9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
V dar dobila nov 10-inčni laptop v čudoviti viola barvi Pa še en teden počitkovanja na Hrvaški obali...Res sem srečka in neizmerno hvaležna
Jaz tudi. Tea, midve greva pa ponavadi na isti dan...
Quote from: Maja on June 09, 2011, 03:10:45 PMNaju očitno malo trka ... Takale čupa je šla proč. Ostrižena na 1 cm
Naju očitno malo trka ...
Jernej, menda se danes vidimo. Ob kateri uri pa?
Quote from: Gaja on June 10, 2011, 03:49:03 PMJernej, menda se danes vidimo. Ob kateri uri pa? Em, ob osmih. Smo se. Videli. Prav prijetno je bilo. Že desetletja trdim, da je idealno število ljudi za zaključeno družbo tolišno, kolikor jih spraviš v en do dva avta. Pravilo še vedno drži.
Quote from: Tejka on June 10, 2011, 03:50:36 PMDanes sem pa tako pa tako pa tako . Me ima da bi nekoga tresnila s ponvico po betici, da bi se malo streznil Tejka, morganit bo pomagal.
Danes sem pa tako pa tako pa tako . Me ima da bi nekoga tresnila s ponvico po betici, da bi se malo streznil
Toliko o moji novi delovni pomoči, delala je en dan in noče več pridet
Quote from: Jane on June 13, 2011, 09:06:23 AMToliko o moji novi delovni pomoči, delala je en dan in noče več pridet Ja boga pupa, kaj si pa delala z njo
Quote from: Tea on June 13, 2011, 09:11:33 AMQuote from: Jane on June 13, 2011, 09:06:23 AMToliko o moji novi delovni pomoči, delala je en dan in noče več pridet Ja boga pupa, kaj si pa delala z njo Jaz nič