Ker sem ravno pri kartah, se bom malo razpisala... kadar berem sporočila zase, me vedno znova preseneti, ko mešam karte in razmišljam o točno določeni zadevi in prosim Nadangela Mihaela, naj mi preda sporočilo, kako mi iz kupa kart vedno zleti karta, ki je zelo povezana z zadevo, ki sem jo premlevala med mešanjem kart. Mojemu začetniškemu umu na tem področju je to nedoumljivo

Sem večni skeptik, ampak tu je pa res vedno nekje povezava in včasih kar ne morem verjeti... Saj tistim, ki ste že mojstri s tega področja, vam to ni nič novega, ampak jaz se še vedno čudim... in zgleda, da se bom še naprej čudila
Kar mi je tudi zelo zanimivo je, da sem po branju teh kart vedno nafilana z energijo, počutim se bolj pozitivno naravnano, bolj pomirjeno... da ne govorim o tem, kako se mi včasih (iz meni neznanega razloga) ob branju vlijejo solze in čutim neko čudno globoko ganjenost

ampak se potem počutim kot prerojeno
Zato sem se že odločila, da ne bom več razglabljala "kako je to mogoče", dokler to tako pozitivno vpliva name bom še naprej veselo čitala karte in se še naprej čudila
Upam tudi, da ko potegnem karto za vas (oziroma karte same padejo

), da imajo za tistega, ki mu je karta namenjena, kak poseben pomen, da se v sporočilu "najdete" ... da se bomo skupaj čudili še naprej