Takole. polnjenje je za nami. Naj opišem izkušnjo, ki sem jo imela.
Tokrat je bil postopek zelo močen, kot je ugotovila že Jane predhodno. Vsi prisotni smo se nahajali na enem ogromnem travniku. Takoj, ko smo začeli, je Kreator na nas vsul dež zlatih cekinov, ki je padal in padal. vsak si je lahko nabral cekine v torbe, vreče, denarnice, skratka kamorkoli. In ti cekini so se po potrebi spremenili v bankovce vseh vrednosti. Potem je završalo in se je pričelo nalaganje občutkov posameznikom, denarnicam, računom, šparovčkom, nogavicam... Šlo je tako hitro, da si nisem vsega zapomnila. Po tem se je odprlo nebo in vsakdo na seznamu je bil deležen direktne povezave do Zakona denarja, ki ostaja večna. To je res izjemna čast, da en zakon takole odreagira. Nato smo se prijeli za roke in oblikovali spiralo, z mano na začetku v centru. Energija se je pretakala od enega konca spirale do drugega in se ojačevala. Ko je šibanje energije prenehalo, smo se vsi ulegli na tla in to energijo še dodatno prizemljili, da bo v tej obliki ostala z nami in ves čas delovala. Ko smo se dvignili, je Kreator vsakomur izročil skrinjico z zakladom posebej zanj/o. V skrinjici se nahaja vse, kar trenutno potrebujete v življenju. Ko se je Kreator poslovil, sem začutila, da je potrebno to energijo nekako zadržati, zato sem na vseh štirih straneh neba ter zgoraj in spodaj dodala energijo Reconnectiona, s čimer se je okoli vseh prisotnih oblikovala velika krogla. Kadarkoli se lahko vrnete na to mesto, si ogledate vsebino vaše skrinjice ali zgolj vdihnete vase energijo obilja. Ta krogla vas uči, da je vse možno, če se le prepustite, da vas vodi vaš notranji otrok in da energija denarja okrog vas po novem ne bo zastajala, ampak bo ves čas krožila. Odprite um za čudeže.

Hvala vam za to prelepo izkušnjo in naj vam čimbolje služi.

Gaja