Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del  (Read 93630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
« Reply #300 on: August 24, 2013, 09:28:52 PM »
Uran v solarni 6. , zaključili smo s pogodbami na šihtu. Od 1. sem brez rednega dela, pa če sem odkrita sem si kar oddahnila.

Vladar 6. je  :NE, gre v 5.  :sek  :Lu:kv :J,  :tr :Sa:kon :ki .

Drugače sem pričakovala tekom solarca kakšno dogajanje na področju ljubavi oziroma partnerstva, saj je solarni asc.  :te in praktično vse nabito v 7. , izjema je  :Me v 6.
Za zdaj dogaja najbolj dediščina oziroma dogovori okoli tega, delo in iskanje kakšne zaposlitve (ja Tea vem, da bi bilo fino it na svoje, samo kaj čem, če ni strank).

Mah kar bo pač bo, ne da se mi več. Prav želim si že končno nekega normalnega dela, za normalen denar.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #301 on: August 25, 2013, 08:04:00 AM »
Solar return chart. Potem ti pa gor piše, za katero leto je  ;)

Hvala obema Sasa in Tea. Bom to naredil in dodal v podpis.

Andres

Andres, a te lahko prosim, če daš tistega ki so tudi hiše gor
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #302 on: August 25, 2013, 04:01:07 PM »
Solar return chart. Potem ti pa gor piše, za katero leto je  ;)

Hvala obema Sasa in Tea. Bom to naredil in dodal v podpis.

Andres

Andres, a te lahko prosim, če daš tistega ki so tudi hiše gor

Sem ponoči zadnja dva v podpisu dodal. Katero opcijo v astro pa se izbere za tistega s hišami. če ta dva nista prava?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #303 on: August 25, 2013, 09:55:46 PM »
Kaj pa če je to ta tretja varianta, piše natal + solar return chart, with houses? bo potrdila Tea?

lp

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #304 on: August 26, 2013, 07:18:26 AM »
Tako je Cvetka  :)
Hvala
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #305 on: August 26, 2013, 08:03:15 AM »
Andres - solarno leto avgust 2013/avgust 2014

Zanimivo je, da sta se točki AC in DC postavili v nasprotne hiše, kar je vsekakor zelo pomemben podatek, ki kaže na to, da bo os JAZ-TI poudarjena, torej bo v tvojem solarnem letu izjemno pomembno povezovanje z drugimi, odnosi, skupinsko delo in projekti, skupine z enakimi interesi ipd..... seveda pa tudi osebno partnersko življenje in tudi čustveno - torej ljubezensko življenje s partnerjem na nek način stopi v ospredje potrebe po ureditvi ali drugačnem pristopu do medsebojnega prepletanja in zrcaljenja. Izjemna potreba po delitvi idej in znanj, učenju in poučevanju, sporočanju in spreminjanju. Tvoja solarna Luna /vladarica tvoje solarne 5 hiše/ je na Merkurju, kar kaže, da boš v neki meri doživel nek notranji konflikt med željo in potrebo in med dejanskimi možnostmi v realnem svetu, vendar pa verjamem, da glede na trigon z natalno Luno v 5 hišo - to zadevo tekom leta spraviš pod streho in v ljubezenskem odnosu doživiš izpolnitev srčnih želja.
Pogledaš lahko, da v tvojo natalno 5 hišo - sede 11 hiša in da v tvojo 11 hišo sede 5 hiša kar lahko kaže na zadovoljstvo in izpolnitev svojih kreativnih in čustvenih doživetij, lahko računaš tudi na pomoč prijateljev, odnosi z otroki pa bi se lahko v tem letu bistveno izpopolnili.

Tvoji cilji - Sonce v 6 hiši - glede na vladarja tvojega solanrega horoskopa Urana v trigonu nanj in iz 1 solarne v 9 natalno hišo definitivno govori o tem, da je v nastopu, pristopu ali postavljanju ciljev potrebna sprememba in nov način nastopanja. Absolutno so pomembne skupine, projekti, ki jih delaš v skupinah ali s skupinami. V takem letu se kaže pred tabo, da boš veliko dobrodelno deloval, empatičnost se vidi za bolne, za živali, pa tudi za duhovno sestradane ljudi, ki bodo kar po vrstnem redu vstopali v tvoje življenje. Torej tukaj se je treba vseeno nekoliko paziti, da preveč ne sočustvujemo /6 v 12 natalni s S soncem in 12 solarna hiša v 6 hiši/, res pa je, da bo to delo, ki naj bi ga načeloma delal za druge, v mnogočem prinašalo tebi nek transformativni ali psihoterapevtski učinek
/vladar vrha 12 hiše v 8/

Kot je videti boš veliko delal tudi doma oz. od doma, velik vpliv na tvoje delo pa bo imel tudi tvoj ljubezenski partner, pa tudi vsi pomembni drugi v tvojem življenju /družina, prijatelji/ ki te v tem času na nek način podpirajo in sodelujejo s tvojim razvojem in samospoznanjem o tem, kdo si, kam greš in kako svojo kreativnost in individualnost deliš z drugimi.

Solarni MC v 4 hiši pa tudi že omenjena Luna/Merkur trigon Luna v 5 hišo - tole bi že pomenilo, da se spremni status v ljubezenskem in partnerskem smislu /torej poroka  :P/ pa tudi selitev ali pa na nek drug način sprememba v domu /novo pohištvo, nekdo prihaja, nekdo odhaja itd..../ 
Zanimivo je tudi, da tvoj IC pade na karmični vozel na vrh karte v Dvojčka /vladar Merkur/ pa se nama spet potrjuje že ugotovljeno, da boš delal doma ali od doma, v zavodih, bolnicah, ustanovah, z bolnimi, potrebnimi pomoči in sočutja, psihično labilnimi itd............................

No, toliko na kratko

www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #306 on: August 26, 2013, 02:03:27 PM »
Kaj pa če je to ta tretja varianta, piše natal + solar return chart, with houses? bo potrdila Tea?

lp

Ah, sem preveč splošen, da bi videl tudi to opcijo. Zvečer kajpak popravim. Hvala Cvetka. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #307 on: August 27, 2013, 02:17:40 AM »
Andres - solarno leto avgust 2013/avgust 2014

Zanimivo je, da sta se točki AC in DC postavili v nasprotne hiše, kar je vsekakor zelo pomemben podatek, ki kaže na to, da bo os JAZ-TI poudarjena, torej bo v tvojem solarnem letu izjemno pomembno povezovanje z drugimi, odnosi, skupinsko delo in projekti, skupine z enakimi interesi ipd..... seveda pa tudi osebno partnersko življenje in tudi čustveno - torej ljubezensko življenje s partnerjem na nek način stopi v ospredje potrebe po ureditvi ali drugačnem pristopu do medsebojnega prepletanja in zrcaljenja. Izjemna potreba po delitvi idej in znanj, učenju in poučevanju, sporočanju in spreminjanju. Tvoja solarna Luna /vladarica tvoje solarne 5 hiše/ je na Merkurju, kar kaže, da boš v neki meri doživel nek notranji konflikt med željo in potrebo in med dejanskimi možnostmi v realnem svetu, vendar pa verjamem, da glede na trigon z natalno Luno v 5 hišo - to zadevo tekom leta spraviš pod streho in v ljubezenskem odnosu doživiš izpolnitev srčnih želja.
Pogledaš lahko, da v tvojo natalno 5 hišo - sede 11 hiša in da v tvojo 11 hišo sede 5 hiša kar lahko kaže na zadovoljstvo in izpolnitev svojih kreativnih in čustvenih doživetij, lahko računaš tudi na pomoč prijateljev, odnosi z otroki pa bi se lahko v tem letu bistveno izpopolnili.

Tvoji cilji - Sonce v 6 hiši - glede na vladarja tvojega solanrega horoskopa Urana v trigonu nanj in iz 1 solarne v 9 natalno hišo definitivno govori o tem, da je v nastopu, pristopu ali postavljanju ciljev potrebna sprememba in nov način nastopanja. Absolutno so pomembne skupine, projekti, ki jih delaš v skupinah ali s skupinami. V takem letu se kaže pred tabo, da boš veliko dobrodelno deloval, empatičnost se vidi za bolne, za živali, pa tudi za duhovno sestradane ljudi, ki bodo kar po vrstnem redu vstopali v tvoje življenje. Torej tukaj se je treba vseeno nekoliko paziti, da preveč ne sočustvujemo /6 v 12 natalni s S soncem in 12 solarna hiša v 6 hiši/, res pa je, da bo to delo, ki naj bi ga načeloma delal za druge, v mnogočem prinašalo tebi nek transformativni ali psihoterapevtski učinek
/vladar vrha 12 hiše v 8/

Kot je videti boš veliko delal tudi doma oz. od doma, velik vpliv na tvoje delo pa bo imel tudi tvoj ljubezenski partner, pa tudi vsi pomembni drugi v tvojem življenju /družina, prijatelji/ ki te v tem času na nek način podpirajo in sodelujejo s tvojim razvojem in samospoznanjem o tem, kdo si, kam greš in kako svojo kreativnost in individualnost deliš z drugimi.

Solarni MC v 4 hiši pa tudi že omenjena Luna/Merkur trigon Luna v 5 hišo - tole bi že pomenilo, da se spremni status v ljubezenskem in partnerskem smislu /torej poroka  :P/ pa tudi selitev ali pa na nek drug način sprememba v domu /novo pohištvo, nekdo prihaja, nekdo odhaja itd..../ 
Zanimivo je tudi, da tvoj IC pade na karmični vozel na vrh karte v Dvojčka /vladar Merkur/ pa se nama spet potrjuje že ugotovljeno, da boš delal doma ali od doma, v zavodih, bolnicah, ustanovah, z bolnimi, potrebnimi pomoči in sočutja, psihično labilnimi itd............................

No, toliko na kratko

Tole kaže, da sem imel v vsakem primeru že slabša leta, kot bo tekoče do naslednjega rojstnega dne. Hmm. Priznam, nekako tako sem tudi pričakoval.   Po novem delam pogodbeno tudi pri mestu Reykjavik in sem tam uvedel KEG psihološke karte ki imajo lahko dober učinek tudi na tiste, ki imajo Parkinsonovo, MS, ali kakšno drugo zavoro iz preteklosti.  Pravzaprav so KEG karte  delo na sebi, učinkujejo pa počasneje kot AGT.  Pri mestu Reykjavik delam tako samo s starimi in med drugim sem zasledil sledeče.  Enkrat na teden se zberejo starejši in igrajo družabno karte, torej neko islandsko igro.   Že ko sem jih prvič gledal, sem videl, da pogosto pri dveh mizah končajo zadnji.   Predelal sem to na Biokibernetiko ter glede na biosistem, ki pri starih ni dober, dognal, da miza kjer končanjo zadnji brez dvoma stoji na Alfa, torej dobri točki.    Od 15 miz sem našel 4 lokacije ki so boljše od drugih, nič od tega pa nisem še izmeril. Pač en dan bom šel tja zvečer in premeril ter označil. 
Solarc je sicer za celo leto, jaz pa sem z mestom Reykjavik sklenil pogodbo do  11 januarja. Podpis je bil žal v R Merkurju, toda drugače ni šlo.  Možno pa je tudi, da po tem datumu podpišem pogodbo z drugo krajevno skupnostjo, kjer imajo enako delo.  Zavedati se je treba, da je v mestu Reykjavik 10 območnih enot, torej dovolj je tudi starih. http://reykjavik.is/desktopdefault.aspx/tabid-4080/

Ko si napisala, da bom veliko delal od doma je to seveda vse kar že delam za turizem in pa tudi AGT, ter še en projekt, ki se veže na Slovenijo in Islandijo, bo pa, če bo šlo skozi baziral na osnovi kulture, umetnosti in glasbe. Morda tudi dobrodelnosti.

Spemembe doma, se kažejo mogoče v tem, da se bo naslednjega junija sin odselil. Takrat bo namreč dopolnil 18 let in že sedaj grozi, da bo šel.  Ne vem sicer kako se bo preživljal, vendar samostojnost mu hudo diši.  In če bo šel, mu potem tudi nič morem. Obenem je res, da je v tem okolju to čisto normalno.  Nekateri mladi še potegnejo pri starših kakšno leti, drugi se pa odselijo in potem najemajo sobe  s kuhinjo skupaj s prijatelji.

Napisala si tudi nov način pristopanja. Ne vem sicer kako naj bi to bilo, a je res, da bom morebiti imel tudi tečaje o teh stvareh, ki jih delam. 

Za poroko se nismo pri nas še nič dogovarjali.  Rajši kakšno flašo rdečega spijeva. Le ta morebiti spominja na poroko. :)

Morda pa kakšno od stvari, ki so jo napisala niti ne vidim, torej bo le ta še prišla, ali pa se ta hip ne spomim.

Hvala Tea.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #308 on: August 27, 2013, 01:12:31 PM »
No, boš videl. Energetske smernice so nakazane ... itak da že deluješ v te smeri. Ja - Merkur Luna kontakt seveda ni samo selitev, lahko je tudi turizem in tvoje poti po vaši prelepi deželi.

Poroka pa je včasih tudi to, da spijeta po kozarček in se počutita kot dva stara zakonca, ki jima družba drug drugega popolnoma ugaja.
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #309 on: September 21, 2013, 03:36:40 PM »
Imam spet pestro dogajanje z mojim N  :Ma:
N :Ma   :semiseks N :Ma
T :PL :op N :Ma
T :PL inkonj P :Ma
T :Sa  :tr  N :Ma
T :Sa  :kv P :Ma
T s. vozel  :tr:Ma
T s. vozel  :kv:Ma
Vladar N  :Ma je  :Lu, progresirana je v :kon z vladarjem horoskopa  :Me....
Imam glavobole, vrtoglavico, razpolozenje se mi menja z vratolomno hitrostjo, potlacena custva s tako silo privrejo na plan, da jih ne morem niti kontrolirati. Od obupa in nemoci se zjokam, besnim, sem tecna ko h..., mi grejo na zivce malenkosti. Se skregam lahko takoj. V meni dobesedno vse zavre. Najvec akcije je seveda doma (T :PL v 4) in v sluzbi (N :Ma v 10) Dobra plat tega je, da se odlocno postavim zase in ostro postavljam meje. Je pa zadeva bolj kot ne, nekontrolirana.
T   :PL je sedaj zadnjic naredil  :op na N  :Ma, tako da upam, da sledi malo olajsanja.
 Potem pa je na vrsti N  :So...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #310 on: September 26, 2013, 08:22:22 AM »
Eno vprašanje za Teo. Ko sem gledala tranzite za nas 4 glede selitve, Taju kaže marec, Umi kaže maj, Zoranu junij... Zakaj je to tako a ne bi moralo vsem enako kazat? Ali je to ta fora, da pri njih planeti ne delujejo egzaktno ampak malo prej? Ker pri meni vedno "usekajo" ko so čist egzaktni.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #311 on: September 29, 2013, 08:59:05 AM »
Eno vprašanje za Teo. Ko sem gledala tranzite za nas 4 glede selitve, Taju kaže marec, Umi kaže maj, Zoranu junij... Zakaj je to tako a ne bi moralo vsem enako kazat? Ali je to ta fora, da pri njih planeti ne delujejo egzaktno ampak malo prej? Ker pri meni vedno "usekajo" ko so čist egzaktni.

Vsem torej kažejo v nekem razumnem časovnem okviru. Selitev se ne zgodi čez noč. Gre za proces, ko se najprej pojavi ideja, potem se sproži delovanje, potem poteka sam proces selitve in namestitve v novem. Vsak človek drugače dojema to dogajanje. Gre za subjektivno dojemanje nekega dogodka. Tranziti kažejo samo kdaj bo vsak izmed vas to doživel kot selitev.

Ne vem, če sem razumljivo pojasnila.

Da bi ti natančneje pojasnila proces, bi morala zdaj analizirat vse karte in postopek ozaveščanja. Pa poizkusi sama.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #312 on: September 29, 2013, 09:02:29 AM »

Vsem torej kažejo v nekem razumnem časovnem okviru. Selitev se ne zgodi čez noč. Gre za proces, ko se najprej pojavi ideja, potem se sproži delovanje, potem poteka sam proces selitve in namestitve v novem. Vsak človek drugače dojema to dogajanje. Gre za subjektivno dojemanje nekega dogodka. Tranziti kažejo samo kdaj bo vsak izmed vas to doživel kot selitev.

Ne vem, če sem razumljivo pojasnila.

Da bi ti natančneje pojasnila proces, bi morala zdaj analizirat vse karte in postopek ozaveščanja. Pa poizkusi sama.

Ja vem kaj si hotla povedat, ja nisem pomislila na to. Sem gledala iz vidika ko stopimo v drugo hišo, da je to dogodek, ampak ja verjetno res ni. Tamal je že itak napol preseljen, vsem govori da ima novo hišo  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #313 on: September 29, 2013, 09:03:10 AM »
Kaj si pa gledala npr. pri Umi?
P Luno?
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #314 on: September 29, 2013, 09:05:01 AM »
Tranzite pa solarno karto. Sej malo se še poigravam, drug teden bom lažje ko bo tamal v vrtcu, pa si bom vzela čas.

Moja astro karta