v 1.
Torej spet depra?
Si lahko kaj lepšega obetam od depre?
A da bom postala odgovornejša? A sem sploh lahko še bolj?
Ne bo depre, to bi bla 12-ta. Glej na to tko, postala boš bolj resna, delavna...
Majkumila, a sem sploh lahko še bolj? 
Delam po 16 ur na dan, ponoči pa sanjam, da delam. 
Ravno sem si rekla. Naslednje leto bom oladila in delala bolj zmerno. Vzela si bom več časa za prijatelje, ki sem jih zanemarila ravno zato, ker "nikoli nimam časa".
V bistvu je skrajni čas, da ugotovim, kdo sem, ko ne delam.
Koristilo bi mi nekaj smeha in zabave, pa da se neham tako resno jemat. 
Težko da boš kar nehala delat, saj imaš P Luno v kozlu. Je pa res, da bo zdaj šla v 5 hišo in bo zraven dodana doza igrivosti, ob tem, da imaš Jupitra v 11 in Saturna v 3 - kar vsekakor pomeni, da bo polno priložnosti za nova znanstva, prijateljevanja, ki bodo seveda tudi ugodno vplivala na tvoje poklicno in ustvarjalno izražanje.
Hvala, Jane, Tea!

Sem dala solarca v podpis.
Igrivost bo prav prišla, je zamrla v zadnjih letih.
Torej lahko pričakujem pozitivno dogajanje v karieri??

Zdaj je tako, da sem čisto padla v "novo kariero", me je 100% povleklo noter in se fino najdem v tem, se dobro počutim, sem pozitivno presenečena nad sabo, pa še pohvale in nagrade dobivam od vodstva čisto nepričakovano, pa še odpira se mi novo.

Ne bi si mislila.
Pravijo, da sem vnesla čisto nove energije in vse skupaj povlekla naprej, odprla nova vrata. Lepšega komplimenta ne bi mogla dobit.
Sem več med ljudmi, kar je zame dodatna pozitivna sprememba.
Sem pa zato dala na stran svojo ustvarjalnost, znamko...
Itak si sebe ne predstavljam, da bi nehala delat. Fajn bi bilo pa zraven tudi malo "živet".