Dijake sociologije je predvsem zanimala tema o dokazih, da bi astrologija sploh delovala, znanstvena podlaga ipd.... Očitno še vedno veliko predsodkov
Zakaj je želja po dokazu znak predsodka? Če bi vsak naivno verjel vse, bi lahko kdorkoli prodajal kakršnekoli "bučke".
Zato Jernej, ker so tistega, ki se je uprl znanstvenemu dokazu, da je zemlja ravna, in rekel, da je okrogla in da se vrti okrog sonca zažgali na grmadi
Na tem svetu je vse tako relativno, poleg tega je to že davno prežvečena tema. Ni se rodil junak, ki bi potrdil da drži in tudi ne tak, ki bi to ovrgel ... škoda besed o tem. Bolj pomembno se mi zdi, da se sam prepričaš in sam izkusiš. Pa da tisto, kar že piše v mnogih buklah, poskušaš uporabit zase, da ti bo boljše.
Če zate ne deluje pač pustiš. Saj od tega ni še noben umrl.

Aspirin je npr. znanstveno dokazano protibolečinski tablet. Ampak pri meni ne deluje. Jeb* znanost gor ali dol.
Matematika tud znanstveno pravi, da je 1+1=2, jaz pa pravim da je 3, ki se spremni v 1, poskuša najti še 1 in tako naprej.
Poleg tega me hudo skrbi, da bi morala kot astrolog najprej vsem dokazat, da nekaj deluje, potem šele delat. V tem primeru bi se spremenila v dokazovalca hehe
In na koncu koncev, pa ne nazadnje, če otroke že učimo ne vem kakšne neumnosti, ne bi škodilo, če bi kaj več vedeli tudi o tem.