Author Topic: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del  (Read 44908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: SOLARNI IN LUNARNI POVRATEK - II. del
« Reply #90 on: August 02, 2013, 11:02:18 AM »
Saj ga ima že izpisanega v svoji karti, ki ima pripeto, tako da sem predvidevala, da ve kje ima s. vozel in da ga bolj zanima kje se vidi ta ljubezen do otrok ;)
S. vozel nakazuje na to, kaj je tvoja naloga v tem življenju, kaj se moraš naučiti in j. vozel ti kaže katero znanje si osvojil že v prejšnjem življenju oz. kaj si že s sabo prinesel.
In Andres je že v prejšnjem žviljenju osvojil neko širše razumevanje sveta, filozofijo, optimizem, sedaj pa se uči logičnega razmišljanja, komunikacije...
Najbolje je seveda združiti oba vozla skupaj, se pravi upoštevati že pridobljeno znanje in to vključiti pri učenju s. vozla.
Andres bi moral vključiti to širše razumevanje sveta v pisanje kakšnih člankov, v komunikacijo, v odnose z brati...
Odlično lahko to vključi v novinarstvo in to znanje lahko podaja naprej.
Drugače pa je postavitev j. vozla  v 4. hiši in že meji na 5. hišo, kar tudi kaže da je znanje družine in otrok priensel že s sabo na svet, sedaj pa mora to deliti ven družbi in skupinam....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #91 on: August 02, 2013, 11:03:06 AM »
Jernej a tisti ta mali ki je resnično standardni je za severni vozel. Nikoli nisem niti preveč tuhtal čemu služi, čeprav kot pomnim sem nekoč res neke smernice vlekel na to temo.  Verjetno delam preveč stvari in potem severni vozli padejo občasno ven. :)

Sanjalka. Tista luna v peti hiši me je tudi že tepla in si jo pogosto kaj vzamem v dnevne dogodke, kadar kaj posebnega pride.

Pri vas je pa res malo čudno, da ste se sami taki otročji skupaj nabrali. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #92 on: August 02, 2013, 11:18:11 AM »
Saj ga ima že izpisanega v svoji karti, ki ima pripeto, tako da sem predvidevala, da ve kje ima s. vozel in da ga bolj zanima kje se vidi ta ljubezen do otrok ;)
S. vozel nakazuje na to, kaj je tvoja naloga v tem življenju, kaj se moraš naučiti in j. vozel ti kaže katero znanje si osvojil že v prejšnjem življenju oz. kaj si že s sabo prinesel.
In Andres je že v prejšnjem žviljenju osvojil neko širše razumevanje sveta, filozofijo, optimizem, sedaj pa se uči logičnega razmišljanja, komunikacije...
Najbolje je seveda združiti oba vozla skupaj, se pravi upoštevati že pridobljeno znanje in to vključiti pri učenju s. vozla.
Andres bi moral vključiti to širše razumevanje sveta v pisanje kakšnih člankov, v komunikacijo, v odnose z brati...
Odlično lahko to vključi v novinarstvo in to znanje lahko podaja naprej.
Drugače pa je postavitev j. vozla  v 4. hiši in že meji na 5. hišo, kar tudi kaže da je znanje družine in otrok priensel že s sabo na svet, sedaj pa mora to deliti ven družbi in skupinam....

Ah saj sem tudi to nekaj časal poskusil in potem se lepo vidi, da je pol sveta bolanega.   Pač nihče ne razume, oziroma ne razume le dokler se čisto slučajno ne znajde v neki situaciji ko pač posebne naloge mora narediti tu in zdaj.   AGT tu pri nas je primer, ki ima neke vrste unikatno dejavnost.  Pred kratkim sem dobil neko pošto iz Amerike, da je ena ženska po ločitvi zdaj čisto prenovljena, zgolj s tem, ko je dva tedna poslušala dva paketa glasbe.   No, zdaj hoče biti moja menadžerka, ampak je komunikacija precej R merkurjevska.   

So še druge stvari, vendar vedno znova naletim na Tesline besede, da se mora svet spremeniti, če se hoče podobne stvari sploh sprejemati. Torej svet še ni zrel. Drugače.  Svet je dovolj zrel, ampak šolstvo ga poneumlja in potem se polovica populacije zadrgne z diplomo,  pozabi pa, da je kompletno nesposobna in da poleg diplome obstoja še kaj drugega kot tisto kar so se minimalno limitirano učili.

Jih pa zaradi mojega videnja in poznavanja delovanja sveta pogosto slišim, češ da kaj bom spremenil in da tako je že stoletja, ker isti vodijo svet in drugače tudi ne pustijo. 

Glede na znanje družine. Verjetno sem res kaj glede otrok in in družine prinesel s seboj, ter mi je tako posledično vse lažje.  Kar zadeva družino sem precej aktiven na mestnem nivoju, opažam pa, da se mi predvsem zadnjih 14 let vse vrti v to smer in ko bodo otroci odrasli je možno, da bom pristal s starimi, ki so ravno tako mestna družina zase.

Morda lahko glede na luno napišem še včerajšnjo zgodbo.  Zdaj delam tudi pri krajevni skupnosti in ta stari imajo v eni od dvoran enkrat na teden karte za špilat. Jaz niti ne vem kaj igrajo le opazujem in potem to vse nekako primerjam z biokibernetiko.  Ker igrajo pri 16ih mizah in se po vsaki zaključeni igri tudi presedejo je bilo zame takoj opazno dejstvo, da najpogosteje zadnji končajo pri treh mizah.   Zaključil sem da so te mize na alfa točki in stari nimajo koncentracije, saj so že po defultu bolani. 
To sem si zabeležil in včeraj je prišla na obisk v to dvorano ena ženska, sicer bolnica, ki ima bolj na S hrbtenico.  No, ko je tako jamrala sem jo dal sedet na alfa točko, torej na  mesto kjer bi morala ozdraveti, v kar sem dvomil saj gre za fizično poškodbo. Po 20 minutah je babia vstala in hodila hitreje in kajpak brez palice. Tudi to je družina, ko gre za skupino starih.   

Moje delo pri krajevni skupnosti bo tudi v smeri biokibernetike, ter še kaj drugeg.a

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #93 on: August 02, 2013, 11:51:56 AM »
Andres,

zelo zanimivo te je brat drugače. Se strinjam, današnja družba je tako ali tako zategnjena, ni nekega napredka. Se počasi prebuja, ampak res počasi. Stvari so še tako zelo zakoreninjene v glavah ljudi, da je težko jim včasih kaj dopovedat. Jaz pa vedno z zanimanjem preberem kaj tvojega, mi odpira drugačen pogled. Je pa res, da si ti kar precej surov in direkten, kar ni za vsakega  ;D
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #94 on: August 02, 2013, 12:33:47 PM »
Andres,

zelo zanimivo te je brat drugače. Se strinjam, današnja družba je tako ali tako zategnjena, ni nekega napredka. Se počasi prebuja, ampak res počasi. Stvari so še tako zelo zakoreninjene v glavah ljudi, da je težko jim včasih kaj dopovedat. Jaz pa vedno z zanimanjem preberem kaj tvojega, mi odpira drugačen pogled. Je pa res, da si ti kar precej surov in direkten, kar ni za vsakega  ;D

Sasa. Nič se ne prebuja, čisto nič. Večina je zabita, ker jim je vseeno. Eni so tudi zadrogirani, z mamili, drugi pa s farmacijo.  Dijaki, tudi osnovnošolci in tisti ki se kakor koli drugače izobražujejo delajo nalogo z vpisom dveh ključnih besed in potem copy paste.  Predvsem mladim je vseeno za jutri, medtem, ko če pogledamo hipije, so imeli oni vsaj zasnovano strategijo in tisto za čemer so stremeli. 

Dokler se sleherni človek ne bo zavedal, da je on vodilo družbe bo šlo vse na dol. Zavedal se še nekaj časa ne bo, saj vsem se gre samo za materialne stvari, vse ostalo pa se pozabi. Dovolj zgovoren primer je mladina.

In na koncu.  Kje je zdaj tista generacija duhovno prebujenih otrok, ki se je rodila tam od 1985 naprej? So rekli kako bodo svet spremenili in vse podobne, saj bazirali naj bi na novih duhovnih principih.  Na koncu lahko pričakujemo, da bomo mi ostareli s še najbolj široko in bistro glavo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #95 on: August 02, 2013, 12:34:18 PM »
Moj učitelj astrologije ima prav tako s. vozel v  :dv (5.hiša) in j. vozel v  :st (11. hiša)-odlično razumevanje astrologije, se pravi nekega širšega znanja, ki ga je super vklopil v predavanje oz.  učenje v skupinah (j.vozel v 11.hiši v  :st), piše tudi knjige na to temo, tako da zelo, zelo dobro realiziran s. vozel in j. vozel.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #96 on: August 02, 2013, 12:37:48 PM »
Andres,

Sasa. Nič se ne prebuja, čisto nič. Večina je zabita, ker jim je vseeno. Eni so tudi zadrogirani, z mamili, drugi pa s farmacijo.  Dijaki, tudi osnovnošolci in tisti ki se kakor koli drugače izobražujejo delajo nalogo z vpisom dveh ključnih besed in potem copy paste.  Predvsem mladim je vseeno za jutri, medtem, ko če pogledamo hipije, so imeli oni vsaj zasnovano strategijo in tisto za čemer so stremeli. 

Dokler se sleherni človek ne bo zavedal, da je on vodilo družbe bo šlo vse na dol. Zavedal se še nekaj časa ne bo, saj vsem se gre samo za materialne stvari, vse ostalo pa se pozabi. Dovolj zgovoren primer je mladina.

In na koncu.  Kje je zdaj tista generacija duhovno prebujenih otrok, ki se je rodila tam od 1985 naprej? So rekli kako bodo svet spremenili in vse podobne, saj bazirali naj bi na novih duhovnih principih.  Na koncu lahko pričakujemo, da bomo mi ostareli s še najbolj široko in bistro glavo.

Andres

Andres, to svoje znanje in razumevanje sveta moraš deliti naprej, skupinam, pisati članke, govoriti o tem in to predati naprej čim širši družbi, tako boš najbolje relaiziral svojo nalogo-s. vozel ;) Najbolje bi bilo, da bi imel svojo samozaložbo-s. vozel v :dv v 4-5 hiši...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #97 on: August 02, 2013, 04:57:32 PM »
Jaz bi to že naredil Sanjalka, ampak vedno znova pride do določene zapreke.   To je predvsem, ko zavijem na smer tistega nerazumnega in bolnik se tako umakne. Vse, cel svet dela nevidno, verjetno nas kdo vodi in tisti, ki so taki kot jaz ostajajo sami, ker večina, ne da jih ne razume, noče jih poslušati, saj njihov biosistem se bori proti temu, da bi slišali o sebi.  Ti ljudje so vpeti v svoje okove od katerih se nočejo odpeti.  Prehodil sem dolgo pot, vse od posameznikov, kot smo mi tule, do srečanja v NATO bazi, tudi z White house security office.  Vmesni členi so bili tudi delovanje s policijo, vendar četudi je bil sergeant za to, da se stopi korak naprej v kar sem ga evidentirano prepričal, ni smel nadaljevati. Pač to so nevidne sile, ki se jim mora upreti sleherni posameznik.

Potem pa slišim z večih strani, da jaz sam sveta ne bom spremenil in podobno. Seveda ga ne bom, saj mi niti ne dovolijo, da bi korak naprej stopil. 
No vidiš. To je velika zapreka, ko imaš severni vozel postavljen kot jaz, saj množice niso pripravljene na drugo, kot tisto, kar piše v šolski knjigi, kar so jih naučili starši in kar jim družba ponuja, kot sveto.  A vendarle, nobena družba ni sveta, šolske knjige so pogosto pisane slabo, saj gre za prilagajanje množicam, ne pa za napredek.  Starši delajo napako, ko svoje otroke učijo po svoje, ne pustijo pa jim bluzit kadar oni skrenejo na drugačno pot kot je staršem razumljiva.  (S tem ne mislim, na obračanje h kriminalu in podobno).
Napisal sem dve knjigi. Ene mi niso hoteli izdati v Ljubljani, za drugo se niti trudil nisem preveč, ker ima čudno zgodovino. Kljub vsemu je ta druga doživela svet v drugačni obliki.  Neizdana se je uresničila. Je tudi to severni vozel v dvojčkih?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #98 on: August 05, 2013, 08:09:06 AM »
Andres, dobro si napisal delovanje tvojih vozlov. Se strinjam, da ljudje zelo težko sprejemajo nekaj kar ni otipljivo, kar ni dokazano, tako da je to znanje podajati naprej res lahko težavno. Navadno se ob s. vozlu pojavlja odpor, nekaj kar nam je težko narediti, vleče nas v j. vozel. Kot bi plaval proti toku, se matraš in matraš, napreduješ pa zelooo počasi, ampak se splača vztrajati ;) Tako, da ne odnehaj, verjetno je notranje zadovoljstvo veliko, ko uspeš svoje  znanje na logičen, preprost način predat naprej, tako da te ljudje razumejo, pa četudi je to malo ljudi, je vredno ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #99 on: August 06, 2013, 12:14:45 AM »
Sanjalka.  Itak, da gre vse to naprej počasi. Je pa zanimivo, da stvari, ki jih nudi moj severni vozel sprejemajo samo tisti, ki so več ali manj v nižjem družbenem razredu.   
Kajpak sem ravno tak, da ne odneham zlepa, ne vem pa koliko časa bom imel odprtih toliko severno vozlovskih projektov. In za koga kajpak.  :)   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #100 on: August 17, 2013, 09:41:55 PM »
Andres, vladar tvojega vozla je Merkur, ki pa je R ... sicer pa izjemno dobro postavljen. Lev, sekstil Jupiter ... vsekakor je to slava in uspeh /tudi v obliki knjige/. Sicer pa kaj prida s tem ne boš zaslužil, dokler pač ne obvladaš Kironske in Saturnovske  /dispozitor Lune/ teme, vse skupaj /tudi R merkur/ pa govori o tem, da bo to blizu tvojega Kironskega povratka, torej ko boš srečal Abrahama ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #101 on: December 15, 2013, 11:56:40 AM »

SA v Škorpijonu ali S Sonce v 8 hiši

Leto, ki je nekako zaznamovano z raznoraznimi težavicami. Občutek imamo, da se moramo za kaj potegovati, boriti, dostikrat pa so rezultati nekako odmaknjeni. V tem času smo čustveno v skrajnostih, pa tudi v surovi samoanalizi. Nagnjeni smo k odkrivanju skritega in se srečamo s svojimi lastnimi potlačenimi ali zanemarjenimi vidiki jaza.

-   vleče nas izziv in nevarne naloge, samoanaliza in detektivsko delo
-   smo občutljivi, rahločutni in naši odzivi so čustveni
-   prečiščujemo in očiščujemo
-   skrivnost in potreba po zasebnosti
-   soočanje s smrtjo in novimi rojstvi
-   neke vrste bilanca, dediščina in zaključek preteklega

letos sem imela ta ASC.. kot tajni agent.. bemti... 8)
prav utrujena sem že os vsega. predvsem od čustvenih skrajnosti, analize, takšne in drugačne, ter raziskovanja...pravo zadoščenje dobiš, ko odkriješ nekaj, za kar si sumil, da obstaja..
svoje je seveda naredil tudi T :Sa na  :Lu. nisem se znala kontrolirat.
me prav čudi, da sem obdržala službo. moškega, ki mi je noro privlačil, nisem.

v letu 2014/2015, z marcem, pa se prestavi S ASC v  :ko. Saj ne vem kaj naj si mislim.
ni mi všeč. pade v mojo 12. natalno hišo.
edino kar se mi dopade, je S  :Lu  v  :dv , pade v  5.hišo- natalno, pa S :J tud pade v 5 natalno hišo. rabim mal odklopa... ;)
S  :So pa v 2.hiši.
« Last Edit: December 15, 2013, 12:00:07 PM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #102 on: December 15, 2013, 12:46:27 PM »
Lisa verjetno boš bolj resna, odgovorna in delavna zaradi AC kozoroga in sonca v drugi hiši  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #103 on: December 17, 2013, 06:32:44 PM »
Lisa verjetno boš bolj resna, odgovorna in delavna zaradi AC kozoroga in sonca v drugi hiši  ;)

ehhh. to sem tako že lep čas. preveč resna. odgovorna vedno. delovna tudi.
bi rabila kaj bolj zanimivega   ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #104 on: December 17, 2013, 10:08:33 PM »

ehhh. to sem tako že lep čas. preveč resna. odgovorna vedno. delovna tudi.
bi rabila kaj bolj zanimivega   ;)

Haha ne vem pol pa pojdi rojstni dan kam drugam praznovat da dobis drug AC :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/