Author Topic: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del  (Read 93605 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
Re: TRANZITNA IN PROGRESIVNA KARTA II. del
« Reply #360 on: March 02, 2014, 08:33:48 AM »
:U  :kon:Ve, v 2.hiši
P :Lu  :kon N  :So, v 1.hiši...

a mi lahko ta dva aspekta pomagata, da se spet naselim v moški svet?
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #361 on: March 02, 2014, 09:15:58 AM »
Prvi lahko prinaša zadeve povezane z fizičnim /denar in telo - s kom ga deliš/ saj bo dispozitor R v tranzitu po 8 hiši
Drugi pa JA - dispozitor v traznzitu na Luno ... romantika na pohodu
Pa tudi Saturn trigon Sonce

Me pa skrbi kako boš reagirala, ker je Saturn v tranzitu tudi kvadra Mars v tvoji 1

A si pripravljena spustit vajeti in se prepustiti vodenju ..........
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #362 on: March 02, 2014, 06:45:33 PM »
Ja saj, to je zdaj vprašanje, a sem pripravljena spustiti vajeti in se prepustiti?
Če gledam nazaj, sem recimo v 5 letih zelo napredovala, ampak ni pa še vse tako kot bi moralo biti...
Želja je trenutno zelo velika, priznam, ampak me pa bremza tale  :Sa. Prav čutim tale tranzit( :Sa :kv :Ma) .Ker na eni strani je zelo velika želja, hrepenenje, na drugi pa blokada, strah.
Frustrira me tole. :-X Ker  :Sa je še vedno močnejši od  :Ma, pa čeprav je ta koten.
V službi (kjer že tako nisem najbolj sproščena) srečujem moškega, ki je iz tujine in mi je res zelo všeč. Izgleda, da tudi jaz njemu, ampak prav ne morem se odpreti in tega pokazati.. vse skupaj postaja zelo čudno in vedno več frustracij dobivam zaradi tega. Najraje bi zbežala. Spet.
To nikamor ne pelje. Včasih se res vprašam, če sem sploh sposobna za neko zdravo vezo in kdaj se bo ta zgodila?

Hvala :-*
« Last Edit: March 02, 2014, 06:48:22 PM by Lisa »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #363 on: March 02, 2014, 07:55:10 PM »
Ja saj, to je zdaj vprašanje, a sem pripravljena spustiti vajeti in se prepustiti?
Če gledam nazaj, sem recimo v 5 letih zelo napredovala, ampak ni pa še vse tako kot bi moralo biti...
Želja je trenutno zelo velika, priznam, ampak me pa bremza tale  :Sa. Prav čutim tale tranzit( :Sa :kv :Ma) .Ker na eni strani je zelo velika želja, hrepenenje, na drugi pa blokada, strah.
Frustrira me tole. :-X Ker  :Sa je še vedno močnejši od  :Ma, pa čeprav je ta koten.
V službi (kjer že tako nisem najbolj sproščena) srečujem moškega, ki je iz tujine in mi je res zelo všeč. Izgleda, da tudi jaz njemu, ampak prav ne morem se odpreti in tega pokazati.. vse skupaj postaja zelo čudno in vedno več frustracij dobivam zaradi tega. Najraje bi zbežala. Spet.
To nikamor ne pelje. Včasih se res vprašam, če sem sploh sposobna za neko zdravo vezo in kdaj se bo ta zgodila?

ja saj jo imaš pred nosom. Odvisno je od tebe
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #364 on: March 03, 2014, 06:53:30 AM »
Ja. Bomo vidli, kaj bo.
Mogoče pa še ni pravi čas. ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #365 on: March 03, 2014, 08:23:03 AM »
Ja. Bomo vidli, kaj bo.
Mogoče pa še ni pravi čas. ;)

haha - ja mogoče

Tale tvoj primer je tipečen za tiste, ki se sprašujejo, kaj je usoda in kaj svobodna volja. Se lepo vidi, kako ti vesolje nekaj nakloni in kako se lahko sama znotraj danosti odločiš. Sicer pa imamo take trenutke vsak trenutek svojega življenja.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #366 on: March 03, 2014, 09:23:03 AM »
me spominja na mojega moza, ko je imel mars-saturn. Lezal na kavcu in ni vedel a bi sel levo ali desno. Njegova izjava....bi pa ne norem. Dokler se mi ni snelo in sem ga zbrcala v eno smer :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #367 on: March 03, 2014, 10:21:20 AM »
Hmmm. Moja natalka.
 :Sa :kon :Ma

Naslednje težave:
Bi, pa ne morem.
Bi, pa ne vem, kaj.
Ma kdaj bom že?
Ja, to bi. In to takoj! Zdaj moram. (si razlagam nekaj mesecev)
Eno leto se mi z isto stvarjo mudi. In še vedno nič.

Potem kar naenkrat - zaštartam in je ni stvari, ki bi me zaustavila in se imam super fajn cel cajt. Cvetim.

Kak nasvet, kako se spoprijeti s to težavo in aktivirat tega  :Ma, kadar ima idejo stoletja?  :-X

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #368 on: March 03, 2014, 10:39:34 AM »
me spominja na mojega moza, ko je imel mars-saturn. Lezal na kavcu in ni vedel a bi sel levo ali desno. Njegova izjava....bi pa ne norem. Dokler se mi ni snelo in sem ga zbrcala v eno smer :D

Pri tem jaz res nisem mogla nič, ker sem imela poškodbo kolena ...  ::)
Očitno tam gor vedo, da me samo malodušje ne bo ustavilo, ker bom našla nekje motivacijo in voljo in me morajo pohabit, da res ne morem nič.

V nadaljnje ne bom vztrajala tako dolgo in bom odnehala prej, da jih ne bom spet fasala po buči (kolenih, zapetjih, tetivah ...).  ;D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #369 on: March 03, 2014, 11:01:45 AM »
Moj je imel pred kratkim T :Sa  :op:Ma in spet bo aktiven ta tranzit letos julija.
Se pa to dogaja v 1. hiši (T :Sa) in 7.hiši (N :Ma)....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #370 on: March 03, 2014, 11:24:00 AM »

čeprav nimam trenutno tega tranzita, te popolnoma razumem..kot da bi jaz napisala

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #371 on: March 03, 2014, 11:48:12 AM »
Lisa, kje ti vidiš, da imaš kotnega  :Ma?

A ni "kotno" mišljeno v konjunkciji s temi točkami (AC, DC, MC, IC)?
Hvala za razsvetlitev...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #372 on: March 03, 2014, 12:04:32 PM »
Se mi pa zdi, da moj aspekt  :Sa :kon :Ma ( :B) fajn poskrbi za to, da ostanejo glava in stene cele.

(oven - glava - zid)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #373 on: March 03, 2014, 03:58:32 PM »

Tale tvoj primer je tipečen za tiste, ki se sprašujejo, kaj je usoda in kaj svobodna volja. Se lepo vidi, kako ti vesolje nekaj nakloni in kako se lahko sama znotraj danosti odločiš. Sicer pa imamo take trenutke vsak trenutek svojega življenja.

A veš tisto; vse je tako kot mora biti. Vse kar se zgodi, se zgodi, ker se mora zgoditi, ker drugače se ne bi zgodilo. ;)
Razmišljam v tem stilu, da če mi je namenjeno, se bo začelo nekaj odvijati in se bodo zidovi okrog mene porušili, če pa ne...pač ne. Lažje bi bilo, če ne bi bilo tako močne želje.
Pač upam, da mi bodo planeti naklonjeni, da bom naredila korak naprej in ne korak nazaj.
Tolažim se pa s prvim stavkom. ;)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #374 on: March 03, 2014, 04:01:09 PM »

čeprav nimam trenutno tega tranzita, te popolnoma razumem..kot da bi jaz napisala

jaz se tudi zelo velikokart najdem v kakšnem tvojem postu. isto kot bi brala sebe...
edino on je bil čisto zgrešen, da si posodila enemu tipu denar in da ti ga ni vrnil...nekaj v tem smislu..
to pa res nisem jaz. ;)

PIKA ,v  bistvu je moj natalni  :Ma v kotni hiši in je zato bolj močan. baje so planeti v kotnih hišah bolj močni, še bolj pa, če so na kotnih točkah. 
« Last Edit: March 03, 2014, 04:05:22 PM by Lisa »