Hvala vama punci in Rena tudi tebi
, ja vest mi ne da biti tiho. Sem šla ravnatelju povedat in je ravnatelj rekel, da naj naredim uradni zaznamek in naj dam vse skupaj v minus, da se bo on pod to podpisal in tudi povedal zakaj je tako, da iz službe je ne bo vrgel, da pa če bo kdo prišel zaradi minusa v kontrolo bo pa povedal zakaj to je in naj drugi odločajo o tem.
OK in spet smo pri tem naj drugi odločajo o tem ne....jaz bom v glavnem zdaj uradno obvestila ravnatelja in sindikat in ministrstvo, da imamo minus. Potem pa da vidimo.... ???
Se popolnoma strinjam. Zakaj bi nekdo nekaj prikrival, če ni kriv? Vsaj mora ščititi svoj hrbet, kajti drug mu ga ne bo. V takih zadevah je potrebno napisati vse pisno, priložiti dokazila (AR), da so prejeli zadevo. Drugače se pomete pod preprogo in ti čez čas rečejo, da niso vedeli, da jih ni nihče obvestil in podobno.
Pa tudi ravnatelj bi lahko kaj pisno napisal.
Da ne bo tako kot pri meni. Je direktor rekel, naj zadeva čaka, da pride iz druge stopnje. K sreči sem si naredila uradni zaznamek. Čez dve leti pa me vprašajo, zakaj nismo naredili v tej zadevi nič.