Author Topic: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila  (Read 80141 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Hvala lepa.  :-* Čeprav trenutno še ne vem, pa verjamem, da mi bo kmalu kristalno jasno.. :)

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
Eno sporočilce bi rabila  ;) Hvala  :-* :-*

Offline Missy

• Spl. simbol

Jes tut..mam konkretno področje u glavi..hvala vnaprej tisti, k bo izbrala kartico.  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.

Če bi nehala po nepotrebnem komplicirat in secirat stvari bi ti bilo lažje, sprosti se.
Ja zelo te je prizadelo, ampak to je mimo, ne misli več na to in pojdi dalje po svoji poti, stvfari se bodo uredile prej kot si upaš sanjati  :-*
Papa.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.

Jes tut..mam konkretno področje u glavi..hvala vnaprej tisti, k bo izbrala kartico.  :-*

Trenutno si sama sebi najpomembnejši projekt, ali bi si vsaj morala biti. Takrat ko hočeš v red spravit cel svet reševalno akcijo najbolj potrebuješ prav sam.
Ne beži pred težavami, prošle so, da te kaj novega naučijo. Hvaležna jim boš, ko bo situacija mimo.
Lepo bodi, papa.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3

Če bi nehala po nepotrebnem komplicirat in secirat stvari bi ti bilo lažje, sprosti se.
Ja zelo te je prizadelo, ampak to je mimo, ne misli več na to in pojdi dalje po svoji poti, stvfari se bodo uredile prej kot si upaš sanjati  :-*
Papa.

ooooo Nensi, tole je pa čisto use res  :D :D :D........hvala, zlata si  :-* :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Še jaz bi imela sporočilo glede dveh prihajajočih potovanj. :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Jaz pa za ta vikend. Planirala sem festival, pa bolj slabo kaže :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
Še jaz bi imela sporočilo glede dveh prihajajočih potovanj. :-* :-* :-*

Čakata te zanimivi, morda malo drugačni potovanji. Verjetno imaš vse dobro splanirano, ampak če pride do kakšnih nepičakovanih sprememb - takoj vklopi in uporabi vse intuitivne sposobnosti. Tako kot znaš :)
Spoznala boš nove ljudi, od katerih se boš naučila nekaj novega - ampak ne to kar pričakuješ.
Hrana - predvsem bodi pozorna, kaj ješ. Če dobiš samo en preblisk, da nečesa ne bi poskusila je to prav in to upoštevaj.
Potovanji bosta zelo različni - eno bo zelo vesele narave za dodatno prebujanje tvojega notrenjaga otroka (veliko družabnosti), drugo pa bolj resno in poglobljeno v notranjost (individualne narave in nova izkustva).
Vse to bodo prave iztočnice za tvoje nadaljne življenjske odločitve. Čaka te polno presenečenj. Zato samo prepusti se, uživaj in sprejemaj :)

:-* :-* :-*

Offline tadeja11

• Novinec
  • *

Takoj sem nase pomisilla. Ta vikend ima očitno ene zanimive energije, ker je tudi že meni malo premešal štrene.

Če si se odločila, da greš na festival je to prav. Je to tvoja najboljša odločitev. In nič skrebet, nič analizirat - samo zaupat da bo.
Če misliš, da je velika verjetnost, da ga ne bo, se lahko že zdaj odločiš za nekaj drugega in začneš iskat nove možnostki, kako na zanimiv način preživet ta vikend. V vsakem primeru bo vsaka odločitev prava. In zaupaj, da si vedno ob pravem času na pravem mestu - festival ja ali ne - sploh ni pomembno. Važno da se odločiš za neke aktivnosti, ki te radostijo.

Govorim iz svojih izkušenj - včasih je tako fajn bit jezen, ker nekaj ne gre po naših planih - ampak ravno zaradi tega lahko gre kakšna zelo zanimiva in prijetna izkušnja kar mimo nas....

Offline ariadna

• Trenutno v uvajanju
  • *
Lahko še jaz ... prosim :)

Ena oseba mi "ne da miru" :) ... kaj hoče, želi od mene? Igra ali želi resno ali sploh ne ve, kaj bi z mano?

Hvala, a

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Lahko še jaz ... prosim :)

Ena oseba mi "ne da miru" :) ... kaj hoče, želi od mene? Igra ali želi resno ali sploh ne ve, kaj bi z mano?

Hvala, a

Jaz tukaj čutim manipulacijo, tako da poglej, kaj se dogaja na tem področju. Ko boš ti spustila tisto, kar tebe omejuje, potem se ne bo več mogel igrati s tabo in te vrteti okoli prsta. Predvsem pa sprejmi sebe.
9ZK 674

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
A mate še kej pri rokah, bi še jaz prosila eno karto prosim, me danes kar nekaj stvari matra :S

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol

Takoj sem nase pomisilla. Ta vikend ima očitno ene zanimive energije, ker je tudi že meni malo premešal štrene.

Če si se odločila, da greš na festival je to prav. Je to tvoja najboljša odločitev. In nič skrebet, nič analizirat - samo zaupat da bo.
Če misliš, da je velika verjetnost, da ga ne bo, se lahko že zdaj odločiš za nekaj drugega in začneš iskat nove možnostki, kako na zanimiv način preživet ta vikend. V vsakem primeru bo vsaka odločitev prava. In zaupaj, da si vedno ob pravem času na pravem mestu - festival ja ali ne - sploh ni pomembno. Važno da se odločiš za neke aktivnosti, ki te radostijo.

Govorim iz svojih izkušenj - včasih je tako fajn bit jezen, ker nekaj ne gre po naših planih - ampak ravno zaradi tega lahko gre kakšna zelo zanimiva in prijetna izkušnja kar mimo nas....

Prav imaš, najlepša hvala. Weekend here i come :D :*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Če je kdo pri kartah... prosila bi za misel v zvezi s kariero.
Najlepša hvala! :-*