Author Topic: Natalne karte članov foruma-četrti del  (Read 69184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Natalne karte članov foruma-četrti del
« Reply #271 on: September 03, 2012, 12:57:13 PM »
Hehe, takole mene okolica na zna pogruntat. Razen res najbližjih, pa še to samo, če sem se pripravljena sama odpret. Vedno imam še nekaj v ozadju, nekaj za bregom, neko skrito orožje. Lahko je to ASC v  :ko ...

Prej bi rekla, da je to škorpijonsko, plutonsko....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #272 on: September 03, 2012, 01:07:20 PM »
Hehe, takole mene okolica na zna pogruntat. Razen res najbližjih, pa še to samo, če sem se pripravljena sama odpret. Vedno imam še nekaj v ozadju, nekaj za bregom, neko skrito orožje. Lahko je to ASC v  :ko ...

Jap, pa še  :Lu  v dvanajsti. Skrivanje svojih čustev.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #273 on: September 03, 2012, 01:22:37 PM »

In  :NE v 12. hiši  na ASC, vladar 8. hiše je  :So, ki je v  :Sk, vladar  :PL prav tako v  :Sk v natančni  :kon:Ve....
Ja, ja zelo imaš rada skrivnosti, skrivalnice, verjetno prav potrebuješ ta občutek, da ljudje ne vedno točno kdo ali kaj si oz. kaj se skriva v sebi....
Pa sama veš ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #274 on: September 03, 2012, 03:07:44 PM »

In  :NE v 12. hiši  na ASC, vladar 8. hiše je  :So, ki je v  :Sk, vladar  :PL prav tako v  :Sk v natančni  :kon:Ve....
Ja, ja zelo imaš rada skrivnosti, skrivalnice, verjetno prav potrebuješ ta občutek, da ljudje ne vedno točno kdo ali kaj si oz. kaj se skriva v sebi....
Pa sama veš ;)

Pretežno vse tole drži. Rada sem skrivnostna ... Ampak ne zahrbtna ali hinavska (meni dve najbolj neljubi človeški lastnosti), samo ne nosim vsega svojega na pladnju.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #275 on: September 05, 2012, 09:56:32 AM »
Pozdrav!
 Teja hvala za odgovor  :-* Če gledam mojo luno kot nosečnost, mi je jasno- imela sem že 2 operacije na materničnem vratu, tako da vem da bo rizična, carski rez, večja možnost spontanih splavov..vsaka stvar je z razlogom in tudi ta je imela konkreten razlog :)

če jo gledam pa skozi 7. hišo in njene aspekte, pa ne razumem čisto dobro..mogoče cincanje? :P V kakšnem kontekstu je potem Neptun zraven?

glede na to da je moja 5. hiša skoraj cela v dvojčku, lahko gledam tudi kako merkurja? ta je dobro aspektiran... če gledam venero, mi ni najbolj všeč, potem naprej..7 hiša? mi bo uspelo obdržati?

Sonce 22.. :'(

Tale tranzit (P) mi pa postaja všeč :laugh:

Lep dan še naprej!!

Ja, tukaj je pa na delu Kiron v 5 in oddelat njegovo temo - na psihološkem nivoju - ki se potem navezuje na vse ostale aspkete v tvoji karti, predvsem se sooči s svojo seksualnostjo in odnosom do svojega telesa.

Ti dam interpretacijsko sled:
- Kiron -  :dv opozicija na dispozicijo /med  :Sa in  :U - uravnavanje tih dveh principov je itak tema ........./
- dispozicija: Jupiter kvadrat Venera/Pluton - Venera kot vladar 5
- oglej si dobro drugo in 8 hišo ........

Sama smatram, da aspektov ne moreš gledat kar defakto. Poskušaj iz te izkušnje dobiti optimalno zdravljenje teh principov in obrniti stvari v svojo korist .........tvoj notranji "zahtevni" otrok lahko postane kreativni potencial v radosti življenja skozi izkušnje, skozi osvobajanje tega otroka v kreativnosti, skozi menjanje oblik in zavedanje vseh tistih s katerimi se IGRAŠ /tudi ljubezenski partner: tako tvoj notranji, kot zunanji ............./

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #276 on: September 05, 2012, 11:25:11 AM »
 :Ma imam v  :ri na koncu 1. hiše. kje se ga interpretira? v prvi ali drugi hiši?
pozdravček :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #277 on: September 05, 2012, 02:28:45 PM »
:Ma imam v  :ri na koncu 1. hiše. kje se ga interpretira? v prvi ali drugi hiši?

itak da ga v drugi tudi, saj je povezan v kvadratu z vladarjem 2 ;)
www.Astro-Star.net

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #278 on: September 05, 2012, 02:42:41 PM »
joj jo j joj, tale moj  :Ma mi dela preglavice...najprej meni 1.H, potem pa še denar v 2.H, pa še v  :ri. vse je razpršeno naokoli...moje misli in moj denar  :o
pozdravček :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #279 on: September 05, 2012, 02:46:01 PM »
Disonantne aspekte presežeš, ko začneš uporabljat njihovo energije. Zato so tudi zapisani tako.  ;)
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #280 on: September 06, 2012, 07:28:17 AM »
Disonantne aspekte presežeš, ko začneš uporabljat njihovo energije. Zato so tudi zapisani tako.  ;)

:Ma :op  :Sa

nekje sem zasledila, da je ta aspekt eden od slabših v astrološki karti!?
a bi se lahko malo razpisali o njemu?plizz :-*

kakšna je razlika med aplikativnim in separativnim aspektom?

pri meni je  :Ma na 21'  :vo:Sa je na 10'  :Le in je retrograden, a tukaj opozicija deluje ali ne?
koliko orbisa se vzame pri teh dveh planetih?

« Last Edit: September 07, 2012, 07:33:29 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #281 on: September 06, 2012, 08:32:20 AM »
Jaz ti lahko povem, razliko z vidika karmične astrologije, seperativni aspekti se nanašajo na pretekla življenja. Aplikativni na prihodnja.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: September 06, 2012, 09:35:26 AM »

:Ma :op  :Sa

nekje sem zasledila, da je ta aspekt eden od slabših v astrološki karti!?
a bi se lahko malo razpisali o njemu?plizz :-*

kakšna je razlika med aplikativnim in separativnim aspektom?

pri meni je  :Ma na 21'  :vo:Sa je na 10'  :Le in je retrograden, a tukaj opozicija deluje ali ne?
koliko orbisa se vzame pri teh dveh aspektih?

Pri Marsu nekako do 8° - vendar v svoji karti jaz vsekakor opazujem zadevo. Imam npr. Venero kvadrat Pluton orb. 9° pa se mi zdi, da je vsake toliko tudi ta kvadrat aktiviran, še posebno, ker je Venera tudi vladarica 8 škorpijonske hiše in še drugo.

Torej važno je, da pregledaš dispozicije in ostale vpletene, pa boš lahko razjasnila zadevo

S in A pa si lahko razloziš na nek način tudi takole:
separativni se oddaljujejo
aplikativni pa približujejo - torej bi bilo njihovo delovanje močnejše. To je pomembno zlasti v tranzitih in progresijah, karmični, elektivni ipd.... manj pa izrazito v natalni, kar je logično.

www.Astro-Star.net

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #283 on: September 06, 2012, 01:47:50 PM »
Jap..sej vem..tema mojega so itak odnosi in odnos do svojega telesa in s tem povezane razne blokade, pa potem pre-dobrota itd..

ozaveščam, se poglabljam  ;D tako in drugače..sej me itak življenje sili v to :laugh:

hmm..8 in 2...tole si pa težje predstavljam.. :embarrassed:

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #284 on: September 07, 2012, 07:40:09 AM »

Pri Marsu nekako do 8° - vendar v svoji karti jaz vsekakor opazujem zadevo. Imam npr. Venero kvadrat Pluton orb. 9° pa se mi zdi, da je vsake toliko tudi ta kvadrat aktiviran, še posebno, ker je Venera tudi vladarica 8 škorpijonske hiše in še drugo.

Torej važno je, da pregledaš dispozicije in ostale vpletene, pa boš lahko razjasnila zadevo

S in A pa si lahko razloziš na nek način tudi takole:
separativni se oddaljujejo
aplikativni pa približujejo - torej bi bilo njihovo delovanje močnejše. To je pomembno zlasti v tranzitih in progresijah, karmični, elektivni ipd.... manj pa izrazito v natalni, kar je logično.

hmmmm. :)
potem je tale moja  :op seperativna, ni tako močna.super .

:Sa in  :Ma sta drugače močna v moji karti, oba sta kotna, tako da bi rekla, da tale opozicija deluje oz. je delovala veliko bolj pred leti (npr. ko sem bila stara 20.let, v tistih letih)
zdaj pa ne več.
Zdaj  :Ma ne čutim več tako zelo, nisem več eksplozivna, nestrpna, hitra v odločitvah....Zelo potrpežljiva, disciplinirana in previdna sem postala.vem kje so moje meje.
Z redno telesno aktivnostjo dam ven odvečno energijo...

« Last Edit: September 07, 2012, 07:44:02 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif