Takole. polnjenje je za nami. Naj opi啼m izku嗜jo, ki sem jo imela.
Tokrat je bil postopek zelo močen, kot je ugotovila 枡 Jane predhodno. Vsi prisotni smo se nahajali na enem ogromnem travniku. Takoj, ko smo začeli, je Kreator na nas vsul de� zlatih cekinov, ki je padal in padal. vsak si je lahko nabral cekine v torbe, vreče, denarnice, skratka kamorkoli. In ti cekini so se po potrebi spremenili v bankovce vseh vrednosti. Potem je zavr啾lo in se je pričelo nalaganje občutkov posameznikom, denarnicam, računom, 嗔arovčkom, nogavicam... 獲o je tako hitro, da si nisem vsega zapomnila. Po tem se je odprlo nebo in vsakdo na seznamu je bil dele枡n direktne povezave do Zakona denarja, ki ostaja večna. To je res izjemna čast, da en zakon takole odreagira. Nato smo se prijeli za roke in oblikovali spiralo, z mano na začetku v centru. Energija se je pretakala od enega konca spirale do drugega in se ojačevala. Ko je 喨banje energije prenehalo, smo se vsi ulegli na tla in to energijo 啼 dodatno prizemljili, da bo v tej obliki ostala z nami in ves čas delovala. Ko smo se dvignili, je Kreator vsakomur izročil skrinjico z zakladom posebej zanj/o. V skrinjici se nahaja vse, kar trenutno potrebujete v 枴vljenju. Ko se je Kreator poslovil, sem začutila, da je potrebno to energijo nekako zadr杪ti, zato sem na vseh 嗾irih straneh neba ter zgoraj in spodaj dodala energijo Reconnectiona, s čimer se je okoli vseh prisotnih oblikovala velika krogla. Kadarkoli se lahko vrnete na to mesto, si ogledate vsebino va啼 skrinjice ali zgolj vdihnete vase energijo obilja. Ta krogla vas uči, da je vse mo柤o, če se le prepustite, da vas vodi va� notranji otrok in da energija denarja okrog vas po novem ne bo zastajala, ampak bo ves čas kro枴la. Odprite um za čude枡.

Hvala vam za to prelepo izku嗜jo in naj vam čimbolje slu枴.

Gaja