O, Rena, jaz bi eno tvojo karto, ker je še nisem. 
No takole. Sem šla včeraj v službo po karte. In namesto da bi šla na "lušno" v Celje

, sem nato pripravljala sladice za današnji dan, ko bomo imeli velikonočno kosilo z mojo razširjeno družino. Hvala, ker ste v dogodku dneva omenili presni štrudel, tudi tistega sem naredila

.
Sporočilo nadangela Mihaela zate, draga, je "Vaše notranje vodstvo je resnično in vredno zaupanja"
Kar prepisala bom: Nadangel Mihael ve, da niste popolnoma prepričani, o nečem ste zmedeni, zato vam pošilja to karto kot nekakšno potrditev, da ga pravilno slišite s pomočjo svojih misli, idej in občutkov. Pred kratkim ste občutili potrebo po tem, da bi ukrepali, vendar ste oklevali zaradi strahu, da bi naredili napačen korak. Ta karta potrjuje, da je v zvezi s temi spremembami treba naredit korak naprej.
Možni dodatni pomeni: Vaša nova zamisel je odgovor na vaše prošnje, zato se ravnajte po njej..... Občutki, ki jih sprejemate, so resnični.... če ne zaupate neki osebi ali situaciji, bodite pozorni na svoje občutke....sledite notranjemu vodstvu.
Lepe praznične dni in vse lepo v novih prostorih...