Pozdrav!
Teja hvala za odgovor
Če gledam mojo luno kot nosečnost, mi je jasno- imela sem že 2 operacije na materničnem vratu, tako da vem da bo rizična, carski rez, večja možnost spontanih splavov..vsaka stvar je z razlogom in tudi ta je imela konkreten razlog 
če jo gledam pa skozi 7. hišo in njene aspekte, pa ne razumem čisto dobro..mogoče cincanje?
V kakšnem kontekstu je potem Neptun zraven?
glede na to da je moja 5. hiša skoraj cela v dvojčku, lahko gledam tudi kako merkurja? ta je dobro aspektiran... če gledam venero, mi ni najbolj všeč, potem naprej..7 hiša? mi bo uspelo obdržati?
Sonce 22.. 
Tale tranzit (P) mi pa postaja všeč 
Lep dan še naprej!!
Ja, tukaj je pa na delu Kiron v 5 in oddelat njegovo temo - na psihološkem nivoju - ki se potem navezuje na vse ostale aspkete v tvoji karti, predvsem se sooči s svojo seksualnostjo in odnosom do svojega telesa.
Ti dam interpretacijsko sled:
- Kiron -

opozicija na dispozicijo /med

in

- uravnavanje tih dveh principov je itak tema ........./
- dispozicija: Jupiter kvadrat Venera/Pluton - Venera kot vladar 5
- oglej si dobro drugo in 8 hišo ........
Sama smatram, da aspektov ne moreš gledat kar defakto. Poskušaj iz te izkušnje dobiti optimalno zdravljenje teh principov in obrniti stvari v svojo korist .........tvoj notranji "zahtevni" otrok lahko postane kreativni potencial v radosti življenja skozi izkušnje, skozi osvobajanje tega otroka v kreativnosti, skozi menjanje oblik in zavedanje vseh tistih s katerimi se IGRAŠ /tudi ljubezenski partner: tako tvoj notranji, kot zunanji ............./