Author Topic: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila  (Read 80146 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Danes kdo deli sporočilca??  Jaz bi enega prosim ;) :-* Hvaaalaaa ang: :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Jaz bi tudi prosim  :-* Hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline tadeja11

• Novinec
  • *

Zaželi si nekaj. Čas je, da definiraš. Prosi angele. Prosi boginje, samoroge in vile. Prosi vesolje. Prosi vse tvoje pomočnike. Vesolje je polno obilja. In naša naloga je, da si dovolimo, da zaupamo in sprejemamo z odprtimi rokami vse, kar nam je ponujeno.
Napiši list s svojimi željami. Ne kaj želiš drugim in česa ne želiš. Osredotočaj se samo nase. Kaj so tvoje najgloblje srčne želje. Kaj si je v mladosti želel tvoj notranji otrok pa ni dobil? Zdaj je čas. Čas je za izključno in samo pozitivne misli  ang: ang: ang:   

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
Jaz bi tudi prosim  :-* Hvala  :-*

Ustvarjaj. Dan je ugoden za kreativnost. Tvoja ustvarjalna energija mora priti na plano, mora se izražat. Le tako se počutiš izpolnjeno. Tako kot so ti pomembna vsakodnevna opravila, tako ali še bolj je pomembno, da ustvarjaš. Več kot boš ustvarjala z večjo lahkoto se boš lotevala tistih manjprijetnih opravil. Zato se splača vlagat in razvijat ta vidik. Ustvarjaj kot otrok - radostno, igrivo, z nasmeškom na obrazu, brez strahu, dvomov in s ponosom.
Bolj kot vemo, kaj si želi, kaj potrebuje naša duša, naše srce, bolj smo v ravnovesju in lažje se soočamo z vsemi izzivi, ki nam jih ponuja  življenje. Uspešno  ang: ang: ang:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Hvala Tadeja  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol

Zaželi si nekaj. Čas je, da definiraš. Prosi angele. Prosi boginje, samoroge in vile. Prosi vesolje. Prosi vse tvoje pomočnike. Vesolje je polno obilja. In naša naloga je, da si dovolimo, da zaupamo in sprejemamo z odprtimi rokami vse, kar nam je ponujeno.
Napiši list s svojimi željami. Ne kaj želiš drugim in česa ne želiš. Osredotočaj se samo nase. Kaj so tvoje najgloblje srčne želje. Kaj si je v mladosti želel tvoj notranji otrok pa ni dobil? Zdaj je čas. Čas je za izključno in samo pozitivne misli  ang: ang: ang:   

uuuuu tadeja, mi bereš misli :o ang: Hvaaalaaaa :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
Prosim :)
Takšna je moja intuicija.... dobivam res direktna sporočila in kaj je za koga v nekem trenutku najpomembnejše :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Tadeja, jaz bi tudi  ;D
9ZK 674

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
Tadeja, tudi jaz se priporočam  ;D

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
Tadeja, jaz bi tudi  ;D

Delo. Kaj delaš-za denar? Te tvoje delo resnično  podpira. Je tvoja duša rednično srečna na tvojem delovnem mestu. Kakšno je tvoje poslanstvo? Kaj ti ni všeč? Zakaj ti ni všeč? Napiši seznam, kaj ti je všeč in kaj ne. Kar ti ni všeč označi in napiši, kaj resnično želiš, napiši svojo sanjsko službo - dovoli si resnično sanjati - upaj si, bodi drzna. S tem boš dovolila, da ti vesolje pomaga pri izboljšanju razmer. V trenutnem času je izrednega pomena, kako vnovčimo svoj čas. Namen je, da smo vsak trenutek čim bolj srečni, izpolnjeni. In ni nam potrebno vztrajati v razmerah, ki nam niso povsem všeč. Edina stalnica v našem življenju pa je tako sprememba.  ang: ang: ang:   

Offline tadeja11

• Novinec
  • *

Preberi sporočilo, ki sem ga napisala za sašo.
Dodam še to: Ustvarjanje. Začni raziskovat, kaj želi ustvarjat tvoje srce. Če že kaj ustvarjaš, kako lahko to izboljšaš, napreduješ, kako si lahko inovativna. Ves čas je potrebno razvijat ideje, nekaj novega... Išči nove poti, nove izzive glede ustvarjanja. Sprašuj se, kaj bi lahko ustvarjala za denar. Upaj si! Zaupaj!  ang: ang: ang:

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3

Preberi sporočilo, ki sem ga napisala za sašo.
Dodam še to: Ustvarjanje. Začni raziskovat, kaj želi ustvarjat tvoje srce. Če že kaj ustvarjaš, kako lahko to izboljšaš, napreduješ, kako si lahko inovativna. Ves čas je potrebno razvijat ideje, nekaj novega... Išči nove poti, nove izzive glede ustvarjanja. Sprašuj se, kaj bi lahko ustvarjala za denar. Upaj si! Zaupaj!  ang: ang: ang:

HVALA  :-*... čeprav v tej službi kjer sem, zelo uživam  ;)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Tadeja, jaz bi tudi  ;D

Delo. Kaj delaš-za denar? Te tvoje delo resnično  podpira. Je tvoja duša rednično srečna na tvojem delovnem mestu. Kakšno je tvoje poslanstvo? Kaj ti ni všeč? Zakaj ti ni všeč? Napiši seznam, kaj ti je všeč in kaj ne. Kar ti ni všeč označi in napiši, kaj resnično želiš, napiši svojo sanjsko službo - dovoli si resnično sanjati - upaj si, bodi drzna. S tem boš dovolila, da ti vesolje pomaga pri izboljšanju razmer. V trenutnem času je izrednega pomena, kako vnovčimo svoj čas. Namen je, da smo vsak trenutek čim bolj srečni, izpolnjeni. In ni nam potrebno vztrajati v razmerah, ki nam niso povsem všeč. Edina stalnica v našem življenju pa je tako sprememba.  ang: ang: ang:   

Tadeja, res je. Tukaj, kjer sem, mi ni ravno ok, imam super družbo, vendar po drugi strani tudi ne-tako-zelo-super družbo. Kristalno jasno mi je, da v tej službi ne bom ostala. Brez skrbi, sanjam, pišem, manifestiram.

Hvala ti za potrditev!
 :-*
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
Drage moje, ma kakšna danes kartice v rokah?  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Drage moje, ma kakšna danes kartice v rokah?  :-*

V sebi imaš vso modrsot in vedenje, da pomagaš sebi in tudi drugim, ki te za to prosijo. Zato se malce bolj prepusti in se nauči zaupati svojemu notranjemu vodstvu. V tem trenutku sama najbolj veš kateri je tvoj naslednji korak :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115