NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Gaja on September 12, 2011, 11:19:39 PMQuote from: Maja on September 11, 2011, 11:52:19 PMQuote from: Gaja on September 11, 2011, 11:48:50 PMMaja, imaš zelo zanimiva prepričanja glede zdravljenja. Hm, prepričanja? "Sanacija" poškodbe je itak proces. Če povežem s tem, da je tranzit, ki jo je najbrž povzročil, trajal cca. en mesec ... Je že samo po sebi umevno, da ne bo kar čez noč dobro. Ker me je moralo za toliko in toliko časa ustaviti ...Ja, Maja. Zdaj, ko si jih razdelala, so le še bolj zanimiva. Vse bo dobro. Ob pravem času ...
Quote from: Maja on September 11, 2011, 11:52:19 PMQuote from: Gaja on September 11, 2011, 11:48:50 PMMaja, imaš zelo zanimiva prepričanja glede zdravljenja. Hm, prepričanja? "Sanacija" poškodbe je itak proces. Če povežem s tem, da je tranzit, ki jo je najbrž povzročil, trajal cca. en mesec ... Je že samo po sebi umevno, da ne bo kar čez noč dobro. Ker me je moralo za toliko in toliko časa ustaviti ...Ja, Maja. Zdaj, ko si jih razdelala, so le še bolj zanimiva.
Quote from: Gaja on September 11, 2011, 11:48:50 PMMaja, imaš zelo zanimiva prepričanja glede zdravljenja. Hm, prepričanja? "Sanacija" poškodbe je itak proces. Če povežem s tem, da je tranzit, ki jo je najbrž povzročil, trajal cca. en mesec ... Je že samo po sebi umevno, da ne bo kar čez noč dobro. Ker me je moralo za toliko in toliko časa ustaviti ...
Maja, imaš zelo zanimiva prepričanja glede zdravljenja.
Sem skoraj že tam ...
Gaja in Luna, obema se srčno zahvaljujem za poslano podporo in sporočam, da je zdravstveno stanje mame mnogo boljše.