota itd..

ozaveščam, se poglabljam  ;D tako in drugače..sej me itak življenje sili v to :laugh:

hmm..8 in 2...tole si pa težje predstavljam.. :embarrassed:

Lisa:

--- Quote from: Tea on September 06, 2012, 09:35:26 AM ---

Pri Marsu nekako do 8° - vendar v svoji karti jaz vsekakor opazujem zadevo. Imam npr. Venero kvadrat Pluton orb. 9° pa se mi zdi, da je vsake toliko tudi ta kvadrat aktiviran, še posebno, ker je Venera tudi vladarica 8 škorpijonske hiše in še drugo.

Torej važno je, da pregledaš dispozicije in ostale vpletene, pa boš lahko razjasnila zadevo

S in A pa si lahko razloziš na nek način tudi takole:
separativni se oddaljujejo
aplikativni pa približujejo - torej bi bilo njihovo delovanje močnejše. To je pomembno zlasti v tranzitih in progresijah, karmični, elektivni ipd.... manj pa izrazito v natalni, kar je logično.

--- End quote ---

hmmmm. :)
potem je tale moja  :op seperativna, ni tako močna.super .

:Sa in  :Ma sta drugače močna v moji karti, oba sta kotna, tako da bi rekla, da tale opozicija deluje oz. je delovala veliko bolj pred leti (npr. ko sem bila stara 20.let, v tistih letih)
zdaj pa ne več.
Zdaj  :Ma ne čutim več tako zelo, nisem več eksplozivna, nestrpna, hitra v odločitvah....Zelo potrpežljiva, disciplinirana in previdna sem postala.vem kje so moje meje.
Z redno telesno aktivnostjo dam ven odvečno energijo...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version