Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Obožujem ko ugotoviš, da si pozabil, da imaš še 100 € nekje v predalu
Danes okrog 11 ure dopoldne je razneslo bombo v restavraciji Argana na robu trga Jamma el Fna v Marakesh; zdaj ej sevda obsedeno stanje, saj iščejo teroriste, Marakesh je center maroškega turizma ???moj mož je 30 minut prej zapustil restavracijo, sreča v nesreči ???
Dogodek dneva: GREM V ROVIIINNNJJJJ!!!!
Quote from: sasa on April 29, 2011, 07:19:00 AMDogodek dneva: GREM V ROVIIINNNJJJJ!!!! Uživaj še namesto mene Jst sm pa hotla it ta vikend na Krk, pa je ful slabo vreme napovedano, tako da bom kr doma poležavala
Quote from: sandry_ca on April 29, 2011, 07:56:43 AMQuote from: sasa on April 29, 2011, 07:19:00 AMDogodek dneva: GREM V ROVIIINNNJJJJ!!!! Uživaj še namesto mene Jst sm pa hotla it ta vikend na Krk, pa je ful slabo vreme napovedano, tako da bom kr doma poležavala ej, mi mamo že rešitev. Če bo slabo vreme, hop kopalke pa valat se vn v blato. Bomo mel Rock Otočec oziroma bolje rečeno Harmonika Otočec, ker bomo mel harmoniko, hehe
Danes je sobota in jutri pride domov moj dragi ...juhej