9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Maja, auch.... Kje je Jernej?! Nujno rabim njegove računalniške možgane, haha....
Quote from: skorpijonka on February 24, 2011, 01:47:44 PMMaja, auch.... Kje je Jernej?! Nujno rabim njegove računalniške možgane, haha.... Kaj te pa muči
Tejka, Gaja, sta se zmenili za težavo z gležnjem Pravi L.Hay, da si zaslužita uživati v življenju in da si dovolita sprejeti vse zadovoljstvo, ki vama ga življenje nudi
Moj včerajšnji dogodek dneva, bila sem na badmintonu, sem ga nažigala eno uro, dala ven vso jezo (kako deluje, ko si predstavljaš, da je žogica nekdo drug ) in sem potem samo prišla domov ter padla v postlo. Res enkratna, a vendar preprosta rekreacija.Pasalo je zelo!
Dobila razpored za marec. Spet veliko nočnih in samo po en prost dan vmes. Dobro, da imam malo dopusta ...
Quote from: Maja on February 24, 2011, 03:11:40 PMDobila razpored za marec. Spet veliko nočnih in samo po en prost dan vmes. Dobro, da imam malo dopusta ... Važno, da bo dopust
Športat je treba!
Jaz si pa tu ne popuščam.