Author Topic: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila  (Read 80137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
Re: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila
« Reply #195 on: April 23, 2011, 11:12:14 AM »
Tadeja lahko še zame? Vprašanje imam v mislih!  :-* :-* :-*

Pojdi v naravo. Zlij se z naravo-občuti lepoto dreves, trave, ptičjega petja... in se nadihaj svežega zraka. Tam se ti bodo zbistrile misli. Umirjaj um, privošči mu malo taprave relaksacije. Meditiraj v naravi - sama - s tvojim vodnikom in najljubšim kristalom.
Nejasnost tvojega vprašanje je produkt tvojega ega. Si blizu odgovora. Ko boš povsem dovolila in zaupala, da je v tem trenutku vse tako kot mora bit, se bodo nejasnosti kar same skristalizirale. Samo zaupaj!
En čudovit dan ti želim  :-*
 ang: ang: ang:

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #196 on: April 23, 2011, 11:17:50 AM »
Tadeja11, ko si ravno tukaj, te lahko prosim za karto, ker me nekaj "muči"  ang:
včeraj me že ni bilo več...

Sporočajo ti, da se v času teh praznikov vsaj za kak trenutek obrneš vase. Kaj to pomeni? Malo razmišljaj in medtem ovrednoti svoje odnose, ovrednoti svoje življenje, razmisli katere cilje si že dosegla in katere še želiš. Če se ti kaj izmika - še bolj jasno razmisli, če si res tega želiš oziroma še bolj jasno definiraj kaj točno hočeš.
Razmisli o družini - predaj vse svoje skrbi, strahove in dvomi angelom. Res ti ni potrebno vsega nosit na tvojih ramenih. Ko boš spustila skrbi, se bo marsikaj kar samo razpletlo. Poskusi. Nimaš kaj zgubit  :-*

Hvala ti  :-* Sporočilo več kot na mestu..in jaz..sem spet v obdobju, ko razmišljam o sebi, dosežkih, vrednosti...kje sem in kam grem..

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #197 on: April 23, 2011, 12:59:35 PM »
Tadeja lahko še zame? Vprašanje imam v mislih!  :-* :-* :-*

Pojdi v naravo. Zlij se z naravo-občuti lepoto dreves, trave, ptičjega petja... in se nadihaj svežega zraka. Tam se ti bodo zbistrile misli. Umirjaj um, privošči mu malo taprave relaksacije. Meditiraj v naravi - sama - s tvojim vodnikom in najljubšim kristalom.
Nejasnost tvojega vprašanje je produkt tvojega ega. Si blizu odgovora. Ko boš povsem dovolila in zaupala, da je v tem trenutku vse tako kot mora bit, se bodo nejasnosti kar same skristalizirale. Samo zaupaj!
En čudovit dan ti želim  :-*

uuu hvala hvala  :-*
Tudi tebi lep dan  ang:

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #198 on: April 23, 2011, 02:07:13 PM »
Rena prosim še za mene eno sporočilce.....

p.s. jutri pridem v sg, samo bom v gužvi, ker šefa ne bo pa ga bom nadomeščala....bom pa mislna nate :)

Draga Zarja  :-*, a nič, prav nič časa ne bo? Med malco enkrat pridem v mesto...se slišiva jutri.

Zdaj pa sporočilo zate:

Karta "Odločite se, da boste srečni prav zdaj". Angeli so te slišali in pravijo, da si ne predstavljaj, da je tvoja sreča odvisna od prihodnjih dogodkov. Odloči se, da si srečna že zdaj. Kako to storiš? Osredotoči se na vse in vsakogar, do kogar čutiš hvaležnost. Kaj je v tvojem življenju dobro? Kaj so tvoji blagoslovi in krepkost? Če si boš dovolila čutiti radost in veselje tega trenutka, boš vedno močnejša. Vzami življenje v svoje roke in ne dovoli vplivom zunanjega življenja, da bi določali tvoje počutje.

Možni dodatni pomeni: Napiši seznam vsega, za kar si hvaležna....pričakuj čudež....odpri srce ljubezni... Juhej  :D Lepe praznike  :-*

Hvala Rena, sem premislila o sebi in ugotovila, da sem res srečna, potem se je pa tudi zvečer vse izšlo :) energije v ekipi pa ne morem opisat, tolk žara pa borbenosti še nisem velikat letos začutila :)

Hvala še enkat za sporočilo, mi je res pomagalo, srečamo se pa enkrat namensko, ker takole sem ponavadi čist out :) :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #199 on: April 24, 2011, 09:01:02 AM »

Hvala Rena, sem premislila o sebi in ugotovila, da sem res srečna, potem se je pa tudi zvečer vse izšlo :) energije v ekipi pa ne morem opisat, tolk žara pa borbenosti še nisem velikat letos začutila :)

Hvala še enkat za sporočilo, mi je res pomagalo, srečamo se pa enkrat namensko, ker takole sem ponavadi čist out :) :-*

Seveda Zarja, si ena taka srčna oseba in gotovo se ti ta energija slej ko prej povrne. Se vidiva.  :-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #200 on: April 24, 2011, 09:32:56 AM »
O, Rena, jaz bi eno tvojo karto, ker je še nisem. :D

No takole. Sem šla včeraj v službo po karte. In namesto da bi šla na "lušno" v Celje  ;), sem nato pripravljala sladice za današnji dan, ko bomo imeli velikonočno kosilo z mojo razširjeno družino. Hvala, ker ste v dogodku dneva omenili presni štrudel, tudi tistega sem naredila :D.

Sporočilo nadangela Mihaela zate, draga, je "Vaše notranje vodstvo je resnično in vredno zaupanja"

Kar prepisala bom: Nadangel Mihael ve, da niste popolnoma prepričani, o nečem ste zmedeni, zato vam pošilja to karto kot nekakšno potrditev, da ga pravilno slišite s pomočjo svojih misli, idej in občutkov. Pred kratkim ste občutili potrebo po tem, da bi ukrepali, vendar ste oklevali zaradi strahu, da bi naredili napačen korak. Ta karta potrjuje, da je v zvezi s temi spremembami treba naredit korak naprej.

Možni dodatni pomeni: Vaša nova zamisel je odgovor na vaše prošnje, zato se ravnajte po njej..... Občutki, ki jih sprejemate, so resnični.... če ne zaupate neki osebi ali situaciji, bodite pozorni na svoje občutke....sledite notranjemu vodstvu.

Lepe praznične dni in vse lepo v novih prostorih...  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #201 on: April 25, 2011, 10:23:30 AM »
Evo, če kdo danes želi sporočilo, mu ga lahko posredujem.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #202 on: April 25, 2011, 12:19:49 PM »
Jaaaaaaaaaaaaaaz. Saj veš...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #203 on: April 25, 2011, 01:35:31 PM »
jst sem zmer za kakšno sporočilo, mam eno področje v mislih, tko glede samopodobe :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #204 on: April 25, 2011, 05:19:07 PM »

Evo draga, zate lahko v angleščini ane  :)

Are you making promises that you aren't keeping? Are you falling short in your commitments to others, or taking more from people or situations than you're giving? Do you feel that the rules of life don't apply to you, or that you're special and deserve more than others? If so, brace yourself, because your behaviour is about to catch up with you. Your ego is distorting your view and leading you away from your soul's commitment to grow. Your Higher self, ever lovingly present, is about to help you make a course correction, so buckle up.
Your soul's purpose right now is to grow to integrity and humility in the face of the Divine. You can no longer ignore or deny your spiritual responsibilities or pretend that you're the exception to the rules of the game of life. Above all, be fair in your dealings with others.
Your soul's lesson: Reign in your ego and return to your spirit. All upsetting shocks presently unfolding are direct repercussions of your overly self-indulgent or negative behaviour patterns over a long preiod of time. These disruptions aren't meant to punish you, but rather to shake you from your delusions and help you reconnect to your Higher Self. You can minimize your agitation by admitting your errors quickly, especially in your failure to keep your promises and fulfill your obligations. Stop making excuses. Simply put, it's time to straighten up and fly right.
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #205 on: April 25, 2011, 05:29:55 PM »
jst sem zmer za kakšno sporočilo, mam eno področje v mislih, tko glede samopodobe :)

Address your addictions

Part of the human struggle is to rise above our addictions and live with a free and unlimited spirit. Those compulsive needs rooted in substance (such as alcohol, drugs and food) are apparent. Those rooted in behaviour are less discernuble - overpsending, overworking, gambling and exercising power. More toxic than all of the above are addictions described by negative emotions - misery, disappointment, fear and victimization. But no matter which of these is operating in your life, the price you pay is the death of your freedom and loss of peace in your spirit.
Your soul's purpose is to temper everything in your lower nature and live free of compulsive needs. Seek to be guided in this by your Higher Self.
Your soul's lesson: Rise above a state of denial and then name your addictions. They're robbing you of your creativity and peace and must be conquered now. Your soul is asking you to suffer the discomfort of breaking loose on every level. When you're free of these forces, you can tap in to the unlimited creative power of your Divine Self. Pray for the Universe to help you and then accept its aid. You can either live in the joy of your unlimited creative power, or you can dwell with addiction, but you can't exist with both.
9ZK 674

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #206 on: April 25, 2011, 05:48:06 PM »
Saša, lahko še zame?  :-* :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #207 on: April 25, 2011, 06:34:15 PM »

Evo draga, zate lahko v angleščini ane  :)

Are you making promises that you aren't keeping? Are you falling short in your commitments to others, or taking more from people or situations than you're giving? Do you feel that the rules of life don't apply to you, or that you're special and deserve more than others? If so, brace yourself, because your behaviour is about to catch up with you. Your ego is distorting your view and leading you away from your soul's commitment to grow. Your Higher self, ever lovingly present, is about to help you make a course correction, so buckle up.
Your soul's purpose right now is to grow to integrity and humility in the face of the Divine. You can no longer ignore or deny your spiritual responsibilities or pretend that you're the exception to the rules of the game of life. Above all, be fair in your dealings with others.
Your soul's lesson: Reign in your ego and return to your spirit. All upsetting shocks presently unfolding are direct repercussions of your overly self-indulgent or negative behaviour patterns over a long preiod of time. These disruptions aren't meant to punish you, but rather to shake you from your delusions and help you reconnect to your Higher Self. You can minimize your agitation by admitting your errors quickly, especially in your failure to keep your promises and fulfill your obligations. Stop making excuses. Simply put, it's time to straighten up and fly right.

Oki ne da bi vedla sicer, bom naredila "inventuro" ... Hvala draga :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #208 on: April 25, 2011, 07:27:23 PM »

Address your addictions

Part of the human struggle is to rise above our addictions and live with a free and unlimited spirit. Those compulsive needs rooted in substance (such as alcohol, drugs and food) are apparent. Those rooted in behaviour are less discernuble - overpsending, overworking, gambling and exercising power. More toxic than all of the above are addictions described by negative emotions - misery, disappointment, fear and victimization. But no matter which of these is operating in your life, the price you pay is the death of your freedom and loss of peace in your spirit.
Your soul's purpose is to temper everything in your lower nature and live free of compulsive needs. Seek to be guided in this by your Higher Self.
Your soul's lesson: Rise above a state of denial and then name your addictions. They're robbing you of your creativity and peace and must be conquered now. Your soul is asking you to suffer the discomfort of breaking loose on every level. When you're free of these forces, you can tap in to the unlimited creative power of your Divine Self. Pray for the Universe to help you and then accept its aid. You can either live in the joy of your unlimited creative power, or you can dwell with addiction, but you can't exist with both.

You can either live in the joy of your unlimited creative power, or you can dwell with addiction, but you can't exist with both.

bistvo

hvala

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #209 on: April 25, 2011, 10:26:03 PM »
Saška, še meni, prosim. :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif