9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: taja6 on June 02, 2011, 10:22:30 AMDraga Princeska,iz srca ti želim vse lepo, vse najboljše ob tvojem prazniku. Želim ti, da boš imela čas za vse, ki so ti pri srcu in za vse tisto, kar si sama iz srca želiš. Želim ti harmonijo vedno in povsod. Tajap.s. še ena egoistična želja upam, da boš našla več časa tudi za ta forum in večkrat z nami delila svoja razmišljanja in znanja...te je krasno bratiHvala Taja , za iskrene želje. Kar toplo mi je pri srcu. Predvsem sem presenečena, da so vam moja pisanja všeč. Sama sem zelo samokritična in včasih mislim, da sem usekala mimo. Se bom potrudila, predvsem premagati to mojo saturnovsko samokritičnost in več napisati. Hvala še enkrat
Draga Princeska,iz srca ti želim vse lepo, vse najboljše ob tvojem prazniku. Želim ti, da boš imela čas za vse, ki so ti pri srcu in za vse tisto, kar si sama iz srca želiš. Želim ti harmonijo vedno in povsod. Tajap.s. še ena egoistična želja upam, da boš našla več časa tudi za ta forum in večkrat z nami delila svoja razmišljanja in znanja...te je krasno brati
Quote from: Princes on June 02, 2011, 12:01:13 PMQuote from: taja6 on June 02, 2011, 10:22:30 AMDraga Princeska,iz srca ti želim vse lepo, vse najboljše ob tvojem prazniku. Želim ti, da boš imela čas za vse, ki so ti pri srcu in za vse tisto, kar si sama iz srca želiš. Želim ti harmonijo vedno in povsod. Tajap.s. še ena egoistična želja upam, da boš našla več časa tudi za ta forum in večkrat z nami delila svoja razmišljanja in znanja...te je krasno bratiHvala Taja , za iskrene želje. Kar toplo mi je pri srcu. Predvsem sem presenečena, da so vam moja pisanja všeč. Sama sem zelo samokritična in včasih mislim, da sem usekala mimo. Se bom potrudila, predvsem premagati to mojo saturnovsko samokritičnost in več napisati. Hvala še enkrat sama te zelo rada berem, se vedno nekaj naučim in tvoja sporočila, razmišljanja čutim kot topla, srčna in poučna. Zato, čimvečkrat prosim, Princes